- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Адски болезнено :(
Здравейте ,
Преди всичко ще ви кажа,че съм момиче на 15,и имам проблеми с интимните части..Казала съм на майка ми и тя дори поиска да ме води на гинеколог.Не отказах,но поисках да изчакаме още ден два,за да видя как ще се развие всичко.Уж поотмина,но днес отново не мога да си намеря място....
Става въпрос за следното нещо....Подуват се срамните ми устни..от начало беше само едната,но сега и двете АДСКИ ме болят и ме сърби не по-малко...Зачервено е и ми пари като пишкам....
Ужасно мн ви моля....ако на някоя от вас и се е случвало същото нещо-нека сподели..Знам,че тук няма да намеря разрешение,просто искам да получа малко информация,за да съм подготвена до някъде за посещението ми при гинеколог....![]()
![]()
![]()
![]()
Много ми е притеснено...моля ви отнесете се сериозно..![]()
vij sa az sam mom4e i nz kfo da ti kaja otidi pri genekolog zashtoto tova moje da e nqkoe zabolqvane ili prosto nqkakvo vazpalenie na sramnite ti ustni koeto e po veroqtno no otidi o6te utre pri genekolog
zdraveipredi vreme i az imax takav problem,okaza se,4e tova e cistit,mnogo mi pare6e,kogato pi6ka6 i me bole6e,kazaxa mi da raztvorq natriev cistat/lilavo e na cvqt/ vav voda dokato vodata stane rozova i da se izmiq,pravix go 3-4 dni i mi mina.
Ти полов живот водиш ли?
Better keep your mouth shut and appear stupid instead of open it and remove all doubts
Отиди при тоя гинеколог, кво чакаш да отмине.
Не..Но вече всичко се нормализира,оправих сеПървоначално написано от Dr. Smurph
Мерси мн на всички които откликнаха на въпроса ми![]()