Цитирай Първоначално написано от Анонимко
Цитирай Първоначално написано от KiLLeR_InSTiNkT
Не съм против цигрите, нито против пиенето, нито против дрогата. Просто това си е моят живот и ще си правя каквото искам. Решила съм да опитам от всичко, за да знам какво е и ако нещо ми хареса ще продължа с него... Имам мярка и знам кога трябва да спра, проблем? Са вземи ме оплюй, че за нищо не ставам и съм ограничена и пропаднала... Айде де, ще чакам, пффф...
Хората с това мислене най-често пропадат заради това че точно "уж" знаят кога да спрат ама същевременно не се усещат че то ги е завладяло! Не е нужно да ми казваш, убеден съм че си пушач и че пиеш често а кои знае и какви наркотици си взимал\а или в момента даже взимаш!
Всъщност да ти кажа - единственото нещо, което съм пробвала досега са амфетите и не мисля да продължавам с тях. Всъщност не пия много, пуша доста и коз, но за другите неща мисля да ги опитам - без херца /пък ако нещо се обърка и ми хареса даден наркотик има няколко човека, които за нищо на света не биха ме оставили да пропадна/... Всъщност прекалено много се отклоних! Мир