- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- За хора които нямат разум
тъпа шибана путко, заври си омразата в големия задник.. най са ми смешни ей такива дето не заят за кфо стаа въпрос, незнаят даже как мирише тревата пък иначе мн знаят.. върви кажи в очите на някой, който употребява, че е пропаднал и ще видиш кфо ще ти се случи.. ама не, ти няма да го направиш, щото сигурно вървиш и си гледаш в краката ама иначе си мн надахана по форуми.. еби си майката ве, измет ограничена!!!!!!!
PUTKO vnimavai na koi kazvash putko zashtoto ti si edin parcal iasno li ti e? Hodi se krii po yglite i prosi? Pojelavam ti rycete ti da izsyhnat i poveche pari da ne vidish za da nema s kfo da si kupish droga ili kakvoto i da e. Da izsyhnesh ot samosyjalenie i da stignesh do ryba i da se samoubiesh za da moje nai-nakraia sveta da se otyrve ot plujek kato teb! Nikoga treva ili narkotik v jivota si da ne vidish! Vij se pyrvo v ogledaloto a posle govori za drugite iasno li ti e we stara chanto? Nedei da govorish bez da znaesh da ne ia poznavash taia sluchaino det e pisala temata a? che da kazvash dali e upotrebiavala narkotici ili ne i zashto gi mrazi za da gi mrazi nachi ima zashto ? i ako si mislish che az ili tia ne sme kazvali na "takiva kato teb" kakvi sa protivni nenujni mn se lyjesh tochno pyk nie s glava kym zemiata ne sme!!! S kola shte mina i shte te pregazia shte te butam i shte te spyvam no pyt nema da ti dam!! Moli se nikoga da ne me sreshtnesh zashtoto shte vidish slynceto za posledno i shte mi se molish tochno kakto se molish na Gospod iasno li ti e? Sledvashtia pyt vnimavai na koi se natiagash iasno li ti e we narkomanche skapano??????![]()
I'm a winter flower under ground always thursty for summer rain