Знаеш ли.. имам същия проблем като твоя с тази разлика,че съм момиче и че преди няколко дни отново разкарах поредния..;(
аз също имах една голяма несподелена любов и продължавам да я имам.. може би винаги ще я имам, кой знае.. както и да е.След като бях наранявана многократно започнах да ставам студена към всички.Вече се доверявам много по-рядко,дори и на приятели.Понякога имам чувството,че никой и нищо не ме интересуват.Занимавах се с много момчета и то за по няколко седмици,понякога дори дни.Когато вече станат мои престават да представляват интерес, колкото и дълго време да съм ги харесвала преди това.. колкото и свестни да са, просто ми омръзва! и изпитвам някакво желание да съм сама и да не допускам никого до себе си..
Определено мисля,че това наше поведение е продукт на разочарованията ни;( и се надявам някога отново да се влюбим истински... аз лично ти пожелавам да стане това с момичето,което си в момента,а не да се окаже отново поредната бройка,която ти омръзва за определен период от време.
Според мен ще се променим,когато срещнем точния човек и успее да ни накара отново да отворим сърцата си..