- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Немога повече!
...по темата...
не издържам!!!супер мн я обичам!!!това за мен е истинска любов![]()
![]()
но като стане вапрос за нас...просто ми е ясно.
като се има напредвит че аз патувам от на м.... си п.... и тя един ден ще ми каже стоим си бъбрим ала-бала вика"аз ако искам сега да си отида какво ще стане"---и както всички питат къде да отиде?еми нз някаде си...питах я но каза при братовчетка си кадето е на 5 метра от нас![]()
![]()
днес си говорехме и то много!но тя не ми схвана мисълта...тоест аз не от началото исках тя леко да се промени,НО не с останалите!!!а лично с мен!!!нз или я е срам или е неопитна...това ме дразнеше защото аз бях като нз точно кфо...правех цялата работа!всякакви жестове!не ходя с нея за да я изчукам и аиде ча0 !!!![]()
ПРОСТо АДски мн Я обичам
и на сичкото отгоре аз съм бил виновен за подщи всичко!!!нз как да я разбера![]()
...вика ми" че тя само с един човек неможе да се промени...та то ако щяло да става ще е с всичките на около" просто вика че неможе...
а аз горкия се промених до такава степен само за да сме заедно...!!!защото уж има любоВ![]()
просто с мен да се държи малко по така смисъл не като обикновен приятел!!!!!!защото ми омразна да правя все първата стъпка![]()
![]()
вика че ме обича но не го доказва както четох в една тема...
![]()
кажете ми на какво по точно се дължи това и защо...от страна на момичетата![]()
п.п. след няколко мнения ще продалжа че нещо не ми е добре![]()
![]()
също ходим от месец и половина...тя е на 14 аз на 16![]()
![]()
![]()
аз честно да си кажа нищо не разбрах![]()
![]()
щЕ сЪм ЖаЛкА кРаДлА нА мЕчТиТе Ви...
аз ли сам тъпа или просто нищо не разбрах ?
bratle she izvinqva6 ma tfa momi4e e 14 godi6na pikla det sle 1 mesec she te stupkaa sma4ka sdufka i izplue prosto ne si gubi vremeto s neq imal sam absolutno su6tiq slu4ai kato teb razbiram te i ti kazvam nai adekvatnoto re6enie razkarai q she si nameri6 nqkoq po dobra... tfa e moito mnenie
Не знам какви са ви точно взаимоотношенията, а и от темата ти не се разбира много, но от това, което четох ти наистина се стараеш за всичко, а тя някак нехае за това...
чудно ми е той как ме разбраПървоначално написано от MyLiVeStYlE
![]()
![]()
![]()
та всичко се дължи на един проклет спор които ни делИ!
че искам леко да се промени,но не с другите а лично и само s мен!!!!
и тя вика че това е било вид заповед или нещо от сорта![]()
да се ЧУСТВАМ ОБИЧАН БЕ ХОРА толкова ли не го разбрахте?!?!?!? пфф все едно... но не мисля да я късам!!!
та дано ме разберете![]()
чуствам се като парцал
незнам дали нехае ама ще изчакам малко...ако пиша както трябва ще ми отнеме доста време и никои няма да го прочете !![]()
zn 4e se 4uvstvash kato parcal poslu6aime i q skusai 6tot liglite kat neq nikoga nqma se promenat vinagi ti 6e si vinoven za vsi4ko i nakraq kat skusate pak ti 6e si vinoven i pak ti 6e stradash povqrvai kazvam ti go ot li4en opit![]()
Абе Кид , осъзнай се ?!? Как се дааш няк'ва 14 годишно лапе да си играе с чувствата ти ?!?Луд ли си?!? Даааа ве верно си луд нали си влюбен. Хмзз.. трудно решение и труден съвет се дава за тая болест мамка му...
НО аз съм сигурен че ако ти спреш или ше започнат да и липсват твойте глезени истории , или вече е казала ох тоя как си го връткам , врът , врът и ш'те остай щот и е писнало да я глезят по тоя начин. Тва мисля
![]()
![]()
оказа се пълна ОВца сри момичета "пикла" само дето си губех времето![]()
![]()
аиде мерси мн...
Ми не само тя не те е схванала...успокой се и разкажи всичко като започнеш как сте се запознали и тн,сякаш пишеш съчинение.За професионалисти като нас за брачните консултации,трябва по-ясно разсъжение.Първоначално написано от GiRo
Май при всички момичета е така.Първоначално написано от bqsna_teenagerka
Те - момчетата да си се разбират.![]()
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
Vij ne si zaslujava tolkova nervi zaradi 14 godishno momi4e.Tq ne znae kakvo iska,ta ti li ochakvash da q razberesh...Tq sutrin se sardi na sebe si,a ve4erta na vsi4ki ostanali.Ta ti kolkoto pove4e q glezish i i varvish podir gaza tolkova pove4e i po barzo shte i omraznesh...Povqrvai s 14 godishni ne moje da se govori seriozno...
точно това ви говоря.всичко е КРАЙ беше наистина мн приятно през този период,но тои си отлете![]()
животът продалжаване мисля да се спирам...
![]()
![]()
![]()
domyrzq me da go do4eta![]()
Ми според мен не сте прави.Не трябва да слагате всички 14 годишни момичета под общт знаменател.Зависи си от човека.Аз съм на 15 но когато бях на 14 вобще не бях глезена пикла или лапенце...!!!Радвам се че си си решил проблема.
Vyv vsqka vryzka trqbva da ima kompromisi i ot strana na dvamata,za da se poluchi neshto.Nikoi ne e idealen,no pone moje da se pomychi da byde malko kolkoto tova,koeto tyrsi polovinkata mu.Do kolkotot razbrah kompromisite ot tvoq strana sa na dneven red i ti dosta si se promenil za neq,a tq ? Sedni i pogovori seriozno s neq,no malko ne mi se vqrva da se promeni vse pak e samo na 14,a i tova deto ti e kazala ... ako dyrji na teb shte se promeni spored men.