- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- da se vliubi6 v punkar ?!
Нищо против против тях нямам!
Да съм казала, че имаш?![]()
Ами, какъв въпрос питаш?![]()
В отгвор на момичето: искам да ти кажа,че всички са прави като казват,че няма значение какъв е човека,дали е пънкар или нещо друго.това наистина няма значение за характера на човека!НО..но ако приятелят ти е истински пънкар,това ще рече ,че със сигурност схващанията и поведението му като цяло може да са особени според някои хораи не знам дали това би било проблем за теб или не
нали знаеш ,че в любовта има компромиси
пп.:тези,които отричат пънкът,не разбират,че това е цяла една култура и начин на живот,която не ти пречи да бъдеш истински човек!
Бла бла бла стига сте лъгали момичето мани го тоя ... пънкарите са откачени хора .. надрусани метъли (ест. не всички)
Еми до някъде си прав. Ма ето, че сам казваш, че не всички са такива. Може и той да е такъв, от изключенията.Първоначално написано от Sm1l3
П.п. Арсенал форевър :P :P :P
кво кат не са англичани бе мозък...аз не съм италианец и съм фен на Юве...кви са тея схеми дет влизаш в тях...![]()
![]()
![]()
много тъпаци станахме начи у форума![]()
Първоначално написано от ShannonLarkin
СМЪРТ БЕ
а темата просто беше " да се влюбиш в пънкар.."![]()
![]()
2 т. от правилника. Бан на профил
Хей чакай малко! Какво им е лошото на момичетата, които са по-бруталнички? В смисъл музика. Вярно може да ми звучи хиподил на телефона, но пък слушам и доста тежко. Нима има лошо. Това прави ли ме зле? Тва, че ми е розов профила прави ли ме чалгарка?
по темата - той е човек, нормално момче. има собствено мнение, а не общо приетото на всички фешъни от групата на овцете, козите, пръчовете и овените. кое е трудното за схващане?
Влюбих се в човекТова дали е пънкар или съвсем друг не е от значение,от значение е какъв човек е
![]()
Да така е! Всеки има право на собствен избор в тоя живот.Първоначално написано от мацка от класа
а за тебе колко работи могат да се кажат...Първоначално написано от EMO_ULTRAS
![]()
Не ми се случва за първи път да прочета, че пънкарите били метали.. ама нищо чудно.. вие сте ТЪПИ ЧАЛГАРИ, много ограничени от реалноста.. Кви сте? Гледате ВИП БРАДЪР(в него са само ВИП ПЕДАЛИ), слушате някакви тъпи чалгии, ходите по дискотеки и единственото нещо в главата ви е да сте ФЕШЪНИ.. От такива лайна като вас(не се обиждай, ако не си такъв..) държавата пропада.. но това е друга тема..Първоначално написано от Sm1l3
Така е..Първоначално написано от vlubchivo
Аз ще ти кажа.. до сега не съм виждал нази, което знае за какво се бори.. И ти си сигурно от малцинството.. "МРАЗЯ ЦИГАНИ И ТУРЦИ, ТРЯБВА ДА УМРАТ!" И на мене не ми допадат много много, но.. Като имат проблем тогава им опъни шута бе! Къв си ти да решаваш кой да живее и кой да умре? Това, че вие сте тъпа `нация` не е мой проблем..Първоначално написано от EMO_ULTRAS
![]()
мани бе...той не знае за кво съществува пък камоли да знае за кво се бори...(мисли си че съществува само за да бие цигани...) тва е най-голямата измет, а не чалгите и фешъните...тва да се правиш на патриот, да викаш за левски и да биеш цигани...ХАХА !
Напълно съм съгласен!![]()
Расово проистване се нарича![]()
Вие с какво помагате? В това ,че се дрогирате и спите по пейките?
Има и такива.. но има и много изключения..
Попитах с какво помагате?Първоначално написано от Kaloqn
Тая тема защо е 11 страници и вече се говорят абсолютни глупости в нея![]()
Земята до Koalka![]()
хъхъ..
А ТИ ОТДЕ ЗНАЕШ ЧЕ НИЕ ГО ПРАВИМ БЕ МУХАЛ !!!!! АЙ ЗИМАЙ НЯКОЯ ПУШКА И СИ Я НАВРИ В ТОЧКАТА И НВ СЕ ОБАЖДАЙ ПОВЕЧЕ
Помагаме на назитата да влязат в правия пътПървоначално написано от Анонимко
![]()
те са си толкова болни че няма на къде вече...нит бой нит нищо не може ги спаси утрепките...Първоначално написано от Kaloqn
и...що пишеш нази? а не наци.. :P
nazi - нази..Краткият вариант по-добре звучи нази, но иначе нещо не звучи НАЗИСТ о.0