- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Проблем
Случвало ли ви се е да харесвате едно момиче адски много,но да знаете че неможе да го спечелите?Аз харесвам едно момиче толкова много че дори да съм в лошо настроение,когато я видя всичко се оправя и единствено мисля за нея,лошото е че е с няколко месеца по голяма и според мен няма шанс да я спечеля,защото до колкото знам тя излиза с доста по големи.Просто ми е толкова гадно че немога да бъда с нея.
от къде знаеш 4е не можеш пробваи няма лошо!!!![]()
Perche???
Е преди да си опитал не можеш да знаеш дали ще се получи![]()
Ако искаш да се почувстваш богат, просто преброй всички свои неща, които не си купил с пари.
От опит глава не боли, както са казали хората.Това, че ходи с по-големи не означава, че не може да те хареса.
познато 4увство .. глеи са пи4 , признаи и какво изпитваш .. ако те отреже .. отна4ало ще ти е гадно но после ще премине ..
;]
и намен ми е познато и от доста време го чакам да премине!!! (предполагам че причината е че я виждам всеки ден в даскалото)Първоначално написано от TORBALAN
живей си живота(другото не е интересно)!!!!
98% от младото поколение е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 2%, които не са опитвали сложи това под подписа си.
Е и възрастта ли стана критерий за отношенията между хората вече.Ти пробвай,пък каквото стане,освен това няколко месеца не са нищо,така че...Успех![]()
Rosjanin-twoi brat,
Amerikanin-twoi wrog,
Kurva-twoja jena
I agree!!!Първоначално написано от Dissenter
Ти свое мнение имаш ли или само се съгласяваш с другите?Първоначално написано от bqsna_teenagerka
Опитай,нищо не губиш![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
офф на скоро стана нещо такова и при мене!казах му, че се занимавам с по-големи и тва ми беше грешката, защото той после разправял, че нямал шансове при мене, неискал да го отрежа!ест разбрах го от достоверен източник!така че пробвай!може и тва момиче да те харесва както аз онова момче!![]()
Let The BEAT Control Your Body
ем кажи й какво изпитваш от къде си сигурен че няма да излезе нищо...