- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Момчета какво предпочитате?
Момчета какво предпочитате: малко стегнато дупе с малък бюст или голям тлъст задник с голям бюст?????????????
Чакай да позная че си от първите след като пишеш " голям тлъст задник"Първоначално написано от mockingbird_f
2 т. от правилника. Бан на профил
Стегнато дупе и стегнат бюст. Тип Хайди Клум на млади години. Трябва да взимате пример от нейната ттренировка във фитнеса.
oba4e si adski konkretenПървоначално написано от [Lucifer
akyla si go imam, no iskah da znam tolkova li e vajno mackata da e s golemi gyrdi?! kaji mi, 6tom si tolkova kompetenten![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
хах и аз това си мисляПървоначално написано от Ice_Queen
![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
Ако изкаш големи цици, ми кажи да те запозная с баба ми - нейните са огромни![]()
Малко стегнато дупе с малък бюстПървоначално написано от mockingbird_f
"...малко стегнато дупе с малък бюст..."
Първоначално написано от Master_88
nai-posle!Първоначално написано от p4elata_brumze
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Защо има момчета дет са толко тъпи, няма да цитирам кои но може би повечето са такива, та облича се едно момиче със малак бюст в няква дреха било то потник или нещо прилепнало и явно е сложила и подплънки и тези момчета дет се имат за всезнайковци почват да ахкат се едно са видяли нещо супер различно и немогат да преценат, че момичето няма голям бюст, не знам дали ме разбрахте ама![]()
You can stand under my umbrella
Po3uHka
хах...Първоначално написано от mockingbird_f
развесели ме
Life sux but just keep smiling