- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- При свършване
Леле защо повреме на секс не ми е толкова готино колкото когато започва да свършва гаджето ми и почва яко да помпа... леле тогава направо полудявам.. ама траа само няколко секунди![]()
и на мен тогава ми е много яко защото забарзва много а и става много твърд и голям
Обичам банкнотите да са с 4 нули,oбичам всичко лъскаво и скъпо,чу ли?Обичам дори когато ти ме мразиш,oбичам защото после пак в краката ми ще лазиш!Обичам да те гледам нагло в очите,oбичам когато за мене харчиш си парите!
Мдааааа.
Тогава аз се възбуждам още повече, защото усещам , че ще свърши.
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
xax az si pompam qky prez cqloto vreme no i priatelkata mi mi e kazvala 4e kat sfur6fam i nai qky
Ми кажи му да те чука като животно аз по принцип така правя и на мен ми е по кеф и на момичето.
Хахаха май всички сме така![]()
na4i ako isak6 toq moment na kef da e pove4e kupete si endo sprei4e za zadurjane ot sex shopa pomaga pone taka sum 4uval, na men ne mi trqqt takvia raboti 6to si imam problemi sus svur6vaneto taka ili ina4e i moga da si 4ukam jivotinskata do otkat bez sprei4eta ama ako ne6ette sprei4ete kaji mu kato te 4uka da burza ama pri burzaneto da gleda da go vkarva kolko se moje po nadulboko taka o6te pove4e 6te ti e kef gatanciq![]()
Аз съм пък привърженичка на по-бавния секс и като цяло не ми е по-гот, когато свършва от останалото време!
hahahaha
kolko ste zle tuka xaaxxxa mnogo vi se smeq
zasho im bilo po gotino xaxaxa vii oshe sebe si ne poznavate tragnali da davat saveti na horata
Или пак му подари спрей за задуржане и си го ползва с теб.
hmm да това е любимия мометн от целия секс
1. защото той свършва аз го усещам и изпитвам удоволствие 4е го докарвам да това
2. защото става още по твърдхихи ама съм мръсница
хахаха
3. защото ще дойде й момента в който аз ще свършва с него, заради силните отласъци
4. защото е винаги мн приятно при промяната на темпото на секска.. ако иксате да задържите оргазма и удоволствието по дълго-какво правим- ами естествено не караме монотонно- бързо бавно-бързо баваноо и мнноого бързо и т.н. да има движение и смяна . колкото е по голям акта толкова по чувствителни ставаме в последнствие за силата на отласъците.. ох оплесках се ама надявам се да ме разберете..![]()