- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- da se vliubi6 v punkar ?!
![]()
![]()
haresah si edno punkar4e oba4e e sys stra6no osoben harakter
nemoga da go razbera v edi moment se durji stra6no milo a sled 2 min kato idiot
daite nqkvi ideika kak da mu "zavyrtq uma" [-o< [-o< [-o< 10x predvaritelno
![]()
Момиче съм ! ! !
Какво значение има дали е метъл, пънкар, чалгар и т.н? За да разбереш, дали ще се получи нещо между вас, трябва първо да го опознаеш като човек, а не да го слагаш под общия знаменател "пънкар"
mom4eto go poznaam ot dosta vreme 4 godini nqkade oba4e naposledyk se durji dosta stranno i za tova pusnah temata za suvetПървоначално написано от CooL^GirL^^^
![]()
Момиче съм ! ! !
Тук въпроса опира до това какъв човек е, а не до това дали е пънкар.Просто може да му е такъв характера или за не знае какво иска.
Хъх.. защо за въпрос. Бъди по-задълбочена когато и той е такъв, в началото отговаряй на неговите настроения, бъди огледало постепенно ще го завладееш. Ако от началото търсиш кусури и нещо те тразни краят няма да те чака дълго.
Абсолютно подкрепям.Няма никакво значение какъв е.Преди всичко е човек,затова гледай на него като такъв.Музиката не е критерий,по който да имаш мнение за някогоПървоначално написано от CooL^GirL^^^
![]()
Rosjanin-twoi brat,
Amerikanin-twoi wrog,
Kurva-twoja jena
пфф... "пънкар"...олелеее,и мангал да беше нямаш право да приравняваш хората по тоя начин!![]()
![]()
![]()
![]()
ами скъпа едно "пънкар4е" най ще те хареса ако си себе си и си пе4ена мацка.....и с емотаеш пове4е с него..
Просто му кажи.... че слушаш THE EXPLOITEDПървоначално написано от mp3f
П.П. Не мисля, че е толкова трудно /не сме толкова страшна раса/, а и всичко зависи от характера му....
Има много готини пънкари...![]()
2 т. от правилника. Бан на профил
Ти го казаПървоначално написано от Ice_Queen
![]()
СМъЪЪРТ ЗА ПЪНКАРИТЕ БЕ! АНАРХИСТИ СМЕШНИ!!! АУШВИЦ ВИ ЗОВЕЕЕЕ >![]()
Няма значение какъв е! Важно е какъв е като човек. А иначе всеки човек е различен, това че е със странен характер не трябва да те плаши.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
да е кво им е на пънкарите ?! имам но яки
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
Пич доста си зле....Първоначално написано от Елин-ТопузакоВ(Топчо)
Първоначално написано от Елин-ТопузакоВ(Топчо)
Tochno taka... SMYRT
14/88
Ти знаеш ли какво е Анархия???Първоначално написано от Елин-ТопузакоВ(Топчо)
Такава злоба може да съществува само към нещо което неразбираш.
Пънкарите особено Анархистите са умни хора поне тия дето разбират Анархията.
162--бан по ип и профил, системно нарушаване на 2, 11 и 8 т.
брей колко бързо се множат идиотите...Първоначално написано от Анонимко
162--бан по ип и профил, системно нарушаване на 2, 11 и 8 т.
pfff ako nqkoi iska da mi dade otgovor PO TEMATA mnoo 6a me zaradva ama ako 6te pi6e6 takiva gluposti zabraviПървоначално написано от xixi
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
p.s staa vypros za Елин-ТопузакоВ(Топчо)
Момиче съм ! ! !
Просто му е такъв характера,няма нищо общо с пънка
Никой не е перфектен,докато не се влюбиш в него!
ми прави неща които тои смята за мн готини...така привличаш яко внимание....!!!няма значение че е пънкар...и рапър да беше пак щеше да си е същия характер...!!!прави неща които тои ти е казвал че са мн яки...и че го кефят мн...!!това завърта главата яко...!!Първоначално написано от mp3f
...Love This Girl...She Compleat Me..!!{}(Тя си знае коя){}
Да,съгласна съм!Само не съм съгласна,че ...ами всички казвате,че няма значение,че е пънкар.Ами има!Пънкарите,металите...из бщо тоя тип хорица са с по-особено мислене относно тия неща.Опознай го..разбери той какъв е ще разбереш как да действаш!Първоначално написано от Bacard1
Мен пък много си ме кефят пънкарите![]()
98% от младото поколение харесва чалгата!
Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.
\Първоначално написано от POLA^_^
/ i az taka mislq
Момиче съм ! ! !
смешно, пънкарите не са друг биологичен вид де'а
виж ся подписът ти ми напомня за Аврил, тя не е пънк, а връзката с пънкар не е като в Скейтърбой
пънкарите са обикновени хора само дето ти си го харесала, верочтно защото напоследък пънкарите са мн вървежни....
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....