.

Виж резултатите на анкетата: Има ли тийнове в сайта, които имат здрав разум и осъзнават сериозността на наркотиците,цигарите, ал

Гласували
90. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • ДА

46 51,11%
  • НЕ

44 48,89%
Отговор в тема
Страница 4 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 107
    Град
    OUT OF SPACE
    Цитирай Първоначално написано от IlLuSi0nS`
    тъпа шибана путко, заври си омразата в големия задник.. най са ми смешни ей такива дето не заят за кфо стаа въпрос, незнаят даже как мирише тревата пък иначе мн знаят.. върви кажи в очите на някой, който употребява, че е пропаднал и ще видиш кфо ще ти се случи.. ама не, ти няма да го направиш, щото сигурно вървиш и си гледаш в краката ама иначе си мн надахана по форуми.. еби си майката ве, измет ограничена!!!!!!!
    ABSOLUTELY RIGHT

Фен
    Град
    сф
    ako trqbva6e da glasuvam 6tqh da pusna i da i ne ,6oto razbiram za vredata ot narkoticite ,a ne 6oto ot vreme na vreme upotrebqvam Joint ,ne 4e se hvalq. ..

Мега фен Аватара на katttto3
    Град
    В тайните на нощта
    az ne odobrqvam narkoticite.pu6a i piq i ne sajalqvam za tova,za6toto kaz jivot 6te e tva ako umre6 zdrav...
    Притискаш ме. Изтръгваш със страст ръцете ми разголени...

Цитирай Първоначално написано от FaceR
    Аз пуша джоинт и кво трябва да се чувствам прокажен ли?!?
    А аз с мойта биричка да ида да се удавя накъде, а?
    Успеваемостта е прaвопропорционална на желанието.

Супер фен
    хахахаха гледам темата има развитие.. мерси на анонимкото дето ме е защитил там.. за среща незнам.. аз сум срамежлива хахахах пък и helen4eto ще ме набие или убие с думи, които ще ме променят коренно хахахахаххахахаха ахаха ахахаха

Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.

vseki si ima pravo na mnenie..ama puk da se kaje 4e kuv bil smisula ot jivota ako edva li ne ne opita6 ot vsi4ko..nz,to po taq logika nqma kvo da mislim za ni6to ami dai kvoto nabarame i da go probvame.golqm praz 4e ste 6teli na 25-30 da umrete:to pone ste 6teli da znaete kvo e jivota 6tot mn ste opitali..to jivota ako be6e narkotici i nqkvi takiva opiati...v deistvitelnost mislq 4e e ne6to mnogo po-razli4no.nai-dobre im e na tezi,koito sa se nau4ili i bez da se nadrusat ili napu6at da si napravqt kupona .i az siq piq ei tai kato mi e kef i mi stiga tolkoz,pak q ima euforiqta..i imam poznati koito se drusat i t.n. bockat se,slivat se sus zemqta i ne znaqt kvo stava,posle v edin moment re6avat "4akai spiram,6te si izkaram abstinenciqta" izkarvat q za nqkolko dni..v koito ne iskam da znam kvo prejivqvat i posle pak re6avat abe 4akai pak 6e go praq..bahti jivota,osmislen samo ot dozi i takiva ne6ta. kvoto i da e podtiknalo 4ovek da go pravi tova mislq 4e vinagi ima izhod da napravi6 po-dobur izbor..

Град
    OUT OF SPACE
    Цитирай Първоначално написано от slip_away
    vseki si ima pravo na mnenie..ama puk da se kaje 4e kuv bil smisula ot jivota ako edva li ne ne opita6 ot vsi4ko..nz,to po taq logika nqma kvo da mislim za ni6to ami dai kvoto nabarame i da go probvame.golqm praz 4e ste 6teli na 25-30 da umrete:to pone ste 6teli da znaete kvo e jivota 6tot mn ste opitali..to jivota ako be6e narkotici i nqkvi takiva opiati...v deistvitelnost mislq 4e e ne6to mnogo po-razli4no.nai-dobre im e na tezi,koito sa se nau4ili i bez da se nadrusat ili napu6at da si napravqt kupona .i az siq piq ei tai kato mi e kef i mi stiga tolkoz,pak q ima euforiqta..i imam poznati koito se drusat i t.n. bockat se,slivat se sus zemqta i ne znaqt kvo stava,posle v edin moment re6avat "4akai spiram,6te si izkaram abstinenciqta" izkarvat q za nqkolko dni..v koito ne iskam da znam kvo prejivqvat i posle pak re6avat abe 4akai pak 6e go praq..bahti jivota,osmislen samo ot dozi i takiva ne6ta. kvoto i da e podtiknalo 4ovek da go pravi tova mislq 4e vinagi ima izhod da napravi6 po-dobur izbor..
    V1PROSA NE E V TOVA 4E NQMA IZHOD...MNOO QSNO 4E VINAGI IMA TAK1V-V1PROSAT ZA EDIN NARKOMAN NE E DALI IMA ILI NQMA IZHOD A DALI TOVA E 'PO-DOBRIQ IZBOR'????????
    ZA6TO ZAPO4VAM OTNOVO SLED KATO SAM SPRQLA AMI PROSTO ZA6TOTO ZA MEN TOVA E PO-DOBRIQ IZBOR!!!!!!!!!!!!!!!

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    АЗ МРАЗЯ ВСЕКИ МРЪСЕН ХИМИК!
    E kvo maika mi kato e himi4ka vse edno tia si ia pravi vku6ti ta da si imam i da ne davam pari drugade???!!!

A po temata... ne vzimam narkotici, piq i pu6a v normata samo po kuponi ili v kompania... Ina4e sum protiv teia det si gi imat za suvsem normalni ne6ta vav vsekidnevieto!

Град
    Bourgas,Bulgaria
    Аз съм на 14.Повечето от връстниците ми пушат и пият като невидели.Аз най-мн да изпуша 2-3 масета и да изпия една водка, но само когато сам на екскурзия иначе съм твърдо против т'ва
    Любовта е песен, но няма песен без край!
    Life's a bitch!Depending on how you treat her!

emi kakvo da vi kaja...az ne sum pu6ila treva ne sum probvala narkotici i piq alkohol i to malko i to samo na kuponi!! ob6to vzeto.. vuzpitani4ko sum!!! e i az ne sum neporo4na.. probvala sum cigari i sega ne pu6a!!!prosto..spored men nqma smisul da se pie i pu6i v po golemi koli4estva za6toto moje6 da si naprai6 kupona i bez tqh !!
    Be YoUrSeLF!!! AnD..hAvE FuN!!!

Izvinete mn no ne mojete da mi kajete che jointa si e obiknovenna cigara.M/u obiknovennite cigari i jointa e mn goliama taka che i toi ne e bezobiuden i smiatam che vie tuka vs ste super kompleksirani i za tva pushite joint ili se drusate koeto e super typo zashtoto vmesto da se zanimavate v/u problema ot koito vi izbivat kompleksi vie kakvo pravite? vie go zadylbochavate,misleiki che go reshavate koeto e super typo spored mene!!! No sega sled kato napisah tova shte se nameri nekoi izpadnal narkoman da zapochne da me psuva i da mi obesniava kolko sym typa i neobrazovana,nerazbiraiki che samiat toi e po-typ i neobrazovan i neznaeiki kyde se namira bokluk ;pppPppp
    I'm a winter flower under ground always thursty for summer rain

не мога да разбера хората, които казват, че пушат, пият и се друсат, защото това е човешко и не може да се избегне. говорят за контрол, а не могат да озъптят влечението си към наркотиците и цигарите...нямам нищо против да живееш кратко, но пълноценно, но как ще ме убедиш, че да се дрогираш е пълноценно?!? какво значи пълноценен живот според вас...?! и бъдещето , обвито в дим и бели прахчета...нещо, което е като бог...или просто сте прекалено големи гъзари за да се замислите преди да вършите нещо..?!
    живейте си живота според вашите разбирания, но не пропагандирайте своите (не)обмислени разсъждения..!

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Andrea-Nikol
    Izvinete mn no ne mojete da mi kajete che jointa si e obiknovenna cigara.M/u obiknovennite cigari i jointa e mn goliama taka che i toi ne e bezobiuden i smiatam che vie tuka vs ste super kompleksirani i za tva pushite joint ili se drusate koeto e super typo zashtoto vmesto da se zanimavate v/u problema ot koito vi izbivat kompleksi vie kakvo pravite? vie go zadylbochavate,misleiki che go reshavate koeto e super typo spored mene!!! No sega sled kato napisah tova shte se nameri nekoi izpadnal narkoman da zapochne da me psuva i da mi obesniava kolko sym typa i neobrazovana,nerazbiraiki che samiat toi e po-typ i neobrazovan i neznaeiki kyde se namira bokluk ;pppPppp
    а кой е казал, че наркотиците решават проблеми.. че който се друса го прави, защото е разочарован от живота или не може да се справи с некфи проблеми.. ?
    просто на някои хора ни харесва чувството, когато се напушиш или нашмъркаш.. толкова е просто..

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от lii40
    не мога да разбера хората, които казват, че пушат, пият и се друсат, защото това е човешко и не може да се избегне. говорят за контрол, а не могат да озъптят влечението си към наркотиците и цигарите...нямам нищо против да живееш кратко, но пълноценно, но как ще ме убедиш, че да се дрогираш е пълноценно?!? какво значи пълноценен живот според вас...?! и бъдещето , обвито в дим и бели прахчета...нещо, което е като бог...или просто сте прекалено големи гъзари за да се замислите преди да вършите нещо..?!
    живейте си живота според вашите разбирания, но не пропагандирайте своите (не)обмислени разсъждения..!
    а може би не искат да се "контролират", защото им харесва..
    пълноценен живот ли.. ами за мен пълноценен е ако всеки ден се чувстваш щастлив.. а всеки постига щастие по различен начин..
    бъдещето.. то винаги е неясно.. и е въпрос на избор.. на много избори, които правим всекидневно..
    Бог ли.. нямам богове..
    никой нищо не пропагандира.. всеки решава за себе си..

Цитирай Първоначално написано от IlLuSi0nS`
    Цитирай Първоначално написано от Andrea-Nikol
    а кой е казал, че наркотиците решават проблеми.. че който се друса го прави, защото е разочарован от живота или не може да се справи с некфи проблеми.. ?
    просто на някои хора ни харесва чувството, когато се напушиш или нашмъркаш.. толкова е просто..
    За голям ужас за мене,преди 2 год някъде имах гадже което Е наркоман и повярвай ми всичките му френдове бяха такива и те имаха адски мн проблеми и то предимно вкъщи и ги решаваха така с наркотици. А и извинявай мн но аз не съм казала че всички наркомани се друсат за да решават някакви проблеми. То има и сбъркани наркомани които се друсат само защото си мислят,че по този начин правят нещо велико и те сега са непобедими и безсмъртни,а всъщтност са жалки,безстойностни и празни душевно,не могат да ти кажат 1 изречение конструирано правилно (може би ако не са дрогирани могат,което е период рядко срещан в тяхното ежедневие). Не ми обяснявай!!!Всеки наркоман стига до момента на равносметка и решава да се откаже и да речем,че успее,тогава той вече е непълноценен за обществото и никой не го иска и обществото го отхвърля.Говоря толкова уверена защото съседа ми БЕШЕ наркоман и виждам и знам колко му е трудно да се справя сега.
    Тука не си пишем такива темички само и само да си убиваме времето,а може би го правим с надеждата,че на някой може и да му щтракне лампичката и да стане човек,а не развалина [-o<

Град
    U nas
    Andrea-Nikol
    "Всеки наркоман стига до момента на равносметка и решава да се откаже и да речем,че успее,тогава той вече е непълноценен за обществото и никой не го иска и обществото го отхвърля"
    abe laino 4uva6 li se kvo govori6 be? Az za6to ne sum othvurlena ot ob6testvoto i si rabotq 2-ra godina sled kato bqh malko vreme v komuna i 2-ra godina sum na le4enie? Kato ne razbira6 ni6to , po-dobre ne komentirai! Sme6na si prosto...
    OOOhhh Fucken Hard Techno U`re scrapinG My brain ...
    Don't sleep and close your eyes. I'll slowly dream inside your head.Don't be scared, fly away.Listen to the words I say...

"abe laino 4uva6 li se kvo govori6 be? Az za6to ne sum othvurlena ot ob6testvoto i si rabotq 2-ra godina sled kato bqh malko vreme v komuna i 2-ra godina sum na le4enie? Kato ne razbira6 ni6to , po-dobre ne komentirai! Sme6na si prosto..."

Vij az moje da sym smeshna no pone ne sym na "lechenie 2-ra god" moje da si na rabota hubavo za tebe,ama sigurno ne znaqt che si na lechenie jivurkai si jivoteca i vnimavai na koi kak govorish zashtoto neznaesh koi sedi s/u tebe iasno li ti e parcal takyv?

Град
    U nas
    koi normalen 6te prieme 4ovek , za koito ne znae ni6to ma tupa putko? Horata znaqt vsi4ko za men i mi imat doverie.Vidq li sa 4e si rabotq suvestno i nqma da im pravq problemi.I kvo misli6 li 4e me int "koi sedi sre6tu men " =D> =D> =D> =D> =D> dete mn si visokomerno, ima6 si tam nqkvo samo4uvstvie ama na kvo otgore?
    Don't sleep and close your eyes. I'll slowly dream inside your head.Don't be scared, fly away.Listen to the words I say...

Iskash li da ti kaja na kakvo otgore? Na vs otgore.Za razlika ot vas narkomanite moeto samochuvstvie si e s pokritie i seriozno ti kazvam vnimavai koi sedi s/u tebe i kak mu govorish tova che nepukist za niakoi neshta moje da ti izigrae mn losha shega za vbydeshte.Vyrshi si rabotata syvestno kato sega,no vnimavai kak se dyrjish,zashtoto dneska si na terapia za narkoticite a utre za da prohojdash iasno li ti e?
    I ne mi kazvai che ne moga da te nameria zashtoto ot tova po-lesno niama

Град
    U nas
    ei piklo na kolko godini si 4e da mi govori6 taka?

Всеки си знае до колко е здравия му разум, може би има такива хора в този форум, но са малко...
    Примерно аз нито съм пушила някога, нито пък ще опитам някой ден- това е отрова, която отнема живота малк по малко, не пия алкохол и си крам на минерална вода и натурални сокове и се чувствам страхотно за разлика от мои приятели, които на купони се "натряскат" и после не знаят къде се намират, за наркотиците- без коментар, по- голямо самоубийтво няма от това!

So, so you think you can tell
    Heaven from Hell
    Blue skies from Pain
    Can you tell a green field
    From a cold steel rail?
    A smile from a veil?

Цитирай Първоначално написано от kati_0513
    Всеки си знае до колко е здравия му разум, може би има такива хора в този форум, но са малко...
    Примерно аз нито съм пушила някога, нито пък ще опитам някой ден- това е отрова, която отнема живота малк по малко, не пия алкохол и си крам на минерална вода и натурални сокове и се чувствам страхотно за разлика от мои приятели, които на купони се "натряскат" и после не знаят къде се намират, за наркотиците- без коментар, по- голямо самоубийтво няма от това!
    Nedei da pishesh tuka taka sega shte vzemat da te napsuvat molia ti se nedei da im kazvash kolko e hubavo bez tezi neshta

Изобщо не ми пука кой какво говори или пише за мен, грам не ме интересува, аз казвам това което мисля без да имам никакви задръжки...
    Та нека си пишат каквото си искат за мен, сякаш ще им обърна внимание...

So, so you think you can tell
    Heaven from Hell
    Blue skies from Pain
    Can you tell a green field
    From a cold steel rail?
    A smile from a veil?

Повече от фен
    направо автораа...тфа меченце дето си си сложила за аватар е за форум 'детето в мен' аре моля те...мързеше ме да чета кфо е писано щото е много.Маркирах ДА ,защото мися че има такива тийнове макар и единици.Ма да се караме тука и ад се обиждаме, да си изтъкваме положителните черти и чистотата на душата и тялото не си е работа ,а? кфо ше каеш ...всеки си знае какво,кой защо и как

az (lii40)
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от sWeEt_SeEd
    направо автораа...тфа меченце дето си си сложила за аватар е за форум 'детето в мен' аре моля те...мързеше ме да чета кфо е писано щото е много.Маркирах ДА ,защото мися че има такива тийнове макар и единици.Ма да се караме тука и ад се обиждаме, да си изтъкваме положителните черти и чистотата на душата и тялото не си е работа ,а? кфо ше каеш ...всеки си знае какво,кой защо и как
    ми, май ти си най-здравомислещият тук! =D> все пак всеки има право да прави каквото иска, стига да не наранява другите с действията си(е, сигурно и тук фактор са родителите ни, които едва ли са съгласни, но...). и все пак не можем да прменим мнението на хората, така че по-добре да не го и оспорваме. различни хора, различни гледни точки!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си