- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Ima li lubov?
Първоначално написано от Анонимко
In dreams there are no rules...
Според мен има любов. Жалко е обаче че се среща много рядко.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
Ест че има любоя ... както съм казвал и преди докато ние съществуваме ще я има , НО нетрябва да се страхуваме да я споделим![]()
Има
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
Има, но може би истинската любов се появява по-късно, а не на нашите тийнейджърски години![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Аз мисля, че има! Един приятел скоро ми каза че любовта е заблуда, и всички които все още вярватв нея ще се убедят в това... но аз не му вярвам....има любов!
![]()
Всичко в този живот е любов....И зараждащата се пролет и цъфналите дравчета и зелените поляни ... все любов. Накъдето да погледнеш виждаш смеещи се хора, държащи се силно за ръце, прегръдки, усмивки, целувки .... и все любов. Ние сме обречени да очбичаме и дори понякога да ни боли, няма измъкване от любовта, защото тя е нашата съдба!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Somebody wants you,
Somebody needs you,
Somebody dreams about you every single night
Somebody can't breathe without you, it's lonely
Somebody hope that some day you will see
That somebody's me
Разбира се, че има. За какво живеем ако не да обичаме и да бъдем обичани. Любовта е най-важното нещо на този свят, друг е въпроса че не вярвам истинската любов да е в годините 16-21
okey da re4em 4e ima a koga 6te q sre6nem m? nqkoi ima li otg i stia s tva ''6te q sre6ne6,prostu ne si nameril podxodq6tiq''![]()
![]()
ЖИВЕЯТ САМО ВЛЮБЕНИТЕ ОСТАНАЛИТЕ ПРОСТО СЪЩЕСТВУВАТ!!!
ТАКА 4Е ЗНАМ 4Е ЛЮБОВ ИМА....ДОРИ И ДА НЕ САМ Я ИЗПИТВАЛА ИСТИНСКИ
Разбира се че има любов!
Огледайте се навън и ще разберете че тя е навскъде![]()
Sigurno ima ....
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
ima no istinskata liubov,kogato si gotov da umre6 za 4oveka do sebe si(tip Romeo i Julieta)si e rqdkost![]()
Ми има я.... Ама не сте кажали ква любовЛюбовта е навсякъде.... А майките ви кво изпитват към вас
Иначе ако говорим за 'онази" любов... Ми надявам се да я има... Все пак за тва че любов в тийн годините няма.. Е човек или я среща някога или не... Не зависи от възрастта ;Р Сега ще дам пример от литературата... ами "Ангелинка"
![]()
![]()
![]()
Вие на хероин ли сте бе?
Ми има,но аз лично не съм се влюбвала досега!!!
ot skoro sum na meninie 4e lubov ima no ne i za men... ima gi vsi4ki tezi neshta no ne i za men![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
nqma![]()
Кажи ми щом не знам какво е как да вярвам в любовта?
Живея за да докажа, че съм достоен за Ада!!!
В един свят на ненормални, ненормалните сме най-нормални!
На света има две автомобилни марки - HONDA и всички останали !
my skype : KisskilleRcHeTo