.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Тема: Сухичка

Сухичка

Незнам ама напоследък не мога да се подмокря... тръгнеме да правиме секс с гаджето и аз съм суха от долу.. и ме боли.. и спираме..
    и не само при секс ... като ходя до тоалетната също е адската болка...
    И не ми казвайте, че е от тва че той не може да ме възбуди.. напротив много ме възбужда даже ебаси никви води не текат от мене...
    гаджето ми вика че съм се била протъркала.. е как като не бяхме правили секс от 1 седмица.. и почнаха да му се въртят някви мисли в тиквата...

нз и при мен се е случвало така да съм суха ,но обикновенно преди цикъл ми става така пак може да пробвате с кремчета
    Блажен е този, който не очаква нищо, защото никога няма да бъде разочарован.

Мега фен
    Отиди на лекар.

има специални овлажняващи гелове продават се в аптеките и секс шоповете

Мега фен Аватара на koalka
    И според мен трябва да посетиш лекар.Да не е нещо от притеснение или да си напрегната?

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Сухотата във влагалищкето е признак за нещо нередно. не е лошо да ти направят 1 изследване и да разбереш защо е така. Просто върви на лкар, нека ти вземат намазка и да те изследват. Ние не сме лекари и не можем да ти кажем какво е. майка ми има също сухота и парене и се оказа инфекзия. за това си взе гел, пи хапчета и слага вагинални свещи. Ест. може нищо да ти няма.

Цитирай Първоначално написано от koalka
    И според мен трябва да посетиш лекар.Да не е нещо от притеснение или да си напрегната?
    Съгласен сам с нея пробвайте още 1-2 пати ако няма подобрение иди на лекар да не се притесняваш ти и приятеля ти да не си внушава глупости.
    † 2pac ReSt In PeAcE † \\// My Nigga

http://WwW.impulse.bg/Luna71c

Град
    varna
    za6to pove4eto momi4eta gi e strah ot ginekologa? bqgai na lekar. za6to si gubi6 vremeto da pi6e6 v forumi nz a i ne samo ti. tuk ima hilqdi temi deto napravo si pla4at za ginekolig

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си