- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- дали въпреки детето ще мога да имам щастлива връзка
Аз съм на 16.Когато бях на 14 забременях от едно момче(което сега естествено не ме познава =D> ) и решихме с нашите да задържа бебето.Сега имам дъщеричка на година и 3 месеца(продължих си училището).Напоследък едно момче от съседния клас проявява силен интерес към мен,все иска да се прибираме заедно след училище и през междучасията ме търси в стаята ни,за да си говорим или да отидем до лавката.От училище повечето знаят че съм била бременна и имам дете и той също знае.Но се притеснявам дали това че имам дете би било проблем за мен в бъдеще,да си намеря съпруг и да имам щастлива връзка.Ако въпреки факта че имам дете някои момчета ме харесват,това значи ли че ще има и мъже(като стана на 20-25) които също ще прояввяват интерес и в крайна сметка ще мога да имам щастлива връзка с някого?
П.С. Обичам дъщеря симного и никога не бих се отказала от нея.Казвам го само защото зная че някои може да ми предложат "осиновяване" - забравете за това.
Малко по-трудно ще ти е с дете, но ако намериш момче, което да те обича, не мисля, че е чак такъв проблем.
Ами, мила, не знам. Определено на тази възраст ще ти е трудно да имаш пълноценна връзка заради беб4ето. Най-малкото щото пове4ето мом4ета не биха поели такъв ангажимент и би ги хванало шубето. Но на някакъв по-късен етап (20, 20 и нещо) не мисля, 4е би представлявало 4ак такъв проблем
![]()
Робинята на Quench
да ще имаш шанс, но не сега и не с 16 годишните пубери. Отгледай си детето и като тръгне на училище му мисли. Тогава ще си на 21-22 и ще си намериш някой, който ще те харесва и ще иска да е с теб не въпреки детето, а точно за това, че си имала смеростта да родиш и да гледаш дете толкова малка!
детето може би е пречка за едни, но не и за други. зависи от момчето до теб. но мисля, че ти е прекалено рано да завързваш някакви връзки. децата са най-важното в живота на една майка не забравяй това
vinagi sym mechtal da zabremeneq na 14. no kolkoto i opiti da pravih - uvi ne uspqh
и що не направи аборт?!? бати и родителите дето имаш.. честито, имаш си един току-що започнал и вече провален живот.. айде със здраве
Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.
УМРИ БЕ ,КУРВО !!! СМЪЪЪРРРТТТ !
Момче едва ли би разбрало и би завързало трайни отношения с теб, мъж би го направил. Обаче май майчинството не ти е дало зрелост, така че положението ти е лошо.
всички сте кретени какможе да се месите и да осъждате момичето? тя ви иска съвет за бъдещето си, а не да съдите миналото и!!!
Аз мисля, че ако наистина момчето те йаресва не би трябвало детето ти да е проблем за него. Единственото което може да го уплаши според мен е факта че ти вероятно имаш по-голям сексуален опит. Не мися че има нещо лошо да с пробваш, ако не стане здраве да е
P.S. евала на родителите ти, че са приели не леката задача да отгледат детето ти (защото предполагам че те се грижат както за теб така и за него , ти си достатачно малка) И наистина те поздравявам за смелостта ти да запазиш детето ЗАЩОТО Е МН ЛЕСНО ДА НАПРАВИШ ДЕТЕ И СЛЕД ТОВА ДА ГО ЗАРЕЖЕШ ИЛИ ПЪК ДА ГО УБИЕШ В ЗАРОДИШ това всеки го може!!!
виж сега.. някое мом4е на твоята възраст при вси4ки положения няма да се навие да става ба6та... Може6 да има6 нормална връзка с мом4е разбира се.. стига да не иска6 от него то4но това да има някаква отговорност към детето. Когато след 10 години ти дойде време за женене, тогава мисля, 4е детето няма да е никакъв проблем за бъде6тия ти съпруг, стига да не е някой олигофрен... Разбира се той 6те иска от теб и собствени деца...
Уаааааааау,доста рано си забременяла,но поне си направила добре,че си задържала детето![]()
Сега може да ти е проблем,но като станеш на 20,21 няма да е проблем според мен.Но и небива да лъжеш някое момче,или мъж,че нямаш само,за да си с него,защото рано,или късно ще разбере и тогава......
Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!
Вие сте... пфф айде ще си го запазя за себе си.
Наистина не мога да повярвам, че може да разсъждавате така.
Момичето иска съвет... казва историята си.
Това, че вие сте зле и упреквате веки за постъпките му, само защото не е постъпил така както вие бихте, не значи, че е 'КУРВА' или там както я нарекохте!
НАПРОТИВ!
Ако историята е вярна, то това момиче наистина може да се каже, че е СИЛНО!
На 14 да родиш бебе не е нещо толкова лесно.
А и евала за последните й думи...
Ако всички разсъжадаваха така нямаше да има гладни деца без дом и родители.
П.П. Някой да се сети, че ако направи аборт на тази ранна възраст има голяма опасност и след време може да няма деца?!
По темата - сега може и да не намериш човек, които ще те приеме с дете, но след време определено ще има такъв.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Евала,момиче.Ей такива хора трябва да има на тоя шибан свят.Макар и да си забременяла толкова рано,хубаво е,че си задържала детето,а не си го зарязала,както правят много други на тази възраст.Колкото до връзката,смятам,че ако момчето проявява разбиране,всичко ще е наред.Но дори и да не стане сега,спокойно.В бъдеще със сигурност ще се намери някой.Първоначално написано от Betty^16
![]()
Rosjanin-twoi brat,
Amerikanin-twoi wrog,
Kurva-twoja jena
Неможеш да си сигурен/сигурна.... Зависи от човека, аз примерно бих поел този ангажимент/риск.....Първоначално написано от SINDEL
Лал шапка ти свалвям че си задържала бебето и си поела такава отговорност на 14г...и още по голяма шапка свалям на родителите ти пове4ето родители не биха приели това...според мен един наистина свястен мъж..под4ертавам мъж...ако те оби4а детето няма да е никакъв проблем даже напротив той ще го обикне като свое и ще го оби4а..и ще ти помага да се грижиш за него!!! все още има мъже на тази земя така мила стискам ти палци!!!
хихи а извинявай за неуместния въпрос но ми е страшно любопитно...мом4ето знаели 4е има дете? и родителите ти как реагираха?
kak li pyk ne i da e vqrno nqma da pi6e6 po forumite qzyk 4e poloinata potrebiteli ti se hvanaha
Всички се хванаха.....Първоначално написано от vvs_go
(cry more)
Няма спор че ще ти е трудно с бебчето, но ако намериш момче, което да е сериозно и да те обича няма да е проблем. А за осиновяване никога не бих посъветвала. Аз немога да приема как може една майка да остави детето си! Така че късмет!![]()
![]()
![]()
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
С две ръце подкрепям Lady Death и Dissenter!!!
Ако наистина е станало доста кофти ситуация, едва ли ти самата си била готова за този живот. Но..всеки си носи кръста. Та..по темата, просто трябва да поговориш доста сериозно с момчето с което евентуално ще бъдеш, разбери намеренията му, защото ако е само за единия секс ясно че няма да се замисляш чак толкова, но ако е с по-сериозни намерения към теб поговорете, ако това че имаш бебе не му пречи и го приема по някакъв начин действай, но предпазливо. Ще намериш твоя човек с който ще бъдеш щастлива, сигурен съм. Успех!
За любовта няма пречки.
Познавам един човек - запозна се с едно момиче. На 20. На 16 е родила. Много си обича детенцето, също като теб. И този човек е луд по нея и детето. А той е само на 18. И са много щастливи - тримата : той, тя и детенцето.
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
Какъв ангажимент, какъв риск? Май бълнувате. Това, че някой ходи с нея, не го прави отговорен за детето И.Първоначално написано от Resonance
Със сигурност ще бъдеш обичана и ще имаш закрилата, от която се нуждаеш. Детето си е твое, след като баща му не го иска, ти си поемаш грижите за него. Другите мъже около теб не би трябвало толкова да се притесняват от обвързване с теб, какво като имаш дете...
Наистина ти се възхищавам, на твое място едва ли бих оставила детето![]()
Желая ти много успех в живота, нека детето ти е здраво и щасливо, ти също ще намериш щастието, от което се нуждаеш.
П.С - Казваш, че момчето от съседния клас, което ти обръща внимание, знае за бебето ти и въпреки това не страни от теб. Е, това трябва да те успокоява - значи не всички биха се отдръпнали заради детето.![]()
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)