.

Виж резултатите на анкетата: Има ли тийнове в сайта, които имат здрав разум и осъзнават сериозността на наркотиците,цигарите, ал

Гласували
90. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • ДА

46 51,11%
  • НЕ

44 48,89%
Отговор в тема
Страница 2 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 107
    тъпа шибана путко, заври си омразата в големия задник.. най са ми смешни ей такива дето не заят за кфо стаа въпрос, незнаят даже как мирише тревата пък иначе мн знаят.. върви кажи в очите на някой, който употребява, че е пропаднал и ще видиш кфо ще ти се случи.. ама не, ти няма да го направиш, щото сигурно вървиш и си гледаш в краката ама иначе си мн надахана по форуми.. еби си майката ве, измет ограничена!!!!!!!

PUTKO vnimavai na koi kazvash putko zashtoto ti si edin parcal iasno li ti e? Hodi se krii po yglite i prosi? Pojelavam ti rycete ti da izsyhnat i poveche pari da ne vidish za da nema s kfo da si kupish droga ili kakvoto i da e. Da izsyhnesh ot samosyjalenie i da stignesh do ryba i da se samoubiesh za da moje nai-nakraia sveta da se otyrve ot plujek kato teb! Nikoga treva ili narkotik v jivota si da ne vidish! Vij se pyrvo v ogledaloto a posle govori za drugite iasno li ti e we stara chanto? Nedei da govorish bez da znaesh da ne ia poznavash taia sluchaino det e pisala temata a? che da kazvash dali e upotrebiavala narkotici ili ne i zashto gi mrazi za da gi mrazi nachi ima zashto ? i ako si mislish che az ili tia ne sme kazvali na "takiva kato teb" kakvi sa protivni nenujni mn se lyjesh tochno pyk nie s glava kym zemiata ne sme!!! S kola shte mina i shte te pregazia shte te butam i shte te spyvam no pyt nema da ti dam!! Moli se nikoga da ne me sreshtnesh zashtoto shte vidish slynceto za posledno i shte mi se molish tochno kakto se molish na Gospod iasno li ti e? Sledvashtia pyt vnimavai na koi se natiagash iasno li ti e we narkomanche skapano??????
    I'm a winter flower under ground always thursty for summer rain

Guest
    Цитирай Първоначално написано от KiLLeR_InSTiNkT
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Цитирай Първоначално написано от KiLLeR_InSTiNkT
    Не съм против цигрите, нито против пиенето, нито против дрогата. Просто това си е моят живот и ще си правя каквото искам. Решила съм да опитам от всичко, за да знам какво е и ако нещо ми хареса ще продължа с него... Имам мярка и знам кога трябва да спра, проблем? Са вземи ме оплюй, че за нищо не ставам и съм ограничена и пропаднала... Айде де, ще чакам, пффф...
    Хората с това мислене най-често пропадат заради това че точно "уж" знаят кога да спрат ама същевременно не се усещат че то ги е завладяло! Не е нужно да ми казваш, убеден съм че си пушач и че пиеш често а кои знае и какви наркотици си взимал\а или в момента даже взимаш!
    Всъщност да ти кажа - единственото нещо, което съм пробвала досега са амфетите и не мисля да продължавам с тях. Всъщност не пия много, пуша доста и коз, но за другите неща мисля да ги опитам - без херца /пък ако нещо се обърка и ми хареса даден наркотик има няколко човека, които за нищо на света не биха ме оставили да пропадна/... Всъщност прекалено много се отклоних! Мир
    Е радвам се, но просто казвам че повечето хора са почнали да друсат точно с тая нагласа "аз да пробвам"! Просто има наркотици които са по силни от твоита воля и достатъчно случаи съм видял на хора които просто търсят някаква спасение в наркотиците, било то поради проблеми в дома, любовта и т.н. Наркотиците не са спасение от това, а тази тук която ми дрънка че всеки си има избор...Въпроса е че ти след това избор нямаш... Абе какво разбирате вие, киснете в някакъв
    форум и имате по 1000 и кусур мнения и се прават на разбирачи....ае

Guest
    hahaha kefi6 "gost" haha prav si na 100%

Супер фен
    Piq,pushila sym( sega pak pusha,no mnogo rqdko),treva ne sym opitvala,no i nqmam namerenie.I kakvo ot tova,che pusha cigari i piq?Da ne sym propadnala i da ne bi da mi vredqt mnogo ... NE!Naprotiv - ponqkoga dori mi pomagat.Vsichko si ima svoite plusove i minusi.
    Обичам те <3 !!!

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Whisskas
    Почнаха се селските клетви,аз се махам...Няма да чета повече,няма да пиша повече,защото пишейки един пост тук миналия следобед осъзнах...Осъзнах,че как да го кажа...ъъъ...
    БОЛИ МЕ К*РА
    Не ми дреме за никой,който не харесва това,което правя,не ме ебе за никой,който си има свое собствено мнение...
    Най-важният човек в живота ми съм аз,а аз съм щастлива.
    Тогава просто fuck off...
    =D> =D> =D>
    това изчерпа темата..

Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от IlLuSi0nS`
    Цитирай Първоначално написано от Whisskas
    Почнаха се селските клетви,аз се махам...Няма да чета повече,няма да пиша повече,защото пишейки един пост тук миналия следобед осъзнах...Осъзнах,че как да го кажа...ъъъ...
    БОЛИ МЕ К*РА
    Не ми дреме за никой,който не харесва това,което правя,не ме ебе за никой,който си има свое собствено мнение...
    Най-важният човек в живота ми съм аз,а аз съм щастлива.
    Тогава просто fuck off...
    =D> =D> =D>
    това изчерпа темата..
    \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/
    So if you are in sight and the day is right
    She’s a hunter you’re the fox
    The gentle voice that talks to you
    Won’t talk forever
    It’s a night for passion
    But the morning means goodbye
    Beware of what is flashing in her eyes
    She’s going to get you

Всички сте зле..... и друсалките сте зле, и "праведните" сте зле..... Само аз съм перфектен Ахахахахахахх ааааааа не, не мога повече......... ще умра от смях ......
    helen4ee псевдоинтелектуалката се опитва да вразуми друсалките да не друсат щото било кофти, пък те се опитват да и набият филма че е яко да си леш надран размазан аххахаахахаххахаха няма такава безсмислена тема
    Minimal ? Minimal ?? Minimal ??? Minimal ?!?! MINIMAL !!!!!!

Оффф обърках гласа си, ама айде...

Има, но то има много хора, които нямат здрав разум и пак не ги употребяват.

Ся хората, които ги употребяват според мен си съсипват живота.
    бан по ип и профил
    заобикаляне на бан + нови нарушения

Град
    OUT OF SPACE
    ABSOLIUTNO SAM SAGLASNA S whiskas
    I O6TE NE6TO ZA DA SPRE DA UPOTREBQVA NQKAKVO VE6TESTVO NA EDIN 4OVEK TRQBVA DA MU SE PREDLOJI ALTERNATIVA T.E. DRUGO TAKOVA 'BEZVREDNO' AMA PAK AKO MOJE DA IMA SA6TITE EFEKTI SA6TITE DEISTVIQ DA PREDIZVIKVA SA6TITE 4UVSTVA V MEN KOGATO SI POMISLQ ZA NEGO.....DA AZ SAM NARKOMANKA OT MNOO VREME T'VA NE MI PRE4I VE4E SE NAU4IH DA JIVEQ S 'NOVIQ' SI JIVOT DORI NE POMNQ 'STARIQ' A DALI NE6TO HUBAVO SE ZABRAVQ ZA 3-4 GODINI?
    MAI NE!I NAKRAQ ZA6TO DA SPIRAM DA PRAVQ NE6TO KOETO MI HARESVA?TO VREDI SAMO NA MEN!AZ NE KARAM NIKOI DA ZAPO4VA DA DRUSA KAKTO I DA SPIRA DA PRAVI NE6TO KOETO MU DOSTAVQ UDOVOLSTVIE...ZA6TO TOGAVA NEMOGA DA RAZBERA E TOVA 'SO4ENE S PRAST' VSEKI JIVEE KAKTO ISKA NALI TAKA?KATO NE ISKA6 DA DRUSA6 NEDEI -NA KOI MU PUKA?

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Почти всички тук знаят за вредите от споменатите неща, но въпреки това употребяват поне едно от тях.

"Има ли тийнове в сайта, които имат здрав разум и осъзнават сериозността на наркотиците,цигарите, алкохола И НЕ ГИ УПОТРЕБЯВАТ"

emi vaprosa ti e li6en ot smisal. az daje ne znam kvo pravq tuka 6toto sam dale4e ot teen vuzrastta, ama kakto i da e. zna4i da ima6 zdrav razum i da osuznava6 serioznostta na narkoticite, cigarite i alkohola v nikakuv slu4ai ne ozna4ava da ne gi upotrebqva6. az mnogo dobre poznavam vsi4ki starni na izbroenite ne6ta, no ti qvno ne. kazah ti na ls 4e si ograni4ena i prodaljava6 uporito da go dokazva6
    I Give Colours

Цитирай Първоначално написано от enclave
    Всички сте зле..... и друсалките сте зле, и "праведните" сте зле..... Само аз съм перфектен Ахахахахахахх ааааааа не, не мога повече......... ще умра от смях ......
    helen4ee псевдоинтелектуалката се опитва да вразуми друсалките да не друсат щото било кофти, пък те се опитват да и набият филма че е яко да си леш надран размазан аххахаахахаххахаха няма такава безсмислена тема

abe nqkak i az go 4uvstavm tva... ama kak da ne napada6 nqkoi tapak koito se pravi na propovednik... az si se kefq na jivota i mi dreme na .... za bezpo4venite mneniq na razni de4ica..... 84 to4ki ot men za minimal-a evala
    I Give Colours

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от AciD

abe nqkak i az go 4uvstavm tva... ama kak da ne napada6 nqkoi tapak koito se pravi na propovednik... az si se kefq na jivota i mi dreme na .... za bezpo4venite mneniq na razni de4ica..... 84 to4ki ot men za minimal-a evala

Bla bla bla, stiga ste se za6tirtava li be hora, sme6ni ste znaete 4e pravite gre6ka sled gre6ka v mizerniq si jivot. Edfin 4ovek obi4a6t sebe si nikoga ne bi trovil organizma si kompleksirani ste do bolka, ne ste 6taslivi 6tom namirate radost 1 bonbon ili 1 liniika amfeti za boga haahhaha jalki ste hahahahaha no a z en sum tui 4e nali a z6te vi se smeq po ulicite ne vie na mene hahahaahha
    Won’t talk forever
    It’s a night for passion
    She’s going to get you

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    Цитирай Първоначално написано от helen4ee

Bla bla bla, stiga ste se za6tirtava li be hora, sme6ni ste znaete 4e pravite gre6ka sled gre6ka v mizerniq si jivot. Edfin 4ovek obi4a6t sebe si nikoga ne bi trovil organizma si kompleksirani ste do bolka, ne ste 6taslivi 6tom namirate radost 1 bonbon ili 1 liniika amfeti za boga haahhaha jalki ste hahahahaha no a z en sum tui 4e nali a z6te vi se smeq po ulicite ne vie na mene hahahaahha
    ..смей се ...много е жалко че си мислиш че на някой ще му пука за теб и твоето мнение ...

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Град
    София
    hahahah mnogo 4e 4ovek s nik IDIOTKA smee da mi pi6e takiva ne6ta
    DUMBASS ahahyhahahahahahahah
    Won’t talk forever
    It’s a night for passion
    She’s going to get you

Град
    OUT OF SPACE

ami 6tom ne si kompleksarka k'vo prai6 tuk?NE IZBIVA6 LI TI KOMPLEKSI S POVARHNOSTNITE SI IZKAZVANIQ?MAI TO4NO T'VA PRAVI6,NALI?A KOLKOTO DO TOVA 4E SE SMEE6 NA HORA UPOTREBQVA6TI NQKAKVO VE6TESTVO NEZAVISIMO KAKVO E TO T'VA SI E LI4NO TVOI PROBLEM-PRODALJAVAI DA GO PRAVI6.NIKOI OT NAS NQMA DA TE SPIRA ILI DA TE SADI ZA6TOTO VSI4KI V TOQ FORUM SME NAD TEZI NE6TA.HORATA TUK OTDAVNA SME RAZBRALI 4E IMA VSQKVI OTKA4ALKI TAKA 4E K'VOTO I DA PRAVI6 V MIZERNIQ SI JIVOT NA NIKOI TUK NE MU PUKA !!!
    EVERYTHING'S CHANGIN' BUT SOME DRUGS...STAY THE SAME TILLL THE END.......

Mrazq gi ,za6toto ne mi xaresvat cigarite ne sum opitvala za6toto o6te samiqt pu6ak kato go pomiri6a mi se povru6ta ,alkoxola opitvala sum po edin put otnovo mi se povru6ta ne mi xaresva,narkoticite nqma i da gi opitvam i upotrebqvam prosto ne sum takuv 4ovek predpo4itam SPORTA otkolkoto tezi tri ne6ta i 6te si pazq zdraveto...

az piq tova ne me pravi 4ovek be razum!

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от sandra_21
    az piq tova ne me pravi 4ovek be razum!
    Stava6e vupros ZA alkohola v golemi koli4estgva. Ina4 emojed a si podpiiva vseki no po malko za da ne ima problemi posle
    Won’t talk forever
    It’s a night for passion
    She’s going to get you

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Да го ева...много почвам да се дразня, като някой псува на английски...толкова ли не знаете българските псувни бре?!?
    Само се правите на интересни...

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от p4elata_brumze
    Да го ева...много почвам да се дразня, като някой псува на английски...толкова ли не знаете българските псувни бре?!?
    Само се правите на интересни...
    hei hei az ne psuvam kazvam istinata
    Won’t talk forever
    It’s a night for passion
    She’s going to get you

Супер фен Аватара на KiLLeR_InSTiNkT
    Град
    На седмото небе...
    Момичето може да е с ник идиотка, но това въобще не значи, че мненията й са тъпи... Даже имат много повече смисъл от някои други... Пфф
    Човек се дави не защото е скочил, а защото е останал под водата...

Кликни тук

za tva dete detyoe pisalo temata bih dala edno predlojenie, hvani se razhodi malko po klubove i barove ve4er kam 1 2 (ako te puskat va6te), tam 6te moje6 da razgleda6 spokoino hora upotrebqva6ti narkotici, alkohol i cigari. 6te vidi6 4e sa interesno i zdravomisle6ti hora. ne moje da obijda6 nqkoi za6toto ne poznava6 na4ina mu na jivot
    I Give Colours

Град
    OUT OF SPACE
    za tva dete detyoe pisalo temata bih dala edno predlojenie, hvani se razhodi malko po klubove i barove ve4er kam 1 2 (ako te puskat va6te), tam 6te moje6 da razgleda6 spokoino hora upotrebqva6ti narkotici, alkohol i cigari. 6te vidi6 4e sa interesno i zdravomisle6ti hora. ne moje da obijda6 nqkoi za6toto ne poznava6 na4ina mu na jivot
    4E KOI 6TE Q PUSNE KOMPLEKSARKATA V KLUB VE4E NAVSQKADE IMA FACE CONTROL

Град
    София
    hashaha sme6nicite gorkite si mislqt 4e znaqt kakvo e da se zabavlqva6.. ei 666 de4urligii haha edva li znaete smisula na kupon,, mi mace za vseki slu4ai sum hoila na diskote4ki i klub4eta i sus sigurnost moga da ti kaja 4e sum si prekarala mnogo dobre.Za6toto moag da se zabavlqvam i bez da si smmrukna kat poirednata zabludena haliucinira6ta glupa4ka edna liniika amfeti ili koki4ka... kakto i da e ahhaha ne mise zanimava s tupi i nevuzpitani SELQN4ETA koito ne znaqt z akakvo stava vupros..
    AKO OBI4ATE QVNO I DA 4ETETE NE MOJETE PI6E ZA HORA S ZDRAV RAZUM, A NE ZA HORA S SRINATA PRIHIKA... are djaaa 4e mi pisna ot kompleksarskite vi postove
    Won’t talk forever
    It’s a night for passion
    She’s going to get you

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове