.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

molq vi pomognete mi mn sam obarkana

Zdraveite imam edin problem.Edno mom4e mn me haresva.Do tuk vsi4ko zvu4i dobre,no problemat e 4e toi e super vluben v men,a az dori ne go haresvam. Zapoznahme se v skype toi e na 17 a az sam na 14.Ot edna sedmica toi postoqnno mi pi6e SMS-4eta i mi vika milo pi6e mi mn celuvki,a pak az nz ko da kaja.Moqta nai dobra priqtelka se opitva da me nakara da tragna s nego oba4e az ne go haresvam.Molq vi kajete mi spe6no kakvo da pravq!Da go otreja li ili da go otbqgvam? Molq vi pomognete,za6oto sam mn OBARKANA.

Ами чак да го отрежеш няма ли да ти стане малко гадно ? Просто си поговорете и му кажи че не искаш обясни му.....пък колкото до приятелката ти не може тя да решава ! Само не тръгвай с него задари приятелката си

Супер фен Аватара на Qnchety
    Не обръщай внимание на приятелката си. Тя не може да ти каже какво да правиш ! А пък колкот до момчето: ми обясни му че просто нямаш чувства към него и че едва ли има шансове. Но гледай да не го нараниш много много! Ест че ще го заболи, но все пак му обясни че ти не си единственото момиче на планетата и че е по добре да си намери друга !!!

MyLiVeStYlE
    Guest
    vij sega kazvam ti go ot mujka gledna to4ka shtom toi ima 4uvstva kam teb ati kum nego ne prosto trqbca da sednet edin den i ti da mu obqsni6 4e nqma6 nikakvi 4ucstva kam nego i 4e neiska6 da go luje6 i ne moje6 da si s nego samo za6toto toi ima 4uvstva kam teb da na nego 6e mu stane malko gadno no toi 6e e dovolen 4e ti si my kazala istinata i ako toi e mom4e na mqsto i ako ti iska6 razbirase shte si ostanete priateli puk i ima mn vreme jivota e pred vas ne se znae kakvo she sane sled 2 godini primerno ako ima6 oshte nkakvi vaprosi pi6i mi na skypa

Град
    софия
    Цитирай Първоначално написано от MyLiVeStYlE
    vij sega kazvam ti go ot mujka gledna to4ka shtom toi ima 4uvstva kam teb ati kum nego ne prosto trqbca da sednet edin den i ti da mu obqsni6 4e nqma6 nikakvi 4ucstva kam nego i 4e neiska6 da go luje6 i ne moje6 da si s nego samo za6toto toi ima 4uvstva kam teb da na nego 6e mu stane malko gadno no toi 6e e dovolen 4e ti si my kazala istinata i ako toi e mom4e na mqsto i ako ti iska6 razbirase shte si ostanete priateli puk i ima mn vreme jivota e pred vas ne se znae kakvo she sane sled 2 godini primerno ako ima6 oshte nkakvi vaprosi pi6i mi na skypa
    хубаво го каза да ти пише на скаипа ма да го беше дал освен ако не си този за които е писала авторката
    вижте
    любов любов защо си тъи сладка и жестока ти?
    живеи в живота има смисъл!
    няма невъзможни неща!
    обичаи за да будеш обичан!
    не се прави на такъв какъвто не си буди себе си!

Голям фен
    Не мога да разбера защо си объркана,при положение,че знаеш,че не го харесваш?Пробвай най-баналното-кажи,че искаш да сте само приятели.Не вярвам да не се усети,че го лъжеш.
    I like to watch you sleep at night
    To hear you breathe by my side..

Мега фен
    Трябва да се научиш когато не харесваш някого и той ти говори по-фамилиарно или интимничи с теб, да го режеш веднага, защото големите мъже понякога направо налитат и ако не ги режеш, става лошо.

е като не го харесваш мн ясно че нема смисал ...
    ;]

Няма смисъл да се захващаш с човек, който дори не харесваш. Обясни му деликатно, че просто не е твой тип. Не слушай приятелката си, тя не си ти и не може да взима решения вместо теб.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    И като не го харесваш светът свършва? Айди стига де, той да няма да тръгне да се самоубива.. да знаеш колко още ще ти се налага да режеш, всекиго ли ще съжаляваш? Тва са пълни глупости
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Guest
    Blagodarq vi za otgovorite.Prosto mom4eto mn me haresva i me e strah e kato go otreja moje da napravi ne6o bezotgovorno.Ako imatq nqkakvi drugi predlojeniq pi6ete.

Мега фен
    Хората ги зарязват хора, които обичат от цялото си сърце и не правят опити за самоубийство...така че спокойно.

Не се измъчвай заради такива неща!Ти нямаш никаква вина че той е влюбен в теб!Обясни му че не искаш да го лъжеш и затова му казваш цялата неподправена истина-че не искаш да си с него!А ако той наистина те обича ще те разбере!

Град
    Преди живеех срещу лудницата, сега живея срещу нас...
    Цитирай Първоначално написано от ..:::Sweet_girl:::..
    Ами чак да го отрежеш няма ли да ти стане малко гадно ? Просто си поговорете и му кажи че не искаш обясни му.....

Оооо това дето си го написала е мн мъдро не го отрязвай ама му кажи че не искаш да си с него просот не мога да усетя тънката разлика между двете плс разясни.

Та по темата мн е просто щом не го харесваш казваш му не. И си гледай живота номално е да ти стане гадно но все пак на тебе ще ти е по гадно да си с него а да не го харесваш а да не говорим за обич. Режеш без да се замисляш и продължаваш напред \/
    Един човек ми липсва и всичко е безлично. Един човек, всъщност всичко!

Мега фен Аватара на koalka
    Еми не знам какво толкова се шашкаш, като не го харесваш.Просто му го кажи и това е.Кажи му, че нямаш чувства.

mi da ti kaja smeni si kartata istrii go ot skypa taka nai lesno 6te go otblusne6!!!ili mu kaji sorry pi4 imam si gadje i nemoga da sum s teb ako se nujdaq ot gadje 6te ti se obada i tolko macka!!!

Утре сигурно ще съм щастлива, ако изобщо съм жива...

Хахахахаха. За кво тряя да става вечно с лъжи????? Не може ли да каже : "Извинявай, но ти не си мой тип момче. Знам че ме обичаш, но ако тръгнем, нищо няма да излезе и най-много да те нараня двойно. Просто не искам да го правя , съжалявам." Тва той ще го разбере. Криво ще му е разбира се, но животът не е само мед и масло намазани на филия! Тва мисля

[quote="craitan"]
    Цитирай Първоначално написано от ..:::Sweet_girl:::..
    Ами чак да го отрежеш няма ли да ти стане малко гадно ? Просто си поговорете и му кажи че не искаш обясни му.....

Оооо това дето си го написала е мн мъдро не го отрязвай ама му кажи че не искаш да си с него просот не мога да усетя тънката разлика между двете плс разясни.

ами то е ясно че ще му стане гадно и си е отрязване наистина....обаче пък мисля че има разлика между това да му обясниш че нямаш чуства и това да идеш и да му кажеш " не ме занимавай, глей си работата" не мислиш ли ?

nqma smisal da trugva6 s nego 6tom ne go haresva6,taka i ti 6te se izmu4va6 i toi,ne mu davai naprazni nadejdi,na sila hubost ne stava
    Никой не е перфектен,докато не се влюбиш в него!

Цитирай Първоначално написано от Aleandra
    Няма смисъл да се захващаш с човек, който дори не харесваш. Обясни му деликатно, че просто не е твой тип. Не слушай приятелката си, тя не си ти и не може да взима решения вместо теб.
    Просто, кратко, ясно, точно!!! =D>

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си