.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4
    Фен
    Град
    drevna garciq

NEznam kakvo da kaja

Problemat mi e 4e kato izlqza s momi4e neznam kakvo da i kaja moga da i govorq sqkvi gluposti no prosto neznam kak da napravq pyrvata kra4ka i malko se pritesnqvam haresvam edno momi4e i tq me haresva no nz prosto kak da napravq parvata kra4ka i kakvo da napravq... ??? i tq sa6to me haresva no mislq 4e 4ak az da deistvam??
    Konfucii kazva 4e vyv vseki umen 4ovek ima ne6to glupavo

MyLiVeStYlE
    Guest
    vij sa bratle nai dobree e nqkoi slun4ev den da pokani6 na razhodka v parka i nali kato se razhojdate ti q hvani za rakata ako ne te otblusne zn she stanat ne6tata posle sednete na nqkoq peika i nali kakto si govorite q pregurni posle kakto ste pregurnati q izprati do tqh i predi da se razdelite q celuni purvoto vi izlizane e nai dobre da q celune6 samo po buzata posle q pokani da idete na diskoteka ako se suglasi ve4e e tfoq v diskoto nali tam dancete si i na nqkoq bavna pesen q pokani na tanc i nali kakto si tancuvate q celuni(s ezik) i gotovoPpPpP pri po lesnite momi4eta tozi metod deistva puk i shtom te haresfa shti e o6e po lesno pi6i kfo e stanalo

Чатите ли си? ОК чатите си. Ми чатите си и в един момент казваш, че искаш да идете да изпиете по едно кафе. Ако се сългаси , ОК плана действа. Следващият път я водиш в парка, сядате на една пейка, говорите си некви общи простотии, докато накрая и казваш да си затвори очите. Тя те пита защо а ти просто кажи че искаш да и се порадваш на красотата Тя затваря очи, с леко розовки бузки, целуваш я и после кво'т стане. Ае действай оше ли си тука?

Мега фен Аватара на koalka
    Има толкова много теми, по които да си говорите.Например ако сте от едно училище може да си говорите интересни неща за даскало, а ако сте от различни да си разказвате случки.Можете да говорите за нещата, които ви вълнуват вас.Например кино, филми, музика.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си