- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- джунгла
http://en.wikipedia.org/wiki/Rainforest
http://en.wikipedia.org/wiki/Amazon_Rainforest
виж,ако ни дадеш контекст на търсенето,можем и по-специфични,по темата,линкове да ти дадем![]()
знам,че вече не е модерно,но има един много подходящ илесен за изпълнение метод - библиотека се казва,ако някой го знае.
та тъй - отиваш там и намираш за 5 минути всичко,което ти трябва - после го ксерокопираш и си отиваш с него вкъщи,където се подготвяш за материала
именно някои от най-добрите книги не са качени онлайн или са платени - например,трудовете на А.Е.Брем в превод на български ще са ти много полезни - макар,че с твърде сложни
друг варинти са разни детски енциклопедии,които предлагат едно добро резюме - все пак,говорим за хабитат на няколко милиона животински и растителни видове
Обаче как се кефи, че не стъпва в библиотека...
Те, книгите не хапят, да знаеш..
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
абе те младежите сигурно не знаят и какво е учебник....![]()
мен в даскало са ме били като не съм внимавал и съм станал учен человек!
сега няма дисциплина
Няма, няма.Първоначално написано от quench
![]()
Хората преди са знаели по 7 езика до 25 годишна възраст...
Сега.. българския не могат да научат.
Гръмни се, бе, ограничено същество !Първоначално написано от kat4enceto
А преди това си намали аватара, че дразни.
е,не знаеш какво изпускаш като не влизаш в библиотеки
и не се спираш по книжарници и сергийки за книжки ..
ясно,много по-лесно е да си цъкаш,секси бейби,ха-ха.
Абе оставете я таз ..... много е проста горката![]()
![]()
![]()
Споделям това, което си казала. И аз съм така.Първоначално написано от Whisskas
само да вметна,че преди време в едно ЛС Уискас ми твърдеше,че е тъпа кифла....
:P![]()
как ме излъга тогава тв момиче,ей....
yer lyin' beach! :P
Я да мълчиш!Заради такива "умници" като тебе разправят,че сме затъпявали(ако мога така да се изразя)Първоначално написано от kat4enceto
![]()
аз със сигурност съм по-умен,по-начетен и по-можещ от теб,скъпа мояПървоначално написано от kat4enceto
отношението към книгите и литературата,както и към библиотеката като символ на писаното изкуство,демонстрира и по-високата култура на обвиняващите те
enjoy your ignorance
Откога да си с ниска обща култура е гордост...Първоначално написано от kat4enceto
![]()
И кво като го кажеш това на приятелките ти, кефят ли ти се... Гъзарите мразят такива тъпи работи като книгите,а...![]()
То ти личи по начина по който пишеш, де...
За инфо- в книгите се пише на кирилица...
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
emi 4e to ti naistina ne zatupqva6 ami si si tupa taka 4e ne mi se obqsnqvai kolko si velika a se pogledni purvo i togava mi govori 4e sym bila prosta!!!Първоначално написано от Mimka_sweet
хаахахха
И по какво съдиш, че тя е тъпа, сигурно причината е в това, че чете книги.
Хора, не четете книги, защото от тях се затъпявало!
П.С.: пожелавам ти да се влюбиш в библиотекар!
София е джунгла , дивото зовееее
Мило момиче,
имайки удоволствието да прочета постовете ти само в тази тема,в мен напира непреодолимото желание да ти споделя мнението ми.
Искрено съжалявам теб и родителите ти,но най-много съжалявам (евентуално) децата ти,защото семейната среда е определаща за развитието на индивида.Аз мога да се държа 'халосано' из сайта,но само в теми,които не засягат важни въпроси.Попадайки на твоята обаче,виждам,че ти имаш нужда от помощ.
Всички ние ползваме интернет за забавление..
И тази илюзия Интернет!Какво по-хубаво от това да се изгубиш по пътечките линкове,ядно да поглъщаш ненужен факт след факт,да прелистваш мнения и да си избираш позиция от каталог!..но..някои от нас виждаме мрежата и като източник на информация информация,а не само като 'оползотворяване' на свободното време..
Не знам кой клас си(ако изобщо ходиш още на училище),но се съмнявам да си изчела дори задължителните книги за тази година.Права съм,нали?А ми е толкова тъжно,когато видя млад човек,неможещ да свърже 1 правилно граматически конструирано изречение;да не знае кой е автора на 'Под Игото';да говори за Ран Босилек като за Рамбо Силек;да не е прочел 'Баи Ганьо' или стихотворение на Никола Вапцаров,Димчо Дебелянов,Христо Смирненски...наистина говори зле за теб това,че да не познаваш родната си литература,дори и само по заглавия..тъжно е..![]()
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
Вие всичи много добре си го казахте ама много дълго бе д*еба...тфа сигурно ще е най-дългото нещо, което е прочела след "Нов Фолк" ако въобще го е прочела...На тея тряя им го кажеш с 2 ясни думи за да те разберат, трябва да им паднеш на нивото и да им го смелиш максимално..нещо от сорта на
Ти си ебаси тъпото парче!!
И пак колкото и слово да се излее по нейн адрес се съмнявам, че ще има накакъв, макар и минимален резултат над маЛОУмната и личност...
Тея са от оная порода кебапчета дето се фръцкат с навирен нагоре нос по улиците и когато се блъснат челно в някое дърво правят крачка в страни и продължават като виждат само короната от дървото...жалко че не мога да ви го изиграя![]()
Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!