.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19
    Guest

Меко казано странно!

Така адски ми е любопитно дали само аз си мисля,че поведението на едно момиче е не адекватнно!?
    А то е следното явно проевява интерес към мен и аз не съм без различен към нея учим на едно място в различни класове.
    От далече когато е с някои други ми пуска някви знаци усмивки разни подхвърляниа(ни в клин ни в ръкав) НО забележете само от далеч и ако не е сама!
    щом я срешна на саме все едно не съществувам случвало ли ви се е подобна психария на 16 е все пак!щом се опитам да отида до нея когато е сама да завържа разговор(сериозен да се запознаем!) тя направо пребледнява(буквално) и не обелва дума!Толкоз ли съм страшен......
    не вярвам!Е просто не бях нито чувал нито попадал на подобно чудо за това споделих,само на мен ли ми е чудно!

XaXaXA ne e 4udno tva e normalno pri pove4eto momi4eta .. prosto se pritesnqva qvno e ot po-pritesnitelnite momi4eta i 6tom ti pravi znaci ot dale4e i kogato ne e sama .. zna4i togava i idva smelostta a ti kato se pribliji6 i tq .. BLOKAJ normalno nqma stra6no 6e se opravi trqbvat i nqkolko razgovora s teb i gotovo

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    ЕМ, явно няма смелост да те погледне в очите, когато е сама. Това не е хубаво!

xaxa bratle vij sa porazpitai kak se kazva ala bala tq go prai toq nomer shtot e sramejliva!! porazpitai kak se kazva iq zagovori pusni i nekoq sme6ka se pootpusne i gotofo :P

Голям фен
    Срамежлива е. :P
    I like to watch you sleep at night
    To hear you breathe by my side..

Guest
    sramejliva e,i to mnogo :P

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    sramejliva e,i to mnogo :P
    tova bqh az
    Никой не е перфектен,докато не се влюбиш в него!

Голям фен Аватара на Insatiable
    Град
    Somewhere... ;)
    Може да гъзарее пред приятелките..
    Може да е срамежлива..
    Захващай се и я отракай (не в даскало естествено)
    Покани я да излезете
    >>> House Music <<<

Супер фен Аватара на LO6IQ
    Град
    ...(='.'=) sex: може
    Цитирай Първоначално написано от cherinka
    ЕМ, явно няма смелост да те погледне в очите, когато е сама. Това не е хубаво!

Guest
    Ами ще се опитам.....
    Дано вече не се шашка като я заговарям,няма да я пребия!
    Иначе за газарене преди приятелките и не е.Ако има някои други мнения да казва!

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Qvno momi4eto o4evidno te haresva,no se pritesnqva kogato e sami4ka
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Мега фен Аватара на koalka
    Защо не вземеш да я поканиш на кафе?Така ще разбереш дали има чувства някакви.Може всичко това да е от притеснение, а като е сред други хора да не се притеснява, защото няма да отидеш и пред тях да я заговориш.

Според мен е малко по срамежлива и в това няма нищо ненормално Когато е с приятелки се чувства сигурна, а когато е сама е мн по притеснена. Тва е нормално за повечето момичета. Просто намери начин да я накараш да се отпусне малко

споко просто пове4ето от нас са срамежливи

Guest
    Цитирай Първоначално написано от frosince
    XaXaXA ne e 4udno tva e normalno pri pove4eto momi4eta .. prosto se pritesnqva qvno e ot po-pritesnitelnite momi4eta i 6tom ti pravi znaci ot dale4e i kogato ne e sama .. zna4i togava i idva smelostta a ti kato se pribliji6 i tq .. BLOKAJ normalno nqma stra6no 6e se opravi trqbvat i nqkolko razgovora s teb i gotovo

tr da q pokane6 da izleznete.i da q predrazpoloji6 taka 4e da zabravi pritesnenieto...
    ne e stranno prosto e mn sramejliva.

Град
    Там, където е сърцето...
    Явно е доста срамежлива.В това няма нищо лошо.Просто я заговори тва онова, накарай я да се отпусне и така
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

Супер фен
    Град
    i`m lost (;
    Може и да се ебава с теб.Някои път като съм с приятелки и аз правя така Естествено не съм пълен блокаж, но тя се стряска. Разпитай за нея, но не възлагай надежди.
    Свестните у нас считат за луди

части от мен

Повече от фен Аватара на AiKaTa
    Град
    BeJluKo TbpHoBo

Re: Меко казано странно!

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Така адски ми е любопитно дали само аз си мисля,че поведението на едно момиче е не адекватнно!?
    А то е следното явно проевява интерес към мен и аз не съм без различен към нея учим на едно място в различни класове.
    От далече когато е с някои други ми пуска някви знаци усмивки разни подхвърляниа(ни в клин ни в ръкав) НО забележете само от далеч и ако не е сама!
    щом я срешна на саме все едно не съществувам случвало ли ви се е подобна психария на 16 е все пак!щом се опитам да отида до нея когато е сама да завържа разговор(сериозен да се запознаем!) тя направо пребледнява(буквално) и не обелва дума!Толкоз ли съм страшен......
    не вярвам!Е просто не бях нито чувал нито попадал на подобно чудо за това споделих,само на мен ли ми е чудно!
    az sum na sushtoto mnenie! uspeh
    Искам те,но те искам завинаги,нощ и ден само с мен да си истински!

http://www.poster.net/kimberlin-keit...py-5001238.jpg

Повече от фен
    Град
    sofia
    mi sig te haresva i prosto se pritesnqva da te zagovori,vsqko momi4e e taka! ne e stranno

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си