.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Тема: Mn mn speshno0

GOSTTT
    Guest

Mn mn speshno0

Molqq vi kajete mi nqkakvo lekarstvo za belezitee..nz kfo da praq veceh se poburkvam...shte sum vi adski blagodarna ako mi preporachite neshto efikasno0..i .gore-dolu kolko stuva...mersii predvaritelno..

Повече от фен
    Град
    i kvo kato mi e nepodhodq6t razmera na avatara :D
    За какви белези не си уточнила? От рана, операция, акне...?
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на аватар!

Re: Mn mn speshno0

Цитирай Първоначално написано от GOSTTT
    Molqq vi kajete mi nqkakvo lekarstvo za belezitee..nz kfo da praq veceh se poburkvam...shte sum vi adski blagodarna ako mi preporachite neshto efikasno0..i .gore-dolu kolko stuva...mersii predvaritelno..
    I az polzvam edni kremove no ne se iz4istva liceto ponamalqvat ama ne iz4ezvat mom4e sam i e mn vajno da sam s dobro lice 6toto momi4etata ne haresvat pap4ivkovci
    YOU CANT SEE ME!!!

GOSTTT
    Guest

:(

emii ot pupki ..na liceto iam belezi ...? kakvo li da izpolzvam za da se mahnat?

Супер фен
    Хмм и на мен ми трябва нещо срещу тия белези от пъпки,супер гадно е ..плс ,който знае нещо дето наистина помага да каже [-o<
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

Повече от фен
    Град
    i kvo kato mi e nepodhodq6t razmera na avatara :D
    Да ти кажа за ефикасно кремче за белези от пъпки не съм чувала. Една френдка ходи вече няколко пъти на лазерна терапия и има ефект, ама за цени не знам, попитай в някой козметичен салон.
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на аватар!

blaaaaaaaaaaaaaaaaaa
    Guest
    kontratybeks e za belezi,,,ne sam mn ybedena dali e efikasen ma sam go 4yvalaa

еми има 1 крем витазин!струва 3лв и стотинки е много ефикасен!аз си махнах белег от операция с него!

Рекламират някакво мазило с екстракт от Охлюви.Било точно за белези.Не съм го използвала.На мен лично ми помогна лазерната терапия.

Мега фен Аватара на koalka
    Лекарство не знам да има.Премахват се с лазер.

Еми отиваш в някоя аптека и питаш.....

Голям фен Аватара на Devilka

Contractubex kupila sym si go i she pochna da go polzvam, za 6 meseca po 2 puti na den mazane i izchezvali... pone taka pishe dano deistva

Супер фен Аватара на Glezanka
    Град
    Sunny Beach

Цитирай Първоначално написано от Devilka
    Contractubex kupila sym si go i she pochna da go polzvam, za 6 meseca po 2 puti na den mazane i izchezvali... pone taka pishe dano deistva
    M da ti kaja zawisi ot belezite,edna moq sauchenichka se maje ot ima nqma 6 meseca s twa mazilo ... i belega ne e izcheznal ... samo che toi e na kraka i,i e ot dosta dulboka rana ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си