.
Отговор в тема
Страница 3 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 142
    Мега фен
    Град
    София
    Ами не е така,эащото попринцип найстина ПЪНКАРИТЕ имат по-особен характер и това става в следствие на муэиката която слушат!Момичето е право А пък эа трикчета нэ...эближете се ,но не се прави на това което не си...
    [size=7][b][u]fosse cos

Guest
    ОМГ! Като не харесвате пънкари не пишете тук бе? Защо да са долна или мръсна сган? Като не харесвате нацисти не пишете в тяхните теми. Готово. Има ли значение какъв си? Като какъв се определяш? Не е ли по-важен характер... ум.. приятел??
    Отдавна не бях свидетел на караница между 2 годишни деца.

znanieto
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Kritikata
    Цитирай Първоначално написано от Xixo
    За авторката:

Мноо си тъпа наистина.Един истинки пънкар НИКОГА не би тръгнал с тъпа,ограничена,чалгарка като теб.
    убедена ли си???
    ДА
    един истински пънк наистина никога не би тръгнал с чалга.

а мнението относно напушването,може да е стрейт едж.не прибързвайте с изводите.
    Цитирай Първоначално написано от lksadjaklsdjslakjkllkj
    Цитирай Първоначално написано от Xixo
    За авторката:

Мноо си тъпа наистина.Един истинки пънкар НИКОГА не би тръгнал с тъпа,ограничена,чалгарка като теб.
    убедена ли си???
    ДА
    [-o< gospodi priberi si versiite i KRITIKITE................ . ko kat e punk.. a ti pyk ot kade znaesh che tq e chalgarka.. ?! tva samo ne mi stana qsno,a i da e chalgarka.. ko losho ima.. ne e li po-vajno dali se haresvat.. obichat i t.n. .. i syshto ot kade znaesh che e typa ?! mnogo ste mi interesni tuka obache ..
    чалгите са тъпи.лошо има.чалгите вредят на обществото.

Див Селянин С Праа Лопата
    Guest
    Обличай се като него.Дръж се като него.Идеално и много възбуждащо ще е ако си пуснеш прическа - "гребен".Също така слушай групи като Adora, East West Blast.Това трябва да ти помогне .

Guest
    Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    Цитирай Първоначално написано от EMO_ULTRAS
    На 20 април и 1 май ще ви оправим !!!
    ние не си падаме по хомосекса... оправяйте се помежду си
    АХахХХА ти като си педал и си мислиш за ебане с мъже....

Guest
    Значи.. показаха ми тази тема и ми стана интересно.. по темата.. момиче, много е добре, че харесваш пънкари.. като цяло сме(са) готини хора. Няколко мнения преди моето пишеше, че пънкар не може да тръгне с чалгарка.. това е така, но има изключения.. някой, който си мисли, че е пънкар.. чул една песен на THE EXPLOITED, купил си тяхна тениска и вика, че е пънкар.. не казвам, че този, който си си го харесала е такъв.. но.. ако слушаш чалга.. просто не виждам бъдеще между вас.. ама дано да не слушаш.. Единственно ще има бъдеще ако е "пънкар", който мисли само за секс и прочие..... За това.. че са сладки.. заради гребена ли става въпрос само? И аз съм бил на гребен.. не за да привличам внимание.. нито пък съм позъор.. просто проблеми с училището..

Относно EMO_ULTRAS.. Ти си ЗЛЕ.. да си се определял като някакъв, за да мрази пънковете.. МАЛОУМЕН ли си? От подписа ти личи, че си си СКИНАР.. или пък се определяш за НАЗИ ? Ако да.. много си зле.. има ОГРОМНА разлика между NAZI и SKINHEAD.. Както някой беше казал.. много СКИН, малко HEAD Емо, ти знаеш ли за какво живееш? Водиш се по болните разсъждения на ХИТЛЕР.. да избие евреите.. ама като и той е бил евреин, въпреки, че не го е признал? Това не е ли болно състояние.. Скоро вие "НАЗИТАТА" ще кажете, че мразите българите.. същото ще стане.. ще ти кажа само 2думи.. РАЗУЧИ ЗА КАКВО СЕ БОРИШ! Просто не ти харесват циганите и турците и затова казваш: АЗ СЪМ СКИНАР! МРАЗЯ ГИ! Повече няма да коментирам..

Много съм съгласен с exploitedteen.. Той знае за какво говори

П.П. Не искам да ставам като тези, които търсят с кой да си ЧАТЯТ.. но и аз ще оставя нещо за връзка mIRC, UniBG NETWORK, channel #PunksNOTdead, nick Kal0 или пък SKYPE : Kal0qN_
    Не приемам никви критики.. който ми говори зад гърба, не вярвам да е посещавам тази тема, ДА ЯДЕ ЛАЙНА!

Поздрави от АСЕНОВГРАД!!!

Guest
    Рекох да се регистрирам Горната тема е от мене.. ;] Съжелявам за flood-a, ако не е позволен..

Съжаление х2 Не видях, че като се регистрирах не съм се лог-нал Извинете ме..

трябва да се мразиш много, за да тръгнеш с клошар...

Musical revolution spreading through the land
    Big city white boys, ready to make a stand
    Angry, tattooed, and scarred,
    We're really a nasty bunch

Ти какво, зле ли си? Да не би да наричаш пънкарите клошари!? Ела да ми го кажеш в лицето! Това, че не познаваш ИЗОБЩО начина им на живот.. къв си ти да критикуваш бе!?

Така е бе, но какво разбираш под чалгарка.. ? За мене чалгарка е.. да слуша само ЧАЛГА(това не е музика), да знае абсолютно всичко за "ПЕВЦИТЕ" и да ходи в някаква "СУПЕР МОДА".. за мене това не е човек.. И аз съм излизал с момиче, което слуша чалга, но не чалгарка.. Може и да имат някой хубави песни, но..

Коя от 2та вида.. да знае всичко за "певците", или да слуша някой песни..

"наконтена" не го разбирам, но няма нищо Общо взето си тръгнал със "СУПЕР ЧАЛГАРКА"(живее само за чалгата..) Това аз не го приемам Както пише в подписа ти.. само като се заместят различните видове хора е точно така Иначе.. ако не си искал да я режиш направо, защото е чалгарка, изчакай да те ядоса и ШУТА В ГЪЗА

Да.. то винаги е така Ако видят чалгарка и пънкар заедно.. приятелките на чалгарката ще си помислят, че това е някакъв сладур т.е. ако не се страхува от назита и е с гребен.. А пък приятелите на пънкар, ако видят че някой ходи с чалгарка.. много ясно, че ще кажат че е путка В смисъл .. готина, но.. в днешно време мисли само за секс, забравя за какво се бори и т.н. Така че.. позволено ти е :P А иначе.. да ви покажа ли моя снимка като бях на гребен.. И то на един КОЛЕДЕН БАЛ.. сумати снимки с много хора Повечето от които не познавах..

Град
    нямам си на представа...
    ДАЙ!

Това е от декември месец, миналата година Гребена тука е сравнително малък.. ако искате мога да ви кажа и защо, но едва ли Ви интерисува Сайт със други снимки искате ли?

Ам дете съм Не отричам.. ама то повечето от този форум са такива ахаха. Ти на колко си? Какви са ти целите? Защото аз знам точно за какво се боря и прочие И между другото.. колко ми даваш?

www.skater2.snimka.bg - Снимки от най-често посещаваните концерти Групите са Plastic Bo. , Face The Truth, SoundBleed.. Ако искате да ме познаете - SWITCHER на THE EXPLOITED или тениска на Sex Pistols.

Никой не те задължава НО: Тези хора от групите са супер яки пичове..абе както и да е.. Plastic Bo. - punk/ska ; Face The Truth - HC , SoundBleed - punk/rock Много са зарибени, ако искате да ви пратя песни.. само кажете

exploitedteen, ти на колко си.. т.е. отговори на по-горния въпрос ако може

Ами, не знам на кое викаш лигаво.. да излизаш с пълна чалгарка..
    Какви са ти идеалите?

emi te vs punkari sa mnoo stranni no. traa da izliza6 po 4esto s nego .. da govori6 s nego za nqkakvi negovi int,da si pi6ete smsi!!prosto traa da se sbliji s nego i da razbere6 pove4e za int mu.opitai se i ti da razbere6 ne6to pove4e za int mu i da moje6 da govori6 s nego pove4e na tazi tema!!pitai go ne6to novo dali e stanalo naskoro,za da razbere6 kakva e pri4nata da se durji tolko stranno!!pogovori s nego na tazi tema i se opitai da mu pomogne6.moje po tozi na4in da te haresa za6toto edva li ne ti 6te mu pomogne6 v ne6to ako ima nujda i toi 6te znae 4e moje da ti ima doverie!! emi tva e ot men... dano ti pomogne!!
    Be YoUrSeLF!!! AnD..hAvE FuN!!!

exploitedteen не се обиждай, но ти не си добре Изводите : Излизал с с чалгарка.. нека.. уж си пънкар.. това е добре.. но ДА СИ НА ГРЕБЕН И ДА ИМА ТАТТО НА ПРЕЧУПЕН КРЪСТ!!! Това е недобре.. просто.. не знам.. такива като тебе се наричат позьори(не се обиждай, но е така).. Поне махни гребена, панталона.. кубинките да си седат, но.. БЪДИ НАЗИ! Колкото и тъпо да е това.. но едва ли ако те видят ще ти се зарадват.. и назитата и пънкарите.. не ме разбирай погрешно..!!

Хубаво, че не е таттос Ама като го видях се изплаших Не съм го гледал този филм, но ще го гледам

Нещо не разбрах, но карай Нека да пишат по темата Че бая се отклонихме

Deschety
    Guest

Re: da se vliubi6 v punkar ?!

Цитирай Първоначално написано от mp3f
    haresah si edno punkar4e oba4e e sys stra6no osoben harakter nemoga da go razbera v edi moment se durji stra6no milo a sled 2 min kato idiot daite nqkvi ideika kak da mu "zavyrtq uma" [-o< [-o< [-o< 10x predvaritelno
    А защо не?И аз съм си харесала едно пънкарче

Guest
    УМРЕЕЕЕЕЕЕТЕЕЕЕЕЕЕ ВСИЧКИИИИИИИИИИИИИ БЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си