.

Виж резултатите на анкетата: Има ли истинско приятелство?

Гласували
24. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • ДА

21 87,50%
  • Не

3 12,50%
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Приятелство

Какво е за вас ориятелството?Какво чувствате как можете да го опишете?

Град
    ..във един измислен свят..
    Има ама немаше смисъл да пускаш и тука тема

Мега фен Аватара на koalka
    Да, естествено, че съществува.Но вече истински приятели се намират рядко.

Голям фен Аватара на DeSiTo0o
    Град
    Botevgrad
    Има,но истинските приятели са малко.
    И темата не е за тука...
    Yellow diamonds in the light... and we’re standing side by side... as your shadow crosses mine... What it takes to come alive?

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    има естествено !! или поне се надявам да е така !

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Има ма е трудно да се намерят изтински приятели в днешно време...

Град
    Там, където е сърцето...
    Има разбира се, но все по-рядко се намират истински приятели. Много се радвам, че съм намерила такива и мн ги обичам и ценя
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

Супер фен Аватара на HopeLesss
    Град
    В. Търново/София
    Който търси, намира! Пък и за приятелството трябват усилия и от двете страни. Т.е и от нас самите зависи много доколко едно приятелство ще успее да се закрепи във времето. Аз имам приятелка от 13 години и смея да твърдя, че за цялото това време тя се е доказала като истински приятел и дори да не се виждаме често, защото и двете имаме ангажименти, когато се срещнем имаме много какво да си кажем и не се караме за глупости, както правят повечето.

az ne vqrvam v istinskoto priqtelstvo mejdu momi4etata 6oto vs momi4eta sa predatelki az imam samo edna taka mn bliska!!!NQMA PRIQTELSTVO ako ima6e nqma6e da ima lubov!!!

Утре сигурно ще съм щастлива, ако изобщо съм жива...

Ами да ви кажа честно незнам за истинското приятелство ............ имах едно приятелче в 7-ми клас но. вече го няма .. боли ме когато си помисля за това.От тотгава нена къде е рпоблема... може би в мен самият но приятел на когото да се доверя е нямало.Имаше . "приятел" на когото когато имаше нужда му предоставях квартирата си , пари , и какво ли още не.Дори и му празнувах рождения ден , с пари зети от мен назаем защото той тогава не работеше а в семейството му има проблеми.За благодарност този мой "приятел" ходеше и приказваше пред другите ми "приятели" какъв нещастник и какъв боклук съм
    Има истинско приятелство... но... на мен най добрият приятел е брат ми , защото в каквито и проблеми да се набъркам и да му създавам винаги ме е подкрепял и винаги е заставал зад мен.

Не вярваш в БОГ ? Гръм да те удари !

Цитирай Първоначално написано от sexi_lady_666
    az ne vqrvam v istinskoto priqtelstvo mejdu momi4etata 6oto vs momi4eta sa predatelki az imam samo edna taka mn bliska!!!NQMA PRIQTELSTVO ako ima6e nqma6e da ima lubov!!!

и за любовта не се знае маце.Но наистина съм съгласен че истинско приятелство момиче-момиче и момче-момче не може да има... моето мнение е че комбинацията момиче-момче е най добрата но.. има и доста рискове.Надявам се ме разбираш за какво ти приказвам

Не вярваш в БОГ ? Гръм да те удари !

Супер фен Аватара на HopeLesss
    Град
    В. Търново/София
    Не можете така да твърдите, че няма приятелство между момичета и между момчета. Всичко е до характер, до човека... В едно приятелство, както и в една връзка, трябва да се правят много компромиси, жертви, лишения и т.н... за които много хора не са готови. Пък и ако няма приятелство на този свят.. за какво подяволите живеем???

Мега фен
    Всеки /без 1 човек/, когото съм мислела за приятел, сега ми е или познат, или не искам да виждам.

Само да ви светна , че в днешно време няма истински приятели. Т.е. не могат да се намерят такива. В днешно време всичко е време, пари и интереси. Комерсиални личности, подмазвачи, егоисти, циници, егоцентрици, шляканари и квито се сетите още. ИСТИНСКИ, може да се нарече такъв приятел, които като му се обадиш в 3 сутринта и му кажеш че си на Централна Гара в София , а той е в Сандански, да дойде и да те вземе! Истински приятели имам, броят се на 1та ми ръка, далече са всички те от мен, но ме подкрепят и са с мен нон стоп , така че ....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си