Цитирай Първоначално написано от Анонимко
Moi mnogo dobyr fr pu6i.Po4ti sme gadjeta no mu kazah da spre s cigarite ili pone pred men da ne pu6i.Opita se za 1 sedmica no i edin den ne izdyja.Kak da mu pomogna da si spre?
Абе не ти а той трябва да ги спре бе ! Не разбираш ли това ? Не става така.... той ако не поиска наистина няма как да ги спре, щот като си ги пуши и му става готино..... аз пуших 7 години без прекъсване и си ги спрях изведнъж щото просто физически ми ставаше гадно от тях.... нали знаете филма с това да запалиш цигара след ядене колко е яко... ама вече не ми беше яко ми направо ужасно и ми се драйфаше от тях направо след като запаля и ми идеше да я хвърля и вече накрая усещах че дори физически не ми става яко от тях, но просто ги пуша заради тъпия навик.... осмислих го и спрях ей-така изведнъж и от година и няколко месеца не съм опъвал дори.... а още по-гаден е филма с цигарения дим след като си напушен и го усещаш супер рязък, остър и противен.... а пък аз честичко съм си напафкан и затова още една причина да не пуша цигари, щото по принцип са ми гадни вече, а като съм надран са ми сто пъти по-гадни.... та така.... докато на него самия не му стане кофти от тях и не поиска организма му да ги спре, не се и опитвай..... доста трудно ще е да ги спре напълно при условие че си го кефят такова.....