.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Тема: istinska OBI4

prosto az f
    Guest

istinska OBI4

SRE6TALI LI STE Q? AZ LI4NO DA....I ISKAM DA KAJA NE6TO... TOVE 4E EDIN 4OVEKA E KAZAL PREKALENO RANO NA DR Q 4E GO OBI4A NE ZNA4I 4E NE E VQRNO (A TOVA SE TVARDI V MN TEMI)imam priqtel ot mesec i ne6to i ne sam se 4ustvala po dobre ot sega......da vqrno e imali sme malko sporove ...za drbni ne6ta ,no ima li zna4enie sledkato sled taqh go obi4am o6te pove4e?eto tova e lubov...osnovava6ta se na dovrerie,kompromisi i nai ve4e na 4ustva! taka,do tuk qsno...no temata mi e svarzana s tova 4e si4ki teenove mn barzat....az sa6to ne sam koi znae kolko golqma i zrqla no iskam da vi posavetvam,nedeite taka....ako iskate naistina da vi esladko kogato sre6nete 4oveka....ne propilqvaite jivota si v bezmisleni i nestabilni vrazki,v bezbroi seksualni kontakti s ne postoqnen partnior....tova moje da vi dovle4e na glavata 10000 problemi.i to4no tozi sait e svarzan s problemite na teenovete....emi sladuri,teq problemi vie si gi sazdavate....pogrijete se za jivota si kato se zamislqte predi da napravite ne6to a ne posle da si biete glavata...i po tozi na4in da sasipvate zdraveto si...za6toto psihi4eskoto drave vodi i do fizi4esko zdrave....tova be6e ot men
    p.p ako ne sam prava popravete me

Град
    Нови Искър
    И аз съм я срещала!Дори и в момента съм с истинската ми любов!Открих я и съм много щастлива!Имали сме доста проблеми заедно,но сме ги преодолели и сега сме заедно!Не искам да се разделяме!И аз и той се обичаме,но кой знае какво ще стане занапред!Това само дядо Боже го знае!!!

Guest
    много пъти съм си мислел, 4е оби4ам... Никога оба4е не съм го казвал, никога не е било достатъ4но силно 4увството. Не искам да изри4ам тези думи като кли6е просто, за6тото за мен зна4ат не6то все о6те!! И така докато не дойде един прекрасен ден, в който просто изпитах нужда да кажа на моми4ето, с което съм- Оби4ам те! И това е наистина така.. Според мен обикне6 ли веднъж някого, никога не престава6 да го оби4а6, дори да се разделите, оби4та остава и след това, макар и подтисната. Все пак за радост о6те не ми се е наложило да изпитвам теорията си...

Оби4айте се, но истински и не използвайте тези думи напразно, за6тото нараняват много пове4е от обидте, ако не са искрени!

Голям фен
    Само прочетох въпроса и сега ще ти отговоря.
    Срещала съм я,да!Чувството е найстина неповторимо,подчертавам-НЕПОВТОРИМО!Сега съм истински влюбена и бих направила всичко за този човек,макар и той да е малко объркан и да не знае какво иска.Това е най-искрената ми и чиста любов.Просто едно твърдение за мен е най-вярно...Живот,без любов и мечти-НЯМА!
    Любовта ме кара да мечтая,да мисля само за 1 човек,да се чувствам така,сякаш летя в небето,да се чувствам прекрасно,а когато съм с този човек е още по-добре
    Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!

Повече от фен Аватара на MalKa_BLuDnica
    Град
    Велико Търново
    no exit

Повече от фен Аватара на Octofunk
    Град
    New Kind of World
    Нема такова чудо като любов при мен и въобще не се оплаквам, една идва, друга си заминава, кръговрата на живота

Guest
    Съгласна съм с теб за повечето работи.Да и аз съм срещала любовта.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Octofunk
    Нема такова чудо като любов при мен и въобще не се оплаквам, една идва, друга си заминава, кръговрата на живота
    И аз мислех, че няма, но има, вервай ми!!!

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Хахахах... срещали сте вие...
    Да обичаш някой значи да си готов да умреш за него.
    Едва ли бихте избрали неговия живот, пред своя.
    А и означава да си готов да бъдеш цял живот с този човек...
    да де... ама то вие сте готови, нали това е любовта на живота ви... която никога няма да ви писне... пфф

1 месец и нещо е ПРЕКАЛЕНО малко, за да кажеш, че го обичаш.
    Би ли могла да живееш цял живот с него, а?
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Guest
    няма любов !

Мега фен Аватара на koalka
    Напълно си права за всичко, но сега тийнейджърите искат да са с повече партньори и да се забавляват(повечето).Твоет не е нищо-приятелят ми след 3-тата среща ми каза, че е влюбен и не съм се усъмнила в това.

Повече от фен Аватара на Octofunk
    Град
    New Kind of World
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Цитирай Първоначално написано от Octofunk
    И аз мислех, че няма, но има, вервай ми!!!
    Не съм казал че по принцип няма а че за мен няма, просто съм такъв човек дето не допуска никоя до сърцето си и както казах, не се оплаквам, екстра си ми е така

prosto az f
    Guest
    koalka/.....i moq na 3 taak sre6ta i az ne sam se osamnila tai kato se pozavahme ot nqkolko meseca i si znehme kosurite....i slabite mesta....of nz prosto go obi4am!!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си