- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- da se vliubi6 v punkar ?!
Госта над мене - ЯЖ ЛАЙНА!
По-горния гост - Това е хубаво нещо![]()
И какво като си си харесала пънкар, все пак всички сме хораа това как се държи с теб може би зависи от настроението му
опознай го по-добре, предразположи го, намерете общи теми и може би ще се получи
успех
![]()
Когато идва любовта, сърцето ти се пълни, а мозъка изпразва. Но когато замине си тя, сърцето те боли, а мозъка трепти...
Аре бе ! ЖАЛКИ АНАРХИСТИ !!! НАЙ-ГОЛЯМАТА СГАН !!!!Първоначално написано от Kaloqn
Всеки може да плюе из форумите! Ела да ми/ни го кажеш в очите! Ти какво си!? Някакво тъпо НАЗИ, което не знае за какво се бори.. или не знаеш дали си НАЗИ или СКИНХЕАД ? Толкова си жалък, че..
Какво да ви кажа в очите бе? Като идвам/ме да кажем все бягате.Първоначално написано от Kaloqn
ТЪПИ АНТИФА ...Ти не знаеш ,дали си нази или скинхеад... тцтцт просто си ,даже не знаеш за какво става дума.
Ти май не знаеш, че има голяма разлика, нали!?
Първоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
![]()
чукове
![]()
![]()
![]()
Гледам ви и ви се смея.
Като сте антифа ,защо бягате от назита?
какво е антифа?
абе много зеха да наизлизат бе дееба...почнаха отсякъде да се пръкват мулетата им с мулета... болни хора бе...болни
А мерси за обяснението.
Аз извън темата да кажа - ЗА пънкари и За скинхеад съм... само да не се млатеха постоянно.. всеки има право на избор.. приятелят ми си пада леко пънк ама аз въобще не съм навътре с културата... в смисъл не съм чалгарка.. слушам метъл и рок предимно... малко пънк и тн и за тва нз мн...
Има ОГРОМНА разлика между скинхеад и нази-скинхеад.. За госта над мене.. Хубаво е да слушаш такава музика, но гледай да не се задълбочаваш с метала![]()
е що не? аз слушам еднакво метъл и хардкор...и пънк вече почнах да слушам и то не малкоПървоначално написано от Kaloqn
иии...не виждам що не
![]()
Метал, Хардкор, Пънк, Рок.. това е хубава музикаПървоначално написано от ShannonLarkin
Но момиче да и гърми телефона от песни на CANNIBAL CORPSE, DIMMU BORGIR и т.н... Т.е. аз ги уважавам тези момичета, но едва ли някое момиче от този форум е такова..
![]()
Ми много ясно. Че то и аз слушам Експлойтед и разни такива, но личи ли ми ? Нося кубинки и пия бира на корем. Само, че като ми видите лигавия аватар и подписа веднага ме слагате в графата "поредната куха лейка" .
Еееех, предразсъдъци.![]()
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
Не казвам, че има нещо лошо.. т.е. май това казах де, но съм объркалПървоначално написано от exploitedteen
Абе и аз не знам кво говоря ;]
Диму Боргир къде ги набута?
В смисъл? Не разбрах..
Кенибъл хубаво, тежка група са...ама Боргир?
Да не кажеш, че Боргир не са тежка група? Не че ги слушам, но BURN IN HELL изпълва![]()
И аз не ги слушам, защото са лигльовци.
VINAGI SYM KAZVALA 4E PYNKARITE SA STRANNI HORA..NE 4E SA NENORMALNI AMA MISLQT STRANNO....
ta na vyprosa.....opoznai go dobre !(egati syveta deto dadoh)![]()
BURN IN HELL... пффф, хипер комерс...
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
Абе от темата.. минахме към пънк, нази, метал.. кое остава, чалга лиМетал не слушам.. има някои песнички дето ме зарибяват но..
![]()
Тогава какви мнения даваш за момичетата, слушащи метъл?