.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14
    sexy_sladuran4e
    Guest

toi e po-nisak ot men...:S

zna4i poznavam se s edno mom4e.toi me xaresva,a moje bi i az nego.Samo 4e ima dva problema:negovite priqteli sa po-otvoreni ot mene i se straxuvam da ne se izloja i da me pomisli za zadrastena i vtoriq problem e,4e toi e 1.50,a az sam 1.67 spored vas tova mogat li da badat seriozni pre4ki za eventualnoto ni bade6te kato dvoika???

НЕ!
    ама това момче наистина е някво джудженце
    Oh, so I drank one , it became four ... and when I fell on the floor , I drank more (:

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    [20.3.2007 г. 20:42:45] Sara каза: тва на мене ми е до пъпа
    [20.3.2007 г. 20:42:51] Sara каза: на теб нз до къде ще ти е
    [20.3.2007 г. 20:43:09] SiScHoO каза: xiaixa
    [20.3.2007 г. 20:43:14] SiScHoO каза: rasta nqma zna4enie..

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    За любовта ръстът няма значение...
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

1. ot priqtelite ne biva da te e strah 6toto ti nqma da hodi6 (eventualno) s tqh a s nego
    a za rusta e gadni4ko i moje da vi ebavat. Az sum bila s po-nisuk ii sq sujalqvam bqgai dokato ne sa stanali po-seriozni ne6tata
    sigurno sled nqkolko godini 6e drupne s nqkolko sm togava go izdebni

БУХАХАХА....
    Много са ми смешни такива,нищо лично!
    Light The Universe

Град
    ..във един измислен свят..
    Стига бе ,17 см са много! Ако са примерно 2-3 до 5 см добре...ама то баш толкова - смешно е!
    Верно,че както се казва "ЗА любовта няма граници" да...за години е по допустимо,но тяхното ще е смешно
    А доколкото за приятелите-няма за какво да се страхуваш от тях.Все пак впечатление ще правиш на въпросното момче,не на приятелите му
    Отделно ако изградиш добър образ пред тях,но не са най-важното за сега!

Хах по принцип е вярно,че за любовта няма граници,ама тука границата е доста голяма..17 см наистина не са малко и аз също мисля,че чак ще е смешно.Ама нз,то си е ваша работа.Щом се харесвате..^^

Ем, чи ти дори не си сигурна, че го харесваш.
    Защо правиш такива планове?
    Кото дойде. Не мисля, че това може да ти попречи, ако е така то значи си леко повърхностна, но пък то и светът е такъв....

Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.

Мега фен Аватара на koalka
    Цитирай Първоначално написано от Lady Death
    За любовта ръстът няма значение...
    Е да, ама тук няма любов, до колкото си личи от поста.Авторката просто се притеснява как ще реагират всички и я е страх от чуждото мнение, което прави темата безмислена.Така и така най-вероятно няма да тръгне с това момче, защото е ниско.В нейно право е, тъй като си избираме партньори, които изцяло да ни харесват, нали така?

Повече от фен
    Град
    tam kudeto buinata treva pokla6ta divite lista
    kofti batka

Град
    Там, където е сърцето...
    Малко множко са 17см. Просто ще е някак смешно.Пък и ти казваш че май имаш чувства... ми май е по-добре да не тръгваш с него нз де ако наистина го харесваш...твоя си работа
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

Балиго
    Guest
    Абе не се захващай с тоя! Верно, че любовта е сляпа ама чак толкова.
    1. Ниските са комплексари - особено 1,50 (много е нисък)
    2. Ще ви базикат (евентуално)
    3. Представи си какво става ако си сложиш обувки с токчета... ауу шоу!
    4. Като ти говори ще трябва да гледаш надолу и може да получиш изкривяване на гръбначния стълб 2 степен.

БАси аз като бях на 18 имаше едно маце на 16, аз бях 164 тя беше 185, манекенка м/у другото, ма кво от тва. На нея не и пукаше. А пък като се целувахме, хах аз се повдигах ма кво от тва. Всичко се поглеждаше от добрата страна на нещата. Поне имаше фън с моите приятели

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си