- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Майче количеството ми сперма е много? Лошо ли е това :(
Ами рядко пиша тука, но тоя път искам да ви питам, че малко ме досрамя да питам доктора /знам че е тъпо/.
Значи като свършвам пълня презерватива до над резервоарчето. Дори стреснах приятелката ми. Тя също мисли, че не е нормално да е толкова много.
Преди 1 месец трябваше да дам сперма за изследвания в една таква... като малка чашчица. Дъното беше с големината на 1 Лев и висока да речем колкото една батерия от волт и половина. Напълних я почти до половината![]()
Хора, според вас може ли да се окаже нещо лошо? Аз че ще отида на доктор (??? обаче) ще отида, ама искам малко информация предварително да събера.
Мерси, и недейте да се лигавите преди да получа някой свестен отговор.
ne we nz ma spored men ne e ni6o opasno
Проблем нямаш! Количеството не винаги е свързано с качеството, но в твоя случай можеш поне на воля да "поливаш жертвите"![]()
Better keep your mouth shut and appear stupid instead of open it and remove all doubts
супер си, много ти благодаря за успокоението. бях се много уплашил.Първоначално написано от Dr. Smurph
хахахПървоначално написано от ОфНеПитай
Само може да се радваш!
Разбира се, че не е лощо - колкото повече, толкова по-голяма вероятност да не се мъчиш по-нататък като правиш хлапета
Принципно зависи от количеството течности, което се поема за денонощие, но и това е сравнително индивидуално.