.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Презентациика на сайт...

Реших да представя последният сайт който съм направил, пък не се знае може и да ви е от полза ако имате кола :P

www.grandexpres.net
    In dreams there are no rules...

Сайтът има още да се развива, но наистина си оправи правописните грешки - грозно е. Освен това на някои места м/у препинателния знак и главната буква няма интервал. Ето така: .А . По принцип трябва да има. Отдолу са някои грешки, които съм забелязала и които бият на очи. (Само при червената запетайка и при последната дума е поправено.)

Сервиза разполага с компютарна техника за диагностика и кодочетец
    .Екипа на сервиза е от дългогодишни специалисти, дипломирани в заводите на LOVATO-Италия.

Услуги който предлагаме:
    Компютарна диагностика

03/22/2007
    Форума е подновен.

Инжекцион 500лв.
    /без допалнителна електроника

Цитирай Първоначално написано от TheNightRider
    Нищо не си направил. Webpage maker е за деца втори клас. Сайта ти е пълен с правописни грешки. :P И метановата уредба ви е евтина.
    Не знам дали знаеш или не но не е важно с какво е направено едно нещо а как е направено това нещо

Цитирай Първоначално написано от drebosy4eto
    Сайтът има още да се развива, но наистина си оправи правописните грешки - грозно е. Освен това на някои места м/у препинателния знак и главната буква няма интервал. Ето така: .А . По принцип трябва да има. Отдолу са някои грешки, които съм забелязала и които бият на очи. (Само при червената запетайка и при последната дума е поправено.)

Сервиза разполага с компютарна техника за диагностика и кодочетец
    .Екипа на сервиза е от дългогодишни специалисти, дипломирани в заводите на LOVATO-Италия.

Услуги който предлагаме:
    Компютарна диагностика

03/22/2007
    Форума е подновен.

Инжекцион 500лв.
    /без допалнителна електроника
    Мерси мн оправих си грешките :P
    In dreams there are no rules...

Аз обаче видях още няколко
    Очакваите
    Услуги, които предлагаме
    Цени на услугите, които предлагаме:
    Ако имате въпроси за други наши услуги и тяхните цени, посетете нашия форум.

Надявам се, че не ми се сърдиш, че ти поправям грешките.

Forslor
    Guest
    Това е темплейт които съм засичал в интернет пространството не 1,2,3,4,5,6,7,пъти........... ,а много повече. Невиждам какво да коментираме тук освен правописните грешки.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си