- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- koe predpo4itate
кое предпо4итате безразборен секс или с подходящия 4овек
Chalgata te pravi idiothttp://www.bananaking.co.uk/?ac=vid&vid=87025965
С подходящия.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
С подходящ, много ясно.
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
луд/нежен секс с моя човек![]()
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
и двата варианта не са лоши,а и за доста хора особено под 20г е трудно да издържат дълго време само с един човек (а и защо да си слагаш оковите толкова рано?!) тва е моето лично мнение,ако вие си падате по дълги връзки - ок и тва си има своите предимства
Общо взето безразборен секс със подходящия човек \/ \
/ \
/
а така пи4 =D>
Chalgata te pravi idiothttp://www.bananaking.co.uk/?ac=vid&vid=87025965
Естествено, че с подходящия.
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
офца.просто най-добрия секс,които съм имала,е с човека,когото обичам.ти кат нямаш тоя късмет,лапай безразборно на всичкиПървоначално написано от gabituuu
![]()
уфца - може - къдравка съм
иначе ела ми го кажи в лицето кат си толкоз смела...
моя работа си е на кой ще го лапам а отделно едва ли те интересува фактът че и при мен най добрият секс беше с човек който страшно много обичах
а освен това мнението ми и възмущението ми че повечето жени свързват секса с чувства се основава на факта,ве все още смятат че съществува ИДЕАЛНИЯТ и го чакат,а няма никаква причина чакайки го да прави секс с др ако и харесва,щот не смятам че трябва да 'се отпушвам' с някой с който мисля че ще съм завинаги и който ще ми бъде най голямата любова и защо след като момчетата могат да имат повече ,no краткотрайни връзки,било то неангажиращи или временно ангажиращи
, жените да не могат ?
С подходя човек, на когото вярвам!
ммм не,няма да бия 2000км за да ти го кажа,защото както сама каза - не ми пукаПървоначално написано от gabituuu
ето,сама казваш,че най-хубавият секс е с човек,към когото имаш чувства,а аз искам за себе си най-добротоПървоначално написано от gabituuu
затова и предпочитам постоянния си партньор
мдаа,и точно това ни отличава от животните - че правим секс с чувства,за удоволствие,от любов...а не заради едното съвокупление(е,има и такива дниПървоначално написано от gabituuu
) или само заради продължение на рода.
никоя тука,която е казала,че предпочита постоянния си партньор(секса с чувства) пред безразборния секс,не мисли,че той е идеалният.аз моя приятел не го имам за идеален,има неща,които определено не ми харесват,но това не ми пречи като цяло да го обичам,да виждам хубавите му страни и да искам да се чукам само с него,защото го прави добре!и при другите е така
никoй не ти твърди,че трябва да седиш със затворени крака.ставаше въпрос какво предпочитате..и те си казват хората..това,че го предпочитат,означава ли,че повечето го практикуват?Първоначално написано от gabituuu
ми не.има хора,които си се ебът като разпрани,но вътрешно са неудовлетворени и предпочитат някои,които да ги гушне след секс,а не да си обуе гащите и да си ходи 'до следващия път'
що за феминистки прояви?ние сме хора и това е право на личен избор.кой с когото иска да си се ебе,никoй няма да го съди после.има мъже и мъже,ти защо искаш да си 'равнопоставена' с бройкаджиите?Първоначално написано от gabituuu
всеки плейбой в даден етап от живота си почва тайничко да си мечтае вечер,след работа или каквато и да е там дейност,да има при кого да се прибере..да го чакат,да му е сготвено(или поръчано по телефона),да го посрешнат... и този човек да не е майка му!...
ок явно ни се препокриват вижданията по въпроса само че анкетата е : безразборен или подходящият (не постоянният!) затова го приемам като : ще практикувате безразборен секс или ще чакате подходящият (идеалния който споменах в предния пост) ... затва и се възмутих на задължителното смесване на секса с чувства,защото гледам на секса сам по себе си като на удоволствие,което когато се превърне в правене на любов е с пъти по голямо![]()
аз го разбирам като Кое предпочитате? = Кое ви доставя по-голямо удоволствие?
некоректно зададен въпрос![]()
Нито едно от двете. Правя секс с човек, който харесвам. Той не е нито човек, който ще обичам (а бих могла, ама тъпите обстоятелства... ) , нито е човек, който бих заменила за друг, защото ми е хубаво с него .
Така че .. моят отговор е както дойде , докато срещна подходящия.
s moeto mom4ence![]()
Никой не е перфектен,докато не се влюбиш в него!
Принципно от както съм със сегашното маце с нея, но преди тваааа, хах....Така че .. моят отговор е както дойде + тва аз съм тук, а тя там...![]()