.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Тема: Въпрос

Въпрос

Като тръгнем да правим секс с приятеля ми винаги много бързо свършва и самият той преди ми е казвал че много бързо свършва първият път. Нормално ли е това

kolko vreme gore dolu zna4i "barzo" ? 6toto po princip e normalno da...ama i zavisi ot nqkoi ne6ta

Може да свърши мн бързо но може и бавно според зависи от много неща примерно аз свършвам по бързо от нормалното ако сам мн вазбуден от обстанофката и от човека зависи не се плаши всичко ще се оправи.
    † 2pac ReSt In PeAcE † \\// My Nigga

http://WwW.impulse.bg/Luna71c

5-6 минути е не съм засичала с часовник

Нормално е,повечето свършват бързо първия път!
    А с Виагра що не сте опитвали? Като не те задоволява искам да кажа.

Мм виаграта какви пари варви блистер или прахче ко беше ми обясняваха знам за испанската муха че е течна и 30мл са 30 лева за виаграта нищо нз.
    † 2pac ReSt In PeAcE † \\// My Nigga

http://WwW.impulse.bg/Luna71c

5-6 мин е кофти работа но с времето ще се научи,кат понатрупа повече опит и ако го правите редовно

кво ся пробутвате виагри и мухи ... вие кат сте почнали не сте били рекордьори нали ? а някои дори никога не стават... с времето и с опита се оправя сичко !!!

Мега фен Аватара на bungle
    Град
    при чичо Страх
    Напълно нормално е.
    I am the lover in your bed and i control you
    I am the sex that you provide and i control you
    I am the hate you try to hide and i control you
    I take you where you want to go
    I give you all you need to know
    I drag you down i use you up

Супер фен
    ми ... първия път може ти да си отгоре ... така би трябвало да издържи повече а и ти ще правиш това което на теб ти харесва
    Облякох черни дрехи върху бялата си душа
    за да се слея със сивата безмълвна тълпа.

Darkness Is My Fate, but I Have an Angel Heart !!!
    Between Darkness and Light I'm ready to Fight !!!

TheDarkAngelOfHope ... comming soon for your last Hope !

Споко мацка мойто гадже при първия път свършва за няколко секунди, защото по принцип любовната ни игра трае дълго... Свиквай...
    При нас винаги е тАКА... после почивка 5-10 мин и после продължаваме само че тоя път може и с часове... докато не се изморим..

@beautiful.soul Готин отговор, а и какво са пет, шест минути, друго си е да свърши първите секунди така, че си е добре пет - шест минути.
    ->~<-

Guest
    abe spokoino be savsem normalno si e a puk ako ne ti stiga .. povtarqite potretvaite i tva e

kato ponatrupa opit vsi4ko 6e se opravi

Guest
    Цитирай Първоначално написано от HagpycaH
    Може да свърши мн бързо но може и бавно според зависи от много неща примерно аз свършвам по бързо от нормалното ако сам мн вазбуден от обстанофката и от човека зависи не се плаши всичко ще се оправи.
    Има или "според" или "зависи". "Според зависи" даже смисъл няма. Иначе си интелигентно момче, какво се излагаш...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си