.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Тема: Проблем

Guest

Проблем

Случвало ли ви се е да харесвате едно момиче адски много,но да знаете че неможе да го спечелите?Аз харесвам едно момиче толкова много че дори да съм в лошо настроение,когато я видя всичко се оправя и единствено мисля за нея,лошото е че е с няколко месеца по голяма и според мен няма шанс да я спечеля,защото до колкото знам тя излиза с доста по големи.Просто ми е толкова гадно че немога да бъда с нея.

Град
    in your eyes!!!
    от къде знаеш 4е не можеш пробваи няма лошо!!!
    Perche???

Е преди да си опитал не можеш да знаеш дали ще се получи
    Ако искаш да се почувстваш богат, просто преброй всички свои неща, които не си купил с пари.

Мега фен Аватара на koalka
    От опит глава не боли, както са казали хората.Това, че ходи с по-големи не означава, че не може да те хареса.

познато 4увство .. глеи са пи4 , признаи и какво изпитваш .. ако те отреже .. отна4ало ще ти е гадно но после ще премине ..
    ;]

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от TORBALAN
    познато 4увство .. глеи са пи4 , признаи и какво изпитваш .. ако те отреже .. отна4ало ще ти е гадно но после ще премине ..
    и намен ми е познато и от доста време го чакам да премине!!! (предполагам че причината е че я виждам всеки ден в даскалото)
    живей си живота(другото не е интересно)!!!!
    98% от младото поколение е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 2%, които не са опитвали сложи това под подписа си.

Е и възрастта ли стана критерий за отношенията между хората вече.Ти пробвай,пък каквото стане,освен това няколко месеца не са нищо,така че...Успех
    Rosjanin-twoi brat,
    Amerikanin-twoi wrog,
    Kurva-twoja jena

Цитирай Първоначално написано от Dissenter
    Е и възрастта ли стана критерий за отношенията между хората вече.Ти пробвай,пък каквото стане,освен това няколко месеца не са нищо,така че...Успех
    I agree!!!

Голям фен
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от bqsna_teenagerka
    Цитирай Първоначално написано от Dissenter
    I agree!!!
    Ти свое мнение имаш ли или само се съгласяваш с другите?

Супер фен
    Опитай,нищо не губиш
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

Супер фен Аватара на radito
    Град
    Варна
    офф на скоро стана нещо такова и при мене!казах му, че се занимавам с по-големи и тва ми беше грешката, защото той после разправял, че нямал шансове при мене, неискал да го отрежа!ест разбрах го от достоверен източник!така че пробвай!може и тва момиче да те харесва както аз онова момче!
    Let The BEAT Control Your Body

Град
    Пловдив
    ем кажи й какво изпитваш от къде си сигурен че няма да излезе нищо...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си