.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

:(да му се отсърдя и да му се извиня или не?

хора моят проблем е следният....с гаджето ми нещо не върви...много се харесваме....оба4е понеже аз сам по срамежлива от него...и като дойде да ме гушне се стеснявам и много 4есто го отблъскам...не знам защо..4увствам се удобно смао като сме на саме..той оба4е се сърди..и по4нахме да се караме за глупости..днес аз си говорех с един мой съо4еник той ми каза нещо и аз му казах "ок оба4е моля те не го казвай на никой" и гаджето ми ме 4у..и вика кажии ми де какво д ане казва кажи кажи....аз му викам"няма да ти кажа ли4но" той пак айде де моля те аз:"не сам длъжна д ати казвам вси4ко" и той излезе от стаята и го 4ух как казва "егати шибаната курва си" стана ми много гадно....и се дърпаме за всякакви такива глупости...дали да говоря с него..да му кажа 4е съжалявам и 4 е пове4е не искам да се караме или да го 4акам..ама така мога да си го 4акам и накрая да ме отреже! моля по големите за съвет малките също са добре дошли разбир се

MyLiVeStYlE
    Guest
    taka ti na kolko si??? ta po temata zn toi ti e gadjee na nego vinagi moje6 da mu se doveri6 tazi sramejlivost she q preudolee6 kato se izpravi6 sre6tu problema prosto se otpusni i da ne ti puka ot drugite i mu se izvini i si opravete otno6eniqta i ne go 4akai 6tot 6e te otreje o6e utre govori s nego!!

Голям фен
    Mnogo gadno te e ubidil Ebasi prostaka znachi!
    Bih mu se surdila pone o6te 1 den i posle da si pogovorq s nego.Izmisli si tam ne6to,4e vse edno si kazala na fr-a,ne tova,koeto naistina si kazala i su6to,4e ve4e 6te mu kazva6...No vsu6tnost go luji ...Vse pak naistina ne si dlujna da mu kazvash vsi4ko .Mnogo e drebnav toq tvoq priqtel,q go stegni malko...I se pootpuskai kato ste zaedno,nikoi nqma da vi izqde.Aide uspeh!
    Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!

Град
    Там, където е сърцето...
    Вярно е че щом ходиш с него трябва да му имаш доверие, но пък не си длъжна да му казваш всичко. Много гадно те е обидил..аз не бих го търпяла. Всеки човек си има неща, които си пази за себе си или казва само на мн добър фр. Той няма право да говори такива работи! И нз за какво ти ще му се извиняваш според мен той трябва да ти се извини.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

Доверие в никому, никога. Само в няк'ви редки случай. Как може да имаш доверие на чужд човек, и то с такова държане. Глупаво е! И е права момичето , че всеки човек си има правото на личен живот и там дори и родителите не могат да се месят. Прати го тоя да пасе трева и не му се кахъри толкоз. Тва мисля

mersi mnogo na vsi4ki koito pisaha shte obedinq savetite i shte gi napravq mersi mnogo

Мега фен Аватара на koalka
    Вместо да оправиш нещата, ти ги влошаваш.Можела си просто да му кажеш, че това е нещо, което той е споделил само на теб и , което той е помолил да го пазиш в тайна.А не да тръгнеш да се карате, като той е поискал да му кажеш.Не знам защо го отблъскваш-сигурно притеснение, но все пак нали сте гаджета, имате връзка, харесваш го.Просто се отпусни и не мисли за притеснението.

Супер фен Аватара на HopeLesss
    Град
    В. Търново/София
    Щом си е позволил да те нарече така, значи му е през оная работа за теб!!!

Повече от фен Аватара на mp3f
    Град
    V hrastite otlqvo
    i az napraih taka s biv6eto kato trugne6e da me celuva pred dr hora i go otbluskvah toi mi se razsurdi i az re6ih 4e po-dobre 6te e da skusame , no ti si re6avah poslu6ai surceto si to 6te ti kaje

Момиче съм ! ! !

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Цитирай Първоначално написано от Iv4eTy
    Вярно е че щом ходиш с него трябва да му имаш доверие, но пък не си длъжна да му казваш всичко. Много гадно те е обидил..аз не бих го търпяла. Всеки човек си има неща, които си пази за себе си или казва само на мн добър фр. Той няма право да говори такива работи! И нз за какво ти ще му се извиняваш според мен той трябва да ти се извини.

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от CooL^GirL^^^
    Вярно е!
    Зарежи го тоя.. не си заслужава.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

съгласна съм с Gool^GirL^^^
    Но не съм съгласна,че трябва да имаш тайни от Любимия човек!
    А относно притеснението ти,смятам,че нямаш богат опит с момчетата,затова го отблъскваш.С течение на времето ще го преодолееш.

Guest
    Ти хубаво не му казвай вси4ко, ама в о4ите да му каже6, 4е не си длъжна да му казва6 вси4ко... тва не е добре ве4е. Моята приятелка ако ми го каже в о4ите, аз 6те остана с увиснала уста и не само 6те й се разсърдя ами просто това 6те бъде края.. Аз много добре знам, 4е има не6та, които тя не ми казва, но тя никога няма да ми каже, не съм длъжна да ти казвам вси4но.. Както и аз няма да й го кажа!

Една връзка е изградена предимно на ДОВЕРИЕТО и когато ти не му гласува6 такова и то съвсем открито както друго о4аква6..

Повече от фен Аватара на MalKa_BLuDnica
    Град
    Велико Търново
    da ti kaja 6ibana kurva i da mu se izvini6..momi4e..lekuvai se ! ne 4e az ne sum go pravila..no tva she e nai-golqmata gre6ka v jivota ti..6toto toi she znae 4e t vinagi she mu se izvinqva6!!!
    no exit

Град
    Нови Искър
    Цитирай Първоначално написано от Lady Death
    Вярно е!

НЕ СИ ЗАСлУЖАВА!Но ако наистина искаш да стане нещо - поговори с него и му кажи,че ако не си промени държанието към теб Просто да забрави за теб!Ако той държи на теб ЩЕ СИ ГО ПрОмЕНИ!!!

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Sled kato ti e gaje trqbva da mu se doverqvash i vse pak si prava 4e ne si dlajna da mu kazvash vsichko.Dotuk dobre... skarali ste se.Oba4e sled kato te e narekal "6ibana kurva" smqtam 4e ne trqbva da mu se izvinqvash.Kakvo e tova neshto?Za nai-malkoto 6te tragva da te ubijda li?!
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

ami mnogo tupo e postupil,kak 6te te obijda kogato si poiska,spored men nqma pravo i estestveno 4e ne si dlujna da mu kazva6 vsi4ko(no tova ne go spomenavai pred nego).Mai toi trqbva da ti se izvini
    Никой не е перфектен,докато не се влюбиш в него!

Guest
    Вярно е!
    i az sam na tova mnenie...ne si gubi vremeto s toq...

Голям фен
    Вярно е!
    i az sam na tova mnenie...ne si gubi vremeto s toq...
    When you want it the most there's no easy way out
    When you're ready to go
    and your heart's left in doubt
    Don't give up on your faith
    Love comes to those who believe it
    And that's the way it is!!!

I Love Nick

охх имаше доста противоре4иви мнения но тъй като днеска ми се извини каза 4е съжалява и ме оби4а...аз реших да му дам последна възможност

Цитирай Първоначално написано от bqsna_teenagerka
    охх имаше доста противоре4иви мнения но тъй като днеска ми се извини каза 4е съжалява и ме оби4а...аз реших да му дам последна възможност
    леле момиче ама ти си затрупана от "проблеми"...как ли се справяш хах
    добре че можеш да ги разрешиш-сила се иска за такива сериозни неща... хаха

Анонимк0
    Guest
    Клъц!

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    Пфф всеки като се ядоса, казва какви ли не неща Извинявай, ама и от мен толкова явно приятелят ми да крие разни работи, и аз ще се ядосам... едва ли е било кой знае какво, да му беше казала.. доверявай се малко повече, не се затваряй така в себе си, тъпичко е Няма да умреш ако вземеш малко повече да споделяш
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~
    Не винаги е така. Има по - емоционални хора, които си изпускат нервите и после съжаляват.

Недей да го отблъскваш, когато иска да те прегърне, няма нищо срамно в любовта...Относно караниците - мисля, че всичко ще се изглади, ако не ти се обади той, звънни му ти да се изясните.
    Ако ме прогониш, ще изгасна.
    Ала доближиш ли се, ще се стопя.
    Да те имам е така опасно!
    (Да те нямам значи да умра.)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си