- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Kola MAska mom4eta
Iskam da pitam kak trqabva da si pravi kola maska edno mom4e 4e ne6to sam nevej po tazi tema marik si4ko priemrno ako iska da si pravi kola maska na gardite da ne se brasne ili na krakata????
Konfucii kazva 4e vyv vseki umen 4ovek ima ne6to glupavo
Няма точно определен стандарт как трябва да се прави.На всяко момче, както му харесва.Най-често си правят на краката и на гърдите!
Мазохисти. Един лазер на гърди, ръце, гръб + оформяне на брадата и вежди е до 300 евро. СПестявайте.
Ъъъ кола маската се прави само по 1 начин,това дали си момиче или момче кфо значение има?!![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
хахаха....все едно е за постоянно това! хАХХАПървоначално написано от Ниго
хмм това никак не е малко,вярно е че резултата с него е явно доста по-добър от всички други начини за обезкосмяване,но се пак парите са си много..има да ги събира ехеййй...Първоначално написано от Ниго
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
Не е казано , че трябва да ги събира може и да ги спечели ... отива пуска един еврошанс зима 600 лева и е готовПървоначално написано от Lorraine
![]()
![]()
![]()
Lesno e da kajesh obi4am te drugo e da go po4ustvashjivei si jivota kakto iskash ti a ne kakto drugite biha iskali jivota e edin momentite sa mnogo ne gi ispuskai