- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- как да накарам едно мом4е да ме хареса?
хора искам да ви питам не6то какво да направя,за да едно мом4е да по4не да ме харесва?????????![]()
![]()
Budi estestvena![]()
![]()
ами първо трябва да станете приятели... говори си често с него ... интересувай се от тези работи които го интересуват и него ... като излизаш с фр на кафета го кани и него с вас ...и най-важното не се прави на такава каквато не си
Първоначално написано от ^Adrenalinka^
to4no qsno i kratko
twa sam azПървоначално написано от Анонимко
Няма как да го накараш.Просто се сприятели повече с него, покажи му, че го харесваш, флиртувайте.
Първоначално написано от DqVoLcHe_Ot_RaQ
![]()
Кратко е като е не повече от едно изречениеПървоначално написано от bqsna_teenagerka
![]()
ami badi takava kakvato si,ako ne te xaresva estestvena nqma smisal da se zanimava6 s nego
Ми няма рецепта, ама сближи се с него, говорете си, започни да излизаш с компанията му и така постепенно сама ще разбереш дали те е харесал.
И най-важното бъди себе си![]()
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
Бъди себе си, бъди предизвикателна, бъди готина, бъди мила и ако това не привлече вниманието му...просто се откажи, гей е![]()
Той ако не те харесва-нямаш шанс.На сила хубост не става.
I like to watch you sleep at night
To hear you breathe by my side..
kolkoto pove4e flirtuva6 tolkova pove4e budi6 interes v nego,kolkoto pove4e mu se darpa6 (eeee ne mn de,samo v na4aloto za da mu pokaje6 4e ne si toolkova lesna)tolkova pove4e toi zapo4va da te jelae i taka stavat ne6tata.........![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от ТраЛаЛа`f
=D> =D> =D> =D> =D>
По горе са всички трикове които и аз бих приложила, но мога да добавя, че също така не трябва да си прекалено напориста, на момчетата им е най-сладък забранения плод...Просто загатни какво можеш да му предложиш, но не му се натискай!
Сближи се с него и компанията му(за момчетата са много важни приятелите, както и мнението им)
Стани му опора, но внимавай, ако му станеш пък прекалено "добра приятелка", той няма да не посмее да те погледне с други очи освен като на приятел, за това честичко му напомняй, че преди всичко си жена която може и иска да обича, и да бъде обичана!
Повече не мога да добавя, даже май и повторих ама...![]()
И БЪДИ СЕБЕ СИ!
Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
http://bgpentagram.bulboard.com
Първоначално написано от jus7_a_boy
![]()
![]()
![]()
Никой не е перфектен,докато не се влюбиш в него!