.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11
    Suskind's girl
    Guest

приятели сме но той май ме харесва

Аз съм момиче на 15.Ходих с един съученик 10 месеца и скъсахме преди 2 месеца.Пред това време с Р.(момче от класа ми пак) бяхме много добри приятели.Той си харесва едно момиче(поне доскоро я харесваше),а аз не го занимавам много с моите любовни терзания.Обаче от известно време насам Р. ме пита често за момчетата около мен.С него често се закачаме "приятелски"(разни глупости като подхвърляне на химикалки,гъделичкане и шеги).Онзи ден обаче се усамотихме на едно място в училище(междучасието беше свършило,а той специално ме заведе там за да се сами) и той започна да ме гъделичка и гушка,уж на шега.Накрая аз даже бях на пода,а и той с мен.Незнам какво да мисля,но според вас харесва ли ме?Приятели сме от както се познаваме(година-две) и той все ми говореше за другото момиче което харесва.Възможно ли е да харесва мен и как да се справя с това без да наранявам чувствата му и приятелството ни(аз не го харесвам като гадже,а като приятел)?

MyLiVeStYlE
    Guest
    ami vij sega ami toi dokat te e pital kfo da prai s tfa dr momi4e a vsu6nost e pital teb kakfo da pravi s teb i 4e toi te haresfa ot kakto ste se zapoznali?? ami vij sega prosto sdate edin den samo dvamata na nqkoe tiho mqsto i mu obqsnqva6 4e ti go haresfash samo kato priatel i ni6to pove4e i togava v prav tekst mu kaji 4e s nego iska6 da se samo priateli nqma drug na4in da mu go kaje6 ot tam natatak vsi4ko zavisi ot nego

Голям фен
    Vsi4ko e vuzmojno.Mislq,4e da
    Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!

Щом е заинтересован от тебе и прави физически контакт с тебе - отг. ми е ДА!

'Що не се пробваш с него, от приятелите пък излизат най-яките гаджета...
    ->~<-

moq nai blizuk fr moje bi nai dobur me haresva ot 1 godina a hodq s edin negov mn blizuk priqtel i na mene mi e kofti no taka stoqt ne6tata za sujalenie!!!!toi 6te ti kaje ako te haresva ti iz4akai i mu kaji 4e ima drug taka 6te te ostavi!!!!

Утре сигурно ще съм щастлива, ако изобщо съм жива...

Не го лъжи, понякога когато кажеш..., че има друг и.... незнам, момчетата правят глупости или се опитват да те заместят в умът си, за това си хващат твоя приятелка, а може и първата срещната, след което... и да искаш ще ти е много трудно да направиш нещо по въпроса
    ->~<-

Град
    Там, където е сърцето...
    Това е супер гадна ситуация, не го казвам просто така а защото ми се е случвало. Беше ми мн неловко, ама му казах че го приемам само като приятел, най-добре и ти направи така, няма смисъл да го лъжеш!
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

Мега фен Аватара на koalka
    Според мен те харесва.Тези невинни шегички са точно намеци или поне несъзнателни.

Голям фен Аватара на KisskilleRcHe
    Град
    В света на силния звук!
    Ами според мен той те харесва. Пробвай нищо ме губиш. А и оъ приятелсто стават най-яките връзки.
    Живея за да докажа, че съм достоен за Ада!!!
    В един свят на ненормални, ненормалните сме най-нормални!
    На света има две автомобилни марки - HONDA и всички останали !
    my skype : KisskilleRcHeTo

Град
    нямам си на представа...
    поне пък мисли малко и за него...кво ли ше му стане като му откажеш?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си