helen4ee Виж какво - престани да обиждаш хората на "комплексари, смешници, глупаци..." и не знам си още к'во само защото те са направили своя избор, дори и той да е грешния.... първо ми е интересно да те питам ти на колко години си, че пускаш такива идиотски теми с явно конфликтна цел, щото ако си под 16 години ти е простимо заради възрастта, ама ако си над - имаш явно психически проблеми с изостанало мозъчно развитие. Защо всяка твоя втора дума е "комплексар" ?! Май ти си едно комплексирано дете, което не получава достатъчно внимание и затова поства такива безсмислени теми, че да получи малко от скъпоценното внимание поне във форумите..... Какви са тези представи че ако един човек употребява наркотици следователно е боклук ?! Ти от София ли си или от някво село с население 50 човека, дето няма телефон, радио, ТВ, интернет и gsm покритие та затова си толкоз ужасно дезинформирана за това как точно стоят нещата ??? Аз съм сигурен, че поне половината ти познати най-малкото пафкат джойнт пък ти дори не знаеш за това.... Също така мога да ти кажа, че има наркомани които са страшно интелигентни, тактични и добри хора, каква е тази ограничена представа за наркоман=измет ??? Нямам думи аз за хора като тебе които не знаят аджаба къде се намират, пък почват да се правят на интелектуалци и покровители и да осъждат другите. При това със злоба ! Ограничената си ти, простовато дете такова. И само да вметна, не пия, не пуша цигари и не друсам ! Не съм и опитвал дори, нямам и намерение. Единствено пафкам трева от време на време, ама ай сега само посмей да изцепиш нещо от рода на "ама то се тая, няма значение, пак си наркоман" се едно за теб пафкането на джойнт=друсане на хероин (например)..... и това ще е най-малоумната ти изцепка която евентуално ще можеш да кажеш..... стига толкоз глупости вече.. !!!