.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Тема: Gliss Kure

Kosi4ka
    Guest

Gliss Kure

Iskam da popitam nqkoi pozlaval li e balsamyt za kosa bez otmivane na Gliss s te4na koprina i kakvi sa otzivite za nego? Da ne bi kato go slojish i kosata da sedi mazna? A kolko struva? mersi za otg

white^wingss
    Guest
    Аз ползвам този балсам и сам много дов \/ олна -моята коса е суьа и ми става много мека.Лично аз си го зимам за 5.70 лв и съм страшно доволна!

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от white^wingss
    Аз ползвам този балсам и сам много дов \/ олна -моята коса е суьа и ми става много мека.Лично аз си го зимам за 5.70 лв и съм страшно доволна!
    ее...батии...мойте балсами са по 3-4 лв! ама ако наистина е толкова хубав МОЖЕ и да си го взема!
    ...Its just one of those days
    Feelin' like a freight train
    First one to complain
    Leaves with a blood stain
    Damn right I'm a maniac
    You better watch your back
    Cuz I'm fuckin' up your program...

Супер фен Аватара на Glezanka
    Град
    Sunny Beach
    Az polzwam shampoana i balsama,no tozi koito e s otmiwane,dowolna sum ot tqh,wupreki che te sa za po-suhi kosa i edna normalna,mogat da q omaznqt.Cenata e okolo 5 lewa.

аз ползжам и 6ампоана и балсама и съм много доволна косата ти има много готин блясък,също така мирише страхотно )
    Life sux but just keep smiling

Guest
    Biva si go balsam4eto, kakto i pove4eto produkti na Gliss Kur. Cenata smqtam beshe okolo 5 lv.

Голям фен
    аз също го ползвам и съм супер доволна пък и цената си заслужава не е никак скъп

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си