- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- има ли .....
Според вас може ли на 14 години да изпитваш истинска оби4 към гаджето си?Или мислите като някои мои приятели 4е сме малки за това?
Единственото невъзможно нещо, както казва господина ми по физика, е да се върнеш оттам, откъдедо си излязъл![]()
mn qsny 4e moe da izpitva6 istinska obi4 kum gadjeto no vnimavai da ne ti razbie surceto
За да обичаш същество от другия пол, трябва да си поне малко зрял и да знаеш какво искаш от живота като цяло...трябва да знаеш колко и какво си способен да дадеш.
\Първоначално написано от `Death`Whore`
/
Освен, ако има момичета които израстват преждавременно. Знам ли..
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
За любовта няма възраст!Щом сърцето ти обикне някой то не пита на колко години си!Не се влияй от глупави коментари от сорта на "рано е още за истински чувства"!Слушай сърцето си-това е най важното!!!
Моето не говори.Първоначално написано от the dark angel
може да изпитваш истинска обич на всякаква възраст и според мен годините не са от значение!
Искам вече да си тръгна и бавно аз под камъка студен,
болката своя искам да изтръгна, да се освободя от нейният ужасен плен!
Искам бързо всичко туй да свърши за да не се мъча пак,
в изпълненяия с болка и умора ,черен и ужасен свят!
Estestveno 4e moje da izpitva6 liubov dori i kato si na 14(pri men taka stana i o6te sum s moito mom4e)za6to trqbva nqkoi da ti kazva dali moje6 da izpitva6 istinski 4uvstva ili ne,tova e glupavo!
Никой не е перфектен,докато не се влюбиш в него!
Ми то няма възраст за любовта,но мисля че са мн малко хората които наистина срещат голямата си любов на 14год.Де да знам според мен 14год.е твърде ранна възраст за каквота и да било,имим предвид,че още не знаеш кокво искаш от живота,свикнал си до получаваш всичко което поискаш,не си се сблъскал с реалността,а не мисля че първото гадже може да се окаже голямата любов.Е има и такива случаи но са мн мн малко.Според мен 14год. е мн рано да испиташ истинската любов,но това си е мое мнение![]()
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
Или не искаш да го чуеш.Оттук го чувам как шепти: King of Kings обичам теПървоначално написано от cherinka
![]()
Нещата са много относителни.Наистина има много зрели момиче и момчета, които са способни да изпитват любов, но пък другите просто са все още не много пораснали и още не знаят какво искат, а да обичат...
Повечето 14 годишни тепърва навлизат в тия води и искат секи ден да опитват нещо ново. Не им се сърдим всеки е минал по тоя път![]()
Подкрепям. Има отделни случаи, когато това е истинската любов, но те са много малко.Първоначално написано от `Death`Whore`
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
ne