- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Мисля да избягам от вкъщи
i da bqgash nikav smisal. az kato bqgah ot u nas zvanaqh na maika mi i i iskah pari za da sa pribera i tq davashe ama sled 1 mesec uvartaniq sprq da mi dava i mi kaza da sa opravam i az sa pribrah biha ma i sichko sa oprai![]()
ако издържиш 2-3 дена шапка ти свалям
аз най-много два дена и следва фалит
и се прибирам с подвита опашка унас![]()
Глупости, бягството не е решение на проблемите, това е най - глупавата постъпкаТака още повече ще влошиш нещата. Замисли се 20-30 лв до кога ще ти стигнат??? Вместо да се оплакваш, че майка ти ти се карала мн за еди си какво, взе ми се в ръце и се оправи!! Не казвам да учиш за 7 и стаятата ти секи ден да блести (се пак си момче нормално е), но учи за 3-4 подреждай си стаята примерно всяка неделя слушай какво ти казва, намери общ език с нея и ще видиш, че бавно, но все пак ще почнат да се оправат нещата
Най-важното говори с нея често и и споделяй примерно как ти е минал деня... тя така ще види, че се променяш и вече ще е по мека с теб
Успех
Когато идва любовта, сърцето ти се пълни, а мозъка изпразва. Но когато замине си тя, сърцето те боли, а мозъка трепти...
Първоначално написано от nikic
Мисля че е добра идея да избягаш (ако не ти се случи нищо лошо..) когато бях на 15 (ся съм на 19) и аз избягах за 1 месец скитах из града намерих едно местенце дето спах, крадях да се изхранвам и тн... мизерен живот беше и накрая се върнах НОВ ЧОВЕК !
Това 'бягство' ме накара да разбера живота и да го вида какъв всъшност е в еин мъкет.... макар и самотен, мизерен, мръсен, гладен и тн.. аз проумях неща които хората не проумяват за десетки години...
Но не сятам че ти ще ги разбереш ако отидеш на село по добре си земи само някви пари и 1-2 дрешки... и излез из града ти сам !![]()
Nikoi li ne znae kvo pravia roditelitev takiva slu4aiobajdat se v policiqta i detenceto biva izdirvano, diga se trevoga....
Глупаво е,сякаш искаш да из6ягаш от
про6лемите си..Сега те критикуват,но може би има защо,те
хората искат дат е възпитат..пък и ако "избягаш" от вас,не печелиш
нищо др,освен някой скандал![]()
Щом искаш на село,сам,6ез родителите ти,кажи им,че отиваш
и
тва е
...So baby if you want me you`ve got a show me love..
Da be pi4 vnimavai da ne vlo6i6 suvsem polojenieto!
Този,който не цени това,което има,не го заслужава!
mm ne pri vs e taka...sq za 2-3 dena nai-mn kat se pribere6 da te navikat qko,no ako e za 2 sedmici primerno,est 4e 6ta razceluvat,6e se naradvat i t.n. i posle ve4e 6ti se karat i t.n.Първоначално написано от The Shooter
moq suvet e da ne bqga6-sedni i obsudi s maika ti,4ene ti e priqtno da ti govori taka,4e taka ti sriva samo4uvstvie i t.n. vkarai i gi nqkvo takiva gluposti v glavata ii ako produlji 4ak togava vzimai kraini merki,koito moje da se okajat i samo stresira6ti , bez rezultat...nz pri vseki 4ovek e razli4no...az sum iskala da bqgam,no se usetih 4e nqma smisul,sednah obsudih ne6tata s na6te i malko ili mn vs se opravi ... nz az ti preporu4vam da ne bqga6 6toto 6te si dovle4e6 problemi,no ti kakto si re6i6 :P
Няма смисъл да го правиш,не се знаи какво ше стане -каде ще отидеш на кои ще попаднешзамисли се и ще видиш че съм права![]()
LoVe AnD PaIn-ArEn`T ThEy ThE SaMe?
ех детска му работа ей.... ако избягаш к`во печели пък и я малко по така на 16 си все пак не на 6.Не те критикувам, има много такива родители, но всички мислят най-доброто за децата си, макар и да не го възприемаме много.
поздрави ....
Кампанията на Unicef2005
Marilyn Manson
Am ti si golqm glupak....6tom i semeen biznes im te i to ne malak ....zna4i si sviknal mama i tati da davat pari4ki i ti da ne si mradva6 prast4eto za da gi zasluji6. aide zemi da raboti6 malko i 6te vidi6 kak 6te iska6 da se vvarne6 v u4ili6te i sa6to kak 6te iska6 da polu4ava6 po dobri ocenki 4e posle kato raboti6 da ne trqbva da se ma4i6![]()
Да бе,то ако така ставаше вси1ки щяхме да бягаме.Кво подлъгваш тука дететоПървоначално написано от The Shooter
По-добре не бягай,щото майка ти ще се поболее от мъка и не дай си Боже да се гътне.После тва ще те преследва цял живот. После като те види жив и здрав ще ти се зарадва,но наказанието няма да ти се размине! Стой си у вас и да не ти пука кво ти говорят,вси1ки родители така говорят на децата си,за да ги сдухат и да си вземат поука,но не винаги се получава![]()
ti si luda da bqga6!
i az sum bqgala i polza nikakva daje stana po-zle,as nai-tupoto be6e 4e do nikude ni6to ne stana,polza nikakva! tupo e ,puk i ve4e se izturka,vseki 2-ri bqga!
Вместо да бягаш ,изненадай вашите и се опитай да ги разбереш.Оправи си стаята ,направи им сандвичи,получи поне 4 в училище,измий чиниите,сподели с майка си нещо твое лично ,от всичко това тя ще се зарадва ,защото май се е отчаяла от теб..Всички ние имаме някакви ЗАДЪЛЖЕНИЯ и криво ляво се опитваме да ги спазваме.Ако си твърде безотговорен,повярвай ми вредиш единствено на себе си,сега ти е забавно да шашкаш вашите с неприличното си поведение,то от сега се очертава и оформя и характера ти за в бъдеще.Поеми малко отговорност,този начален тренинг ще ти е от полза за по нататък в живота.И ЗАПОМНИ- ВАШИТЕ ТЕ ОБИЧАТ БЕЗКРАЙНО
![]()
Пич,за да бягаш от вас тряя да иамш по-сериозно причина от "мама ми се ксара щот не смъ послушен". Едно бягане е нещо сериозно - не е да бегаш и стиа толко.
1.Намираш си някфо лозе къдет да псиш
2.не се крии
3.Спести си поне 10 кинта
4.Ядене на ден:един самун хлеб в 9 часа-топъл е и те наяжда до 21
5.Другите кинти за кеф.
6.Сметай сичко за 3 дена-най-късно на 3тия ще те приберата куките
7.Помисли ква ти е целта като бегаш
8.Тря да кажеш на ваще ОБЕКТИВНА причина що си избегал за да нещата да са повече от добре накрая.
Аре са бегай ако мислиш че ше вървиш така![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Начи мноо исках да ми дадат ключа от стаята ми...за това избягах и сега супер![]()
по добре направи това което искаш и после ваще ако те питат им кажи защото постоянно са те унижавалиtukmo 6te gi poopla6i6 malko
![]()
И какво е станало сега последно?Избягал си за 2 седмици така ли?И какви бяха последствията?Разправяй че ми е интересно след толкова време дали нещата са се променили или майка ти си е все същата "гаднярка"![]()