.
Затворена тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 71
    Супер фен
    Град
    в заведение за душевно болни
    по-добре недей
    няма любов

МММММММММММММММ.................... .ПИЧ АЗ СЪЩО СЪМ БЯГАЛА ОТ ВКЪЩИ.........ОТ СОБСТВЕН ОПИТ ТИ КАЗВАМ НЕ БЯГАЙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!! ЩЕ ТИ ГО НАТЯКВА ЦЯЛ ЖИВОТ....... СМИСЪЛ И НА МЕНЕ МИ БЕШЕ ПИСНАЛО ТО НЕЯ ДА МИ РАЗПРАВЯ КОЛКО СЪМ МЪРЗЕЛИВА БЛАБАЛБАЛЛБА И СЕ ЧУПИХ ОТ НАС ОБАЧЕ НЕ ЗАБРАВЯЙ ЧЕ МАЙКА ТИ ТИ СЕ КАРА ОТ ДОБРО...ТА ТЯ ТЕ ОБИЧА.......АЗ СЕГА ОСЪЗНАВАМ ГРЕШКИТЕ СИ НЕДЕЙ БЕ ЧОВЕК ЩЕ СЪЖЕЛЯВАШ.......
    СЪКРОВИЩЕ, ОБИЧАМ ТЕ, НЯМА ДА ТЕ ДАМ ЗА НИЩО НА СВЕТА....КОГАТО НЕ СИ ДО МЕН ИСКАМ ДА СЕ ИЗПАРЯ ДА МЕ НЯМА.....ЛЮБОВТА МИ СЕ НОСИ ОТ НЕБЕТО КЪМ ТЕБ..ОБИЧАМ ТЕ БЕЗУМНО МОЛЯ ТЕ ОБИЧАЙ МЕ И ТИ!!!

ami vzeme6 li telefona si,6te te namerqt 100% 6te go prosledqt i 6te te namerqt i vmesto da im dde6 yrok 6te zagazi6 pove4e..typo e i ne e moderno da se bqga ot vka6ti v takav period si.Pomisli za tiq xora (roditelite ti ) otgledali sa te dali sa ti vsi4ko neobxodimo,kato vijdam sa ti kupuvali mn raboti gsm,mp3 te sa polojili tolkova usiliqta za teb aa ti tka li 6te im se otplati6 idiot takav

Re: Мисля да избягам от вкъщи

Цитирай Първоначално написано от nikic
    Та да ви разкажа нещо ...
    На 16 години съм.
    Мисля в петък да избягам от нас.. защото майка ми казва че от мен нищо не ставало.
    Имал съм само двойки, майка ми постоянно ме критикува че съм бил мързелив че съм разхвърлял стаята си не съм подреждал .
    та мисля петък да бягам от къщо на село . ще приспа 2-3 вечери , ще взема 20-30 лв. и в понеделник ще се прибера . ще оставя на бюрото си бележка че съм там където никога няма да се сетят (защото аз по принцип мразя да ходя на село) и ще си взема mp3 плейъра си . ГСМ-а си .. и пижамите си . То в къщата на село няма никой и мисля в понеделник да се прибера .
    А кажете ми дали да бягам ли от вкъщи ?
    Искам да направя това за да им е урок на наще че да видят че без мен не могат.

Давай!
    И после като се върнеш искам да пуснеш телефончето да записва как майка ти те търкаля из апартамента
    Груб и нетактичен, невъзпитан и циничен, арогантен и саркастичен, нагъл и егоистичен, гаден и нарцистичен, това съм аз. Нещо против?

Град
    OUT OF SPACE
    K'VO STANA Q RAZPRAVQI?IZBQGA LI?

Sled 4 4asa bqgam pi4ove... okorajavayte me

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София

Цитирай Първоначално написано от Lady Death
    защото майка ми казва че от мен нищо не ставало.
    Имал съм само двойки, майка ми постоянно ме критикува че съм бил мързелив че съм разхвърлял стаята си не съм подреждал .
    А замислял ли си се, че майка ти може би е права?!
    Дори и да е права, не мисля, че трябва да казва на сина си, че "от него нищо не ставало" Трябва му стимул и амбиция, а не критики и обиди.

Супер фен Аватара на kPuCkA
    Град
    Варна

kPuCkA

И все пак избяга ли?? Идеята е яка като цяло и аз бих го направила,само не си вземай GSM-a по-кирийско е )

Голям фен Аватара на ice_cream_f
    Nqma smisul da bqga6 maika ti moje da ti se kara mnogo ,ama te obi4a vse pak i ako izbqga6 moje mn qko da se pritesni
    Nikoga ne se otkazvai da presledva6 me4tite si!

kukla_barby
    Guest

begai do de moje6

oooooooooooo brato ti si!!!!!!!!!!!! begai i si basi my pi4a kvo nali e za kef!!!!!!!!!!!!davai!!!!!!!!! =D>

Град
    OUT OF SPACE
    AKO VE4E SI IZBQGAL USPEH A AKO SQ TRAGVA6 -DAAAAAAAAVAAAAAAAAAAAAAIIIIIIIIIIIIIII

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от The Shooter
    Bqgai dokato moje6 .edin priqtel taka izbqga i kato se varna maika mu go razceluva i mu dadoha kup pari
    \/
    да ама зависи кви са родителите !
    към автора на темата : само ти можеш да предвидиш ква ще им бъде реакцията като се върнеш...по-добре недей! ама ако решиш да бягаш, по-добре вземи няколко приятели с теб, че сам ще ти бъде скучно. найпий се здраво, направете си един купон, та после ако много ти се карат, поне да не съжаляваш!
    ...Its just one of those days
    Feelin' like a freight train
    First one to complain
    Leaves with a blood stain
    Damn right I'm a maniac
    You better watch your back
    Cuz I'm fuckin' up your program...

Град
    Пловдив

Цитирай Първоначално написано от malka_sladuranka
    Цитирай Първоначално написано от Lady Death
    защото майка ми казва че от мен нищо не ставало.
    А замислял ли си се, че майка ти може би е права?!
    Дори и да е права, не мисля, че трябва да казва на сина си, че "от него нищо не ставало" Трябва му стимул и амбиция, а не критики и обиди.
    точно така!
    ...Its just one of those days
    Feelin' like a freight train
    First one to complain
    Leaves with a blood stain
    Damn right I'm a maniac
    You better watch your back
    Cuz I'm fuckin' up your program...

Пич ако ще бягаш- по добре не се връщай щото те чака здрав бой.
    Той ще го научи,ти пък ще го научиш него,аз ще те науча тебе,онзи пък ще научи мен-благословен да бъде този ден,когато всеки заблуден от лъча на познанието бъде озарен.

anito5
    Guest
    ooo nedei molq te!samo 6a vlo6i6 ne6tata

Цитирай Първоначално написано от Allthatshewant
    да избягаш ... нем .. така ще покажеш слабост по-добре говори с вашите но не го прави .. ще ги изплашиш до смърт пък и когато се върнеш те ще живеят със страх да не направиш някоя по-голяма беля.. и това не е гаранция че нещата между вас ще вървят по-добре..бягството не е решение според мен .. говори с тях

Това трябва да им е за урок!! да ги е страх никои родител не трябва да се държи така със собственото си дете да му говори така , че нищо нямало да стани от него!!
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Tesinka
    Guest

Та да ви разкажа нещо ...
    На 16 години съм.
    Мисля в петък да избягам от нас.. защото майка ми казва че от мен нищо не ставало.
    та мисля петък да бягам от къщо на село . ще приспа 2-3 вечери , ще взема 20-30 лв. и в понеделник ще се прибера . ще оставя на бюрото си бележка че съм там където никога няма да се сетят (защото аз по принцип мразя да ходя на село) и ще си взема mp3 плейъра си . ГСМ-а си .. и пижамите си . То в къщата на село няма никой и мисля в понеделник да се прибера .
    А кажете ми дали да бягам ли от вкъщи ?
    Искам да направя това за да им е урок на наще че да видят че без мен не могат.
    O Boje.... i zaradi towa shte bqgash...!Neznaesh v moeto semeistwo kakwo e ponqkoga a ti zaradi towa shte bqgash. Nedei . Sam shte osuznaesh greshkata si sled vreme. te prosto iskat da se u4ish,kato se zamislish ot nas se iska samo towa. Kakwoto i da prawish - pomisli pred towa.Uspeh.

Фен Аватара на titin4eto
    Град
    В реалността и фантазиите.
    1. Въпрос: избяга ли?
    2. въпрос: Мислиш ли, че така ще решиш нещата? И кво си мислиш!?!?! Да им дадеш урок!!! Абе човек! Те на теб трябва да ти дадат урок!!! Замислял ли си се, защо майка ти иска ти да имаш добри оценки, а?!?! На нея ли и трябват, кво? Да не би тя тепърва ще кандидатства и ще работи и за тва са й оценките?!! Ае стегни се - па изкарай няква свестна оценка и да видим следващият път дали пак ще каже, че за нищо не ставаш? шото мисля, че тая жена до такава степен се е отчаяла за да каже подобно нещо....
    Тъжно е, когато някой си отива,
    тежко е, когато си останал сам
    и в един залисан ден разбираш,
    че не си дете, а вече си голям...

Супер фен Аватара на mon4eto
    Град
    София,Лозенец:)
    Ti bocka6 li se we...6to ti e da bqga6 ot ka6ti pa polse da se vra6ta6 Q ne se zanimavai s gluposti a si gledai jivota...kvo kat ti vikat i samo te kritikuvat slagai tapitei da ne ti pukaaaa...

nekfnikf
    Guest
    kfo ti puka che te kritikuwat maika mi mnogo chesto me kritikuwa...za kakfo li ne ..che pusha,che piq,che sum zle w daskalo...puk oshte ne sm izbqgal ..i ne mislq da bqgam...

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    На мен ми се струва супер жалко да избягаш и да си събереш нещата, които ваште са ти купили... Аз ако бягам, няма да си взема МР3 плеъра. Ти целиш да покажеш, че можеш без тях все пак.

ПП Не знам дали си избягал или си го отложил, ама гледай да не забравиш да вземеш ключа от вилата и в бележката да не пише нещо, с което да решат, че си се самоубил.

Град
    Пловдив
    Бягай бе ейййййййййййй! Още ли си тук...

Be yourself... ... ...

PaPa
    Guest
    Ei pich .. ne poznawam washte .. obache az izbqgah ot wkushti iii stana edna mutna i naistina mnogo kurwawa .. otidoh w edna fr .. i ne se pribirah 2 dni podred .. i kfo stana .. bashta mi me nameri i me pribi .. kruw i ritane dokato ne sm se nauchila kwo e w nas ..l a i da ti kaja .. nedei ... shot moje da gi oplashish zdrawo

избягах ... върнах се 2 седмици след това...
    вие не знаете маика ми колко е гадна ...
    а тея които казват че е била права за това че съм бил калпазанин ще им кажа само едно !
    до сега нямам двойки .... но нямам и шестици
    Тя ми казва че щял съм да наследя цялото богатство и нямал съм да мога да ръководя бизнеса .... абе да не говориме по добре ...
    а и ако си мислите че става дума за някаф бизнес който е дребулийка не е ..... но както и да е .. да не испадаме в подробности ...

Град
    У дома пред компютъра
    Едната от причините, майка ти да иска добри оценки е тази, че пишеш с повече грешки от третокласник.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си