skiiiaaiii sq pi4 mom4e sum ama 6ti dam suvem - putkite otka4at kogato gi bara6 otdolo kat sa v cikul stiga da znae6 kak da go prai6
purvo po4ni s leko hapana oblizvane na u6enceto posle moje6 mlako da zapo4ne6 da di6a6 po uskoreno v uhoto i sled koeto moje6 po vrata ezik da pusne, hvani q leko za 6iqta s ruka malko pretisni toest stisni s ruka ama leko
po sle sloji bedroto si mejdu krakata i i po4ni leko da go dviji6 taka 4e put4icata i i osnovno klitor4eto i da se potriva leko dori i sus prevruzkata e qko, moje sled koeto ve4e kato q useti6 da se razmekva kato cqlo i da se otpuska moje6 leko da si pluzne6 rukata andolo ama ako ne znae6 kude se namira to4no klitor4eto i 6te se vpuska6 v tursene na glavniq geroi po dobre ne pipai, no kakot i da e sled kato znae6 kdue da pipa6 leki4ko po4vai da dvijij6 prusta si nagore nadolo nedei da vurti6 i tn 6ot 6tei razmesti6 prevruzkata i 6te i stane gadno, kaoto i moje6 da q razmesti i s dvijenieto nagore nadolo za tva trqq da e mnoo malko dvijenieto kratko tui da se kaje i taka to posle vs 6te si doide na mqstoto 6otm iska6 da i prai6 kef davai ne pitai nikoi tq 6te ti kaje sama hahaahha \/