- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Мисля да избягам от вкъщи
по-добре недей
няма любов
МММММММММММММММ.................... .ПИЧ АЗ СЪЩО СЪМ БЯГАЛА ОТ ВКЪЩИ.........ОТ СОБСТВЕН ОПИТ ТИ КАЗВАМ НЕ БЯГАЙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!! ЩЕ ТИ ГО НАТЯКВА ЦЯЛ ЖИВОТ....... СМИСЪЛ И НА МЕНЕ МИ БЕШЕ ПИСНАЛО ТО НЕЯ ДА МИ РАЗПРАВЯ КОЛКО СЪМ МЪРЗЕЛИВА БЛАБАЛБАЛЛБА И СЕ ЧУПИХ ОТ НАС ОБАЧЕ НЕ ЗАБРАВЯЙ ЧЕ МАЙКА ТИ ТИ СЕ КАРА ОТ ДОБРО...ТА ТЯ ТЕ ОБИЧА.......АЗ СЕГА ОСЪЗНАВАМ ГРЕШКИТЕ СИНЕДЕЙ БЕ ЧОВЕК ЩЕ СЪЖЕЛЯВАШ.......
СЪКРОВИЩЕ, ОБИЧАМ ТЕ, НЯМА ДА ТЕ ДАМ ЗА НИЩО НА СВЕТА....КОГАТО НЕ СИ ДО МЕН ИСКАМ ДА СЕ ИЗПАРЯ ДА МЕ НЯМА.....ЛЮБОВТА МИ СЕ НОСИ ОТ НЕБЕТО КЪМ ТЕБ..ОБИЧАМ ТЕ БЕЗУМНО МОЛЯ ТЕ ОБИЧАЙ МЕ И ТИ!!!
ami vzeme6 li telefona si,6te te namerqt 100% 6te go prosledqt i 6te te namerqt i vmesto da im dde6 yrok 6te zagazi6 pove4e..typo e i ne e moderno da se bqga ot vka6ti v takav period si.Pomisli za tiq xora (roditelite ti ) otgledali sa te dali sa ti vsi4ko neobxodimo,kato vijdam sa ti kupuvali mn raboti gsm,mp3 te sa polojili tolkova usiliqta za teb aa ti tka li 6te im se otplati6 idiot takav
Първоначално написано от nikic
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Давай!![]()
И после като се върнеш искам да пуснеш телефончето да записва как майка ти те търкаля из апартамента![]()
Груб и нетактичен, невъзпитан и циничен, арогантен и саркастичен, нагъл и егоистичен, гаден и нарцистичен, това съм аз. Нещо против?
Sled 4 4asa bqgam pi4ove... okorajavayte me![]()
Дори и да е права, не мисля, че трябва да казва на сина си, че "от него нищо не ставало"Първоначално написано от Lady Death
Трябва му стимул и амбиция, а не критики и обиди.
![]()
И все пак избяга ли?? Идеята е яка като цяло и аз бих го направила,само не си вземай GSM-a по-кирийско е)
Nqma smisul da bqga6 maika ti moje da ti se kara mnogo ,ama te obi4a vse pak i ako izbqga6 moje mn qko da se pritesni
Nikoga ne se otkazvai da presledva6 me4tite si!
oooooooooooo brato ti si!!!!!!!!!!!! begai i si basi my pi4a kvo nali e za kef!!!!!!!!!!!!davai!!!!!!!!! =D>
AKO VE4E SI IZBQGAL USPEH A AKO SQ TRAGVA6 -DAAAAAAAAVAAAAAAAAAAAAAIIIIIIIIIIIIIII
да ама зависи кви са родителите !Първоначално написано от The Shooter
към автора на темата : само ти можеш да предвидиш ква ще им бъде реакцията като се върнеш...по-добре недей! ама ако решиш да бягаш, по-добре вземи няколко приятели с теб, че сам ще ти бъде скучно. найпий се здраво, направете си един купон, та после ако много ти се карат, поне да не съжаляваш!![]()
![]()
...Its just one of those days
Feelin' like a freight train
First one to complain
Leaves with a blood stain
Damn right I'm a maniac
You better watch your back
Cuz I'm fuckin' up your program...
точно така!Първоначално написано от malka_sladuranka
![]()
...Its just one of those days
Feelin' like a freight train
First one to complain
Leaves with a blood stain
Damn right I'm a maniac
You better watch your back
Cuz I'm fuckin' up your program...
Пич ако ще бягаш- по добре не се връщай щото те чака здрав бой.![]()
Той ще го научи,ти пък ще го научиш него,аз ще те науча тебе,онзи пък ще научи мен-благословен да бъде този ден,когато всеки заблуден от лъча на познанието бъде озарен.
ooo nedei molq te!samo 6a vlo6i6 ne6tata![]()
Първоначално написано от Allthatshewant
Това трябва да им е за урок!! да ги е страх никои родител не трябва да се държи така със собственото си дете да му говори така , че нищо нямало да стани от него!!![]()
![]()
![]()
![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
O Boje.... i zaradi towa shte bqgash...!Neznaesh v moeto semeistwo kakwo e ponqkoga a ti zaradi towa shte bqgash. Nedei . Sam shte osuznaesh greshkata si sled vreme. te prosto iskat da se u4ish,kato se zamislish ot nas se iska samo towa. Kakwoto i da prawish - pomisli pred towa.Uspeh.Първоначално написано от nikic
1. Въпрос: избяга ли?
2. въпрос: Мислиш ли, че така ще решиш нещата? И кво си мислиш!?!?! Да им дадеш урок!!! Абе човек! Те на теб трябва да ти дадат урок!!! Замислял ли си се, защо майка ти иска ти да имаш добри оценки, а?!?! На нея ли и трябват, кво? Да не би тя тепърва ще кандидатства и ще работи и за тва са й оценките?!! Ае стегни се - па изкарай няква свестна оценка и да видим следващият път дали пак ще каже, че за нищо не ставаш? шото мисля, че тая жена до такава степен се е отчаяла за да каже подобно нещо....
Тъжно е, когато някой си отива,
тежко е, когато си останал сам
и в един залисан ден разбираш,
че не си дете, а вече си голям...
kfo ti puka che te kritikuwat maika mi mnogo chesto me kritikuwa...za kakfo li ne ..che pusha,che piq,che sum zle w daskalo...puk oshte ne sm izbqgal ..i ne mislq da bqgam...
На мен ми се струва супер жалко да избягаш и да си събереш нещата, които ваште са ти купили... Аз ако бягам, няма да си взема МР3 плеъра. Ти целиш да покажеш, че можеш без тях все пак.
ПП Не знам дали си избягал или си го отложил, ама гледай да не забравиш да вземеш ключа от вилата и в бележката да не пише нещо, с което да решат, че си се самоубил.
Бягай бе ейййййййййййй! Още ли си тук...![]()
Be yourself... ... ...
Ei pich .. ne poznawam washte .. obache az izbqgah ot wkushti iii stana edna mutna i naistina mnogo kurwawa .. otidoh w edna fr .. i ne se pribirah 2 dni podred .. i kfo stana .. bashta mi me nameri i me pribi .. kruw i ritane dokato ne sm se nauchila kwo e w nas ..l a i da ti kaja .. nedei ... shot moje da gi oplashish zdrawo
избягах ... върнах се 2 седмици след това...
вие не знаете маика ми колко е гадна ...
а тея които казват че е била права за това че съм бил калпазанин ще им кажа само едно !
до сега нямам двойки .... но нямам и шестици
Тя ми казва че щял съм да наследя цялото богатство и нямал съм да мога да ръководя бизнеса .... абе да не говориме по добре ...
а и ако си мислите че става дума за някаф бизнес който е дребулийка не е ..... но както и да е .. да не испадаме в подробности ...
Едната от причините, майка ти да иска добри оценки е тази, че пишеш с повече грешки от третокласник.