.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Тема: Коса

Коса

Та да ви питам като се изкъпете после като си сушите косата стараете ли се да и придадете някаква форма?Или просто ей така я изсушавате?А,и какви продукти за коса използвате в ежедневието?
    Не се прави,че ме обичаш...не се измъчвай да отричаш...не си осъден да оставаш...ти решаваш!

Град
    somewhere over the rainbow...
    ми аз квато и форма да се опитам да и предам тя се изправя за 1,2 4аса и така а ина4е ползвам пяна от време на време и лак така и гел така !!

Аз лично нищо не използвам.Косата ми е много гъста и дълга,каквото и да и правя тя все си пада тежко надолу и е права :P

Мега фен Аватара на koalka
    Ами моята коса е много прави и все едно съм си я изправяла с преса.Иначе малко с четка я оформям.

ако не я реша (а тва рядкост) става като разплетена кошница, даже понякога добълнително я мачкам, аз си се харесвам така, доста добре седи

Повече от фен
    Град
    Ei TuKa ;)
    Аз бих казала че съм маниак на тема грижи за косата...от няколко месеца си имам професионална преса и ми върши прекрасна работаа. Косата ми по принцип е права, но е тънка и се чупи мн неприятно в краищата и без преса изглежда мн зле. А продукти...позлвам различни...но винаги слагам нещо допълнително(имам предвид освен шампоан). По принцип ползвам продуктите на L'oreal Professionel(нз дали точно така се пише).
    y0u LoV3 m3 bUt YoU dOn'T kNoW wHo I aM, s0 LeT m3 g0...JusT Let Me Go... {}

Голям фен Аватара на tainstvenata
    ми използвам пяна и лак понякога и като се къпя със сешоар и 4етка се сушя защото ина4е хептен всеки косъм отива кадето си поиска
    Music is a higher revelation than all wisdom and philosophy

Аз и слагам пяна, намачквам я леко и я оставям да си се суши сама.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си