.
Затворена тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

vazmojna li e lubovta s mn po golqmo mom4e ot teb????

mnogo obi4am edno mom4e na 24 a to e ot komp na mama!pomgnete

uuuuuu
    Guest

HELP PLASE FOR MARIELA

bae ako linda razbere 6te ti otkusa glavataaa....6te ti uskubeeee rusata peru6ina )))))))

Повече от фен
    Град
    Plovdiv
    хахаха много е странно това с двама братя, случвало ми се е.преди ходих с едно момче, не беше нищо сериозно , скъсахме.след няколко месеца се запознахме с брат му и тръгнахме.и аз в началото си мислих че може да е само номер но се оказа че не е защото още сме заедно и се обичаме, дано така да продължава и занапред.
    та мисълта ми беше че нищо не губиш ако излизаш с това момче.
    Nikoga ne plachi za neshto koeto ne plache za teb!

MyLiVeStYlE
    Guest
    emii nz... shit polojenie az taka hodeh s 2 blizna4ki i stana shit polojenieto nz kfo ti kaja sry

love_for_sale
    Guest
    az mislq , 4e tova , koeto pravi6 ne e mnogo hubavo.ot edna strana si hodela s btar mu , no ot druga i tvoq priqtelka go haresva..................ti re6ava6,no pomisli dobre.pomisli kak 6te se 4uvstva priqtelkata ti kato razbere

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Според мен е тъпо да се занимаваш с него, при положение че приятелката ти го харесва и си ходила с брат му (вероятно все още има чувства момчето ).Не знам ти си прецени, но идеята ми се струва доста тъпа като цяло

Мега фен Аватара на koalka
    И според мен цялата ситуация е доста тъпа, а още по-тъпо е да го лъжете така.По-добре му кажете истината, няма смисъл, защото той така или иначе ще разбере, все пак му е брат.А и приятелката ти-вече става много объркано и рискуваш да ти се разсърдят.

111

според мен те привлича именно това че е по-голям от теб а не че го обичаш

Супер фен Аватара на radito
    Град
    Варна
    е ти на колко си?
    Let The BEAT Control Your Body

Според мен е възможна,имам една съученичка която ходи с момче с 6 години по-голямо от нея-на 20 и вече са около 6 месеца заедно :]

Мега фен Аватара на Blab
    гледам, темата е променяна...мога само да гадая какво си казала в началото..., но що се отнася до връзката с по-голямо момче, аз съм "за", дори я препоръчвам и предпочитам)

Град
    Пловдив
    уф нз кофти случай...май е по добре да го забравиш...

Супер фен
    Град
    Wide awake in Dreamland
    защо да не е възможна...? Няма абсолютно никакво значение възраста... аз с моя приятел много се обичам.... вече сме заедно от подщи 7 месеца.... а е с 5 години по - голям от мен.... даже мога да кажа, че се разбирам много по - добре с него от колкото с някои на моята възраст или 1-2 год. по - голям...А по, по малки не си падам...

Цитирай Първоначално написано от uuuuuu Виж мнението
    bae ako linda razbere 6te ti otkusa glavataaa....6te ti uskubeeee rusata peru6ina )))))))
    кой е тва линда???

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Стара тема .

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си