.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Тема: Обичам я !

LOve_Her
    Guest

Обичам я !

zna4i eto moq problem predi 1 sedmica se zapoznax s edno momi4e ve4e neprednaxme s materiala iskam da kaja tq mi pi6e po 4esto i az na neq
    no po nqkoi put ne si pi6eme 6tot nqma za kvo da si govorime prosto nqma kvo da i kaja kajete mi kak da q zagovarqm za6toto iskam da stanem po blizki s neq kajete mi kvo da napravq blagodarq predvaritelno

Защо не я поканиш да излезнете уж само като приятели?Ако има някакви шансове да си с нея,тя сигурно ще приеме поканата!А след като излезнете спрямо ситуацията сам ще усетиш какво да и кажеш!

Mi pokani q q na kafence Uspeh :P :P :P
    Никога не спори с идиот, защото ще те завлече на неговото ниво и ще те победи - по-опитен e !!!

Мега фен Аватара на iiirish
    опитай се да спечелиш доверието й като й споделиш нещо лично. разбира се никой не е казал да се разкриеш докрай, но нека тя разбере, че държиш на нея. постепенно тя също ще започне да ти споделя и ще станете доста по-близки именно, защото ще започневате да се опознавате наистина

Познаваш я от 1 седмица и вече я обичаш? да не е любов от пръв поглед?!
    напреднали сте с материала..чатите си повече, уаууу !!
    покани я да излезете някой път под претекст,че няма какво да правиш по-лесно е, от колкото да седиш и да се чудиш как да я заговаряш в чата.
    Oh, so I drank one , it became four ... and when I fell on the floor , I drank more (:

Абе пич, ти други гаджета не си ли имал? Ако не си един съвет : Не оставяй Интернет да ти свърши работа. По добре очи в очи, от колкото буква в буква....Пиши я бегала ако не посмееш да я поканиш на кафе, на кино, на разходка и тн..Тва мисля

Vij sega, ako iska6 s neq ne6tata da stanat pove4e ot priqtelski trqbva parvo da e spe4eli6 kato priqtel, no po-blizak ,istinski priqtel , za6toto ne moje6 da kazva6 4e ima6 mn priqteli, tova sa prosto poznati , a ne priqteli, priqtelite sa malko , no da ne se otklonqvam ot temata. Zna4i parvo napravi taka, 4e tq da ti ima doverie , da stane6 4ovek na koito moje da raz4ita i ti da raz4ita6 na neq Kaji i 4e mn e ceni6 kato 4ovek, no samo ako naistina go misli6, kazvai i tova koeto misli6, govori i za jivota , kak vazpriema6 ne6tata v jivota, kakvo misli6 da pravi sled kato zxavar6i6, za da i pokaje6 4e misli6 za bade6teto si i 4e si 4ovek koito moje da e podkrepi v truden moment. Edna vrazka ( v smisal da ste gadjeta) ,za da e uspe6na tq trebva da se e rodila ot priqtelstvoto, za6toto e po-dobre da poznava6 dobre 4oveka s koito iska6 da si , otkolkoto da ste se zapoznali predi edna sedmica i ve4e ste zapo4nali vrazka. Spored men trqbva da e opoznae6 i te da te opoznae predi da zapo4nete vraka Uspeh dano da sam ti pomognala

Мега фен Аватара на koalka
    Покани я да излезете, защо нещата трябва да се развиват само в чата?Като се видите на кафе ще можете за повече неща да си говорите.

Цитирай Първоначално написано от koalka
    Покани я да излезете, защо нещата трябва да се развиват само в чата?Като се видите на кафе ще можете за повече неща да си говорите.
    С тебе сме на 1 мнение Ако се случи три пъти ми дължиш по бузката, във форума естест

Супер фен
    И аз съм на мнение,че е най-добре да я поканиш да излезете и от там нататък ще се разбере какво ще става.А тфа за 1 седмица да я обичаш..хмм...
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Lorraine
    И аз съм на мнение,че е най-добре да я поканиш да излезете и от там нататък ще се разбере какво ще става.А тфа за 1 седмица да я обичаш..хмм...
    Много хора бъркат любовта с харесването,например като искаш да я целунеш не е задължително да е любов,просто привличане.

Голям фен
    Град
    Somewhere in Pavlikeni
    Аз направо вече нз какво да кажа,вие тея компове
    не ги приемате като място за развлечение
    ами едва ли не като някой портал за свалки..
    как искаш да се сближиш с нея като го карате само на чат..
    излезте,вижте се,опознайте се и ако има химия
    то ще си проличи,толкова ли е сложно тва,че питате
    за такива глупости

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си