- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- savet??????
mnogo me e sram,no shte pitam,s priqtelq mi pravihme analen seks,s prezervativ bqhme.....sled kato svarshihme vidqh che po prezervativa imashe malki,offf kafevi tochici......ujassss....iskam pak da oppitam ,no ne iskam da se poluchi kato predi,kakvo da napravq,prochetoh za damskiq dush i mislq s negoda si napravq edna klizmichka,no sled kato q napravq posle kolko vreme ne trqbva da pravq seks i vaobshte bihte li mi obesnili vsichko,koeto e po-vajno,ne sam mnogo dobra v taq oblast,adski blagodarq na vsichki predvaritelno!!!!
еми и аз незнам как да ти отговоря , така че прсто може да се консултираш с гинеколог...![]()
![]()
![]()
- Келнер, в супата ми има пирон! - вика недоволен клиент. - Че ти за таз цена перлена огърлица ли искаш да намериш - отговаря келнера
...."Преди ми тежеше, сега вече никак да бъда руган от хора без ум..." ...
hm... nqmam ideq i az ama iskam da te pitam ne6to.. ne te li bole6e?![]()
macko na4i 6otm si navitqga i te kefi tva nqm6 qdove slu6ai sq
za damskto du64e i za kvlizmata hum da ideq e ama trqqp redvaritelno da go podgotvq6 nai dobre predi da praite analen da si se izhodila po golqma nujda i s prus4e da si brune6 v dupenceto taka ili ina4e ve4e e vlizalo ne6to po dobelo ot prusta ti ( nadqvam se ) ahahha
i leko da po4isti6 anala si tva e nai lesnoto re6enie na problema
a na nego purviq put ako ne mu e napravilo vpe4atlenie nqma qdove ama hubavo e da se 4isti6 otzad
A na mackata deto pita ne boli li mi macko ako se spi4a6 i se stqga6 super mnoo boli i to mn gajeto ti ako ne znae kak da go vkara i kak da te otvori predi da go vkara su6to mn boli ama i dvamata ako znaete kvo praite i go iskate moje bi 6te te boli po malko otkolkoto ti e bilo purviq put otpred !!! taka 4e pro4etete mako knijki za tiq raboti ili pitaite i posle deistvaite :P ahahhah
mi da ti kaja ne me boleshe,smisal ne e taq adska i strashna bolka det si predstavqme sichki,daje e mnogo leko,pochti ne se useshta,az vchera praih pak sas vazelin i da ti kaja nqmashe nikvi ocapvanici.....moje bi taka e samo parviq pat,toi beshe mnogo nejen i beshe hubavo zaslujava si vsichki da opitat
tenx za infotonqmam namerenie da probvam vse pak pitah te 6toto mi stana interesno
![]()
M anusa e mnogo 4ustvitelen i trqbav da si MNOGO vnimatelna kogato pravite takuv vid seks, higienata trqbvada e 7!
So if you are in sight and the day is right
She’s a hunter you’re the fox
The gentle voice that talks to you
Won’t talk forever
It’s a night for passion
But the morning means goodbye
Beware of what is flashing in her eyes
She’s going to get you
Клизма(чревно пречистване).