.
Затворена тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 34

Hybrid View

Повече от фен Аватара на honey_reflection
    Град
    In the middle of no where.. at the top of heavens floor lol

tq nai dobrata priqtelka li mi e togava?

nai dobrata ti priqtelka organizira vsi4ki zaedno da hodite na kino.. no tebe ne te kani!!
    kakvo 6te napravi6 togava??

Супер фен
    Ам ми явно не ти е най-добрата приятелка
    И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.

Голям фен
    Град
    S o F i A
    6te i kaja 4e e tupa patica hahaha, ne we 6te q pitam za6to ne me e pokanila....
    Не позволявай на другите да ти казват за какво да мечтаеш!

Фен
    Град
    София-ЛОЗЕНЕЦ много ясно

Giovanni

Ми sorry ама на мен не ми се е случвало!Не мога да ги разбера и аз момичетата ама не се впрягай много!Горе главата
    Lozenec Hills Is Where I Live

Цитирай Първоначално написано от aBeP4eTo
    Ам ми явно не ти е най-добрата приятелка
    ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!

Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!

Голям фен
    Град
    Пловдив
    Отивам и защото съм по скандалите ще и вдигна.Човек съм който е вероятно от това че много държи на нея и че тя ме унижава така да заплача ама вече ми се е случвало но с плаж и тогава не ревнах.Само и казах хубаво ти ще плачеш накрая и тя взе че ми ревна де.Ми какво майната й аз я каня нали?Аз и правя услуги нали?А тя на мене?Т'ва е въпроса.Ако заради някой друг не ме е поканила виждам на кой държи ако е заради друго просто чао но не чао а сбогом и то завинаги и в двата случая!

Az li4no bih q popitala :"a men nqma li da me pokani6 na tupoto kino,nali uj sme priqtelki ili moje bi si mi surdita za ne6to?"-kaji i go napravo taka 6te se zasegne super qko i 6te i stane mnogo 6it,togava 6te se posdurpate malko,no posle shte ti se izvini ili ne6to takova. Ako ne iska6 da se karate prosto ne q tursi izvestno vreme i tq shte razbere 4e ima ne6to.Kusmet!

Голям фен
    Град
    ...Here In The Shadows...
    Тегли й една майна

awe ne e tochno taka.. ponqkoga na chowek mu e nujna malko swoboda.. i moje bi tochno w tozi moment .. tq e iskala da widi kakwo e kogato ne ste zaedno.. nz.. az sa syshto imam problem s moqta nai-dobra priqtelka i.. ne moga.. ili po tochno ne iskam da priema.. che tq moje.. da me precaka i weche.. da .. ne e towa koeto e bilo predi.. i wse pak.. proshkata e weliko neshto stiga da ne se zloopotrebi s neq

Повече от фен
    Град
    Димитровград
    Ами няма да си правя предварителни изводи,все пак може да има причина(като например да ми направи някоя изненада или нещо такова).Ще говоря с нея...и каквото стане..
    ALL I EVER WANTED,ALL I EVER NEEDED IS HERE IN MY ARMS!WORDS ARE VERY UNNECESSARY THEY CAN ONLY DO HARM!

6te se izkefq maksimalno 4esno kazano za6toto ne moga da q tarpq i 6te moga vmesto da i slu6am glupostite da izlqza s priqtelq si))
    Ne Ti E pRiAtEl ToZi KoItO tI BaR6E sAlZiTe a ToZi KoItO nE tE kArA Da pLa4e6!

emi znachi ne ti e nai dobra priatelka

Цитирай Първоначално написано от C-I-A-R-A
    Ne e taka,za6toto nai-dobur priqtel ne ozna4ava 40vek koito da se mukne neprekusnato s teb a ozna4ava 4ovek na koito prosto da ima6 doveri i kum koito da moje6 da se oburne6 po vsqko vreme.Az naprimer skoro zaminavam za Kanada no tova 4e nqma da sum s nai-dobrat si priqtelka ne ozna4ava 4e ve4e nqma da sme priqtelki,az otnovo 6te moga da spodelqm s neq i tq s men-taka 4e ostavame priqtelki.
    A tova 4e neineta priqtelka ne q viknala na kino ne ozna4ava 4e ne i e priqtelka prosto e iskala malko da se otdelqt,za6toto i e pisnalo da i gleda mutrata vseki den!!!

Emi i az shte sybera vsichki nqkyde, moje i da ne e na kino...da vidim kef li shte i byde togava?
    SmiLe ToDaY! TomoRRoW it Will Be WoRsE!

edva li...men li4no bi me obidilo

Град
    вкъщи
    6te i vdigna jestok skandal i sled tova shte q popitam zashto e napravila taka
    Не вярвай на случайностите, разчитай на тях!

Град
    bulgaria
    ami mnogo prosto 6te i teglq edna maina i kolkoto i da mie trudno 6te spara da se vijdam s neq ne ti e nikakva priqtelka ako postupva taka
    I'm verry naughty girl !!!!!!!!

Супер фен
    Град
    Ups & Downs
    zaebi q taq otivai sama na kino

Супер фен
    Град
    sofia
    mi ne bi go napravila, a kakto i as ne bih postupila taka

Град
    По купоните
    shte iskam obqsnenie i posle shte i gasha da si e** maikata
    Приятелството може да завърши с любов, любовта с приятелство рядко Не е важно да получиш това, което цениш, а да оцениш това, което получаваш...

Цитирай Първоначално написано от vasi_z
    Цитирай Първоначално написано от C-I-A-R-A
    Ne e taka,za6toto nai-dobur priqtel ne ozna4ava 40vek koito da se mukne neprekusnato s teb a ozna4ava 4ovek na koito prosto da ima6 doveri i kum koito da moje6 da se oburne6 po vsqko vreme.Az naprimer skoro zaminavam za Kanada no tova 4e nqma da sum s nai-dobrat si priqtelka ne ozna4ava 4e ve4e nqma da sme priqtelki,az otnovo 6te moga da spodelqm s neq i tq s men-taka 4e ostavame priqtelki.
    A tova 4e neineta priqtelka ne q viknala na kino ne ozna4ava 4e ne i e priqtelka prosto e iskala malko da se otdelqt,za6toto i e pisnalo da i gleda mutrata vseki den!!!
    Ami i az sum na tva mnenie,obache vse pak shte i iskam obqsnenie

6te organiziram super qk kupon za koito da se govori v sledva6tite 6 meseca i .....nqma da q pokanq
    U can change your life
    if U wanna
    U can change your clothes
    if U wanna
    if U change your mind
    well that's the way it goes

MELINA I ASLEY
    Guest

Re: tq nai dobrata priqtelka li mi e togava?

Цитирай Първоначално написано от honey_reflection
    nai dobrata ti priqtelka organizira vsi4ki zaedno da hodite na kino.. no tebe ne te kani!!
    kakvo 6te napravi6 togava??
    SHE MI E GADNO NO VSE PAK TQ MI E NAI-DOBRATA FR I NQMA DA I SE RAZSURDQ ZASHTOTO AZ MN Q OBICHAM.NAISTINA AZ I MOQTA NAI-DOBRA FR NE SME OT EDIN I SUSHTI GRAD.NO VSE PAK VSEKI DEN SI PISHEM PO SKYPETO NA MEN TOVA NE MI PRECHI CHE TQ E IZLQZLA NA KINO S DRUGI PRIQTELI I MEN NE ME E POKANILA KOGATO I AZ OTIDA V SOFIA VSE PAK AZ NE MOGA DA I KAZVAM S KOGA DA IZLIZA I KAKVO DA PRAVI.DNES TQ MI SE RASURDI ZASHTOTO NQKAKVA IDIOTKA I E KAZALA CHE SUM Q NAREKLA MRUSNA K***A KOETO NE E VQRNO ,NO VSE PAK AZ PRAVQ VSICHKO VUZMOJNO ,ZA DA MOGA OTNOVO DA I STANA OTNOVO NAI-DOBRATA FR.HORA PAZETE SI PRIQTELITE ZASHTOTO NAI-VECHE RAZBIRATE KOLKO SA VI SKUPI KOGAO GI IZGUBIHTE.NO AZ GO RAZBRAH OSHTE KOGATO TQ MI SPODELI SVOQTA TAINA.VSEKI IMA NUJDA OT PRIQTELI .AKO CHOVEK E SAM TOI SHTE UMRE OT MUKA IZPITVALA SUM GO.NA NIKOI NE GO POJELAVAM TOVA.

P.S. PRIQTELITE SA NAI-VAJNOTO NESHTO MOJESH DA NE QDESH NISHTO MOJESH DA SI NQKUDE V GORATA ,NO AKO SI S EDIN ISTINSKI PRIQTEL SHTE TI E HUBAVO.

(MARIANA TVA GO PISHA ZA TEBE ZASHTOTO NE ISKAM DA TE IZGUBQ)

Guest
    mariana samo iskam da znaesh che si mi mn skupa i ne iskam da te zagubq.obicham te mn i se nadqvam da ne mi se surdish veche

мацка от класа
    Guest
    Абе за да го прави значи има някакво основание да го прави и следователно трябва да разбереш какво е то,ако ти се направи на гъз,просто ти й се направи двойно,а ако се разберете,вече нямаш проблем

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си