- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Samo na 13 a ve4e ot4aqna ot jivota?
Да,казват,че за любовта няма възраст,но аз мисля,че ти си още доста малка,за да се измъчваш заради момче!Порасни още малко и ще видиш,че няма смисъл да се самоубиваш заради някой и най-малко ако то е момче!!!Правиш най-голямата глупост като правиш така!Ще ти дам един съвет:Поговори с него-попитай го защо се държи с теб така,ако ти каже,че го е срам го зарежи,но ако ти каже нещо друго му кажи да се постарае да ти обръща внимание навсякъде!А впрочем той на колко е????
Mn vi blagodarq za syvetite ama eto 4e sledva PRODYLJENIE na istoriqta mi! I taka...
Re6ih da skysam s nego. Naistina znam 4e mn 6te me boli i mn 6te stradam no... po dobre da stradam 4e ne sym s nego otkolkot 4e ne mi obra6ta vnimanie i 4e ne dyrji na men. Nali?
Mislq da kysam s nego zadeto ne mi obra6ta vnimanie ama toi pa edin den mi obra6ta vnimanie a na drugiq den - ne. i taka sqka6 naro4no se reduvat lo6 i hubav den. I az ve4e ne go znam kakvo 4uvstva toi no spored men ako ne me haresva6e ste6e da skysa s mene 6oto i bez tva negovite fr ne me haresvat mnoo mnoo a nego nz 6to ama dosta mu puka za mnenieto im. a sy6to taka toi ima edin fr koit mnoo obi4a mi se natiska i se opitva da me svalq, no tyi kato gledam na gadjeto mi hi4 mai ne mu pre4i i ni6to ne kaa(a toq me svalq pred nego). Ta i az ve4e nz kakvo da pravq. Trea da skysam s nego no.... nz. NE MOGA
!
P.P.Pls za o6te syvet4eta za prodyljenieto [-o< !!!
dano ........Първоначално написано от kat4enceto
![]()
Момиче съм ! ! !
Я стига с тия превземки,да ви еба.Кво си видяла ти от живота,че се чувстваш отчаяна от него.Какво,дай тук за някво момче да умираме вече.Стига се излагайте бе.Освен това никой не те е накарал да вярваш в Бог![]()
Rosjanin-twoi brat,
Amerikanin-twoi wrog,
Kurva-twoja jena
mm nie kvo da napravim ako si ot4aqna?!Първоначално написано от 13
i ti tova li nari4a6 ot4aqnie...mla ne znae6 kakvo e stradanie. Liubovni krizi i pro4ie...tova pri tebe ne e ni6to..uspokoi se i ne se ot4aivai si4ki sa ednakvi :P
Ako obi4a6 nqkoi i tova boli,obi4ai go dori naranen da si.I ako nqkoi te obi4a zapomni,4e i nego bi trqbvalo da go boli!!!
Еееее и аз на твойта възраст имах такива лаина. Не треа да ти пука.
Живея за да докажа, че съм достоен за Ада!!!
В един свят на ненормални, ненормалните сме най-нормални!
На света има две автомобилни марки - HONDA и всички останали !
my skype : KisskilleRcHeTo
neeee seriozno vie me otchaivate..kak moje na 13 godini da mi kajesh,che si otchaqna i ne ti se jivee?ne se obijdai ama ti s vsichkiq li si ? ako oshte ot sega pochnesh da se otchaivash za vsqko momche kakvo li shte stane kato sreshtnesh "golqmata lubov" ili ako put chuvstvata ti ne sa spodeleni?shte si reznes venite i krai?!ti osuznavash li,che shtom si rodena znachi ima zashto!ti si oshte dete trqq se razvash na malkite neshta ne da si zatormozqvash glavata s gluposti...Puk i toq tvoq kato ne znae kvo iska ili pogovori s nego,ili go razkarai...
p.s. prosto temata... no comment...
Виж сега...на 12 съм и немога да ти дам кой знае какви съвети,но като прочетох темата ми се стори странно как едно момиче на 13 години да се откаже от живота заради едно момче и че нямаш за какво да живееш.Според мен не е така.Та тии не си видяла нищо от живота...само на 13 си.А и освен това...сигурно гледаш само лошите преживявания и моменти.Замисли се.Сигурно има много хора които те обичат и държат на теб,а ти не си ги забелязала дори.А относно гаджето ти...момчето е по-срамежливо.Ако не ти е приятно да се държи така с тебе когато сте в компания...скъсай го,но ако мислиш че това не пречи на връзката ви...остани с него.А и + това...ако той е на твойта възраст...(13) явно не знае как да се държи и какво да прави...или просто го е страх да не се изложи пред френовете ви.Поговори с него и го питай защо се държи така....може да има и друга причина...! И миличка само още едно нещо ще ти кажа...щом не ти върви с едно момче,не мисли че живота е свършил...напротив..давай напред...! Айде успех![]()