- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Kakva e broikata na seksualnite vi partniori..?!
Izvinqvam se ako ima i drugi takiva temi,no sega mi stana interesno...S kolko 4oveka se spodelqli legloto si(e moje i ne samo nego de
)...sa6ty i kolko priqteli/priqtelki (smisal takuv gajeta) ste imali...i po princip vraskite vi sa dalgi i s 6tastliv krai il...ili kratki s ujasen krai...
![]()
Otnovo se izvinqvam ako se povtarqm!(v koeto 50% sam sigurna)
Видях пари,но не бях щастлива...не дишаше!!!
Еми спал съм с 1 момиче, имал съм 3 гаджета - 1то за 6 месеца, 2то за 4 месеца, 3тото за 2 години...
It's not the age that matters - it's the life in your years...
Boji..Bojii....Tq dolnata tema bila podobie na moita!![]()
Видях пари,но не бях щастлива...не дишаше!!!
m dam!taka e !Първоначално написано от MaXy_GiRL
Приятелят е човекът,с когото можеш да споделиш радостта от тъгата!!!
az pak sam spala s 4 mom4eta.sparvoto hodih godina i 3 meseca s 2-roto godina i 6-7 ,s tretoto 2 meseca,i sega hodq s moito kotence 8 meseca ve4e.ob6to zeto se seriozni vrazki ama...
P.S na 18 i polovina sam![]()
Начи.... стигнах някъде до 152-та и ме до марзя да продължа.
Върши ли ти работа!?![]()
Light The Universe
D20 + Charisma modifier :P
![]()
какво значение има това?не ми се казва сега ще кажете че съм курва.като гледам тука всички момичета са спали с 1 или 2 момчета![]()
Обичам банкнотите да са с 4 нули,oбичам всичко лъскаво и скъпо,чу ли?Обичам дори когато ти ме мразиш,oбичам защото после пак в краката ми ще лазиш!Обичам да те гледам нагло в очите,oбичам когато за мене харчиш си парите!
С трима . С първото момче ходихме супер дълго време , трябваше да го направим , искахме го и двамата .
Второто беше на купон , където бях адски много пила , и сигурно нямаше да го направя , ако не бях . Но както и да е , направих го , адски ме беше чатнал хормонът .. и съжалявам , така че този може даже да не се брои , че съм спала с него . Беше якото блъскане и без тва .![]()
С третото си ми е хубаво и не искам с друг , няма да ми е конфортно и ще се чувствам като кучка .
Относно връзките ми - не са от най-кратките , нито пък най-дългите . Всъщност реално погледнато съм имала само една връзка , всичко друго е било подобие на връзки , защото това ходене за по седмица-две не е никаква връзка . Та ... единственото ми отношение с момче , което има правото да носи името връзка , продължи година и половина г/д... но свършииииииии
И аз това се питам .. защото в този форум има хора , които са спали само с по един или една , но поне имат редовен сексуален живот . Нормални са , а не се еб*т наред по купони , с който падне и не се надяват на случайността , за да спят с някого . Деа знам .. бройката не е от значение , важно е колко пъти си го правил , как го правиш .. как разсъждаваш по отношение на секса .Първоначално написано от kukli4ka__
ми да така е!!!Аз за това не казвам колко са защото от бройката в повечето случаи се правят лоши заключения,което според мен не е правилно
Обичам банкнотите да са с 4 нули,oбичам всичко лъскаво и скъпо,чу ли?Обичам дори когато ти ме мразиш,oбичам защото после пак в краката ми ще лазиш!Обичам да те гледам нагло в очите,oбичам когато за мене харчиш си парите!
Първоначално написано от kukli4ka__
Дааам , права си .. не бройката те прави опитен или добър . Тя не е критерий в случая . За това не трябва да те е срам , ако си спал с малко , или да гледат с пренебрежение на теб , ако си спал с много . Поне това е моето мнение .
dnes go napravih s 5-q.A svirkata trqbva li da q slagame v tova 4islo ili tq e za druga tema?
a zna4i ne moje edno momi4e da se hvali.A za vas majlenca e pozvolena dneska 4ukax taq onq den nqkakva super macka i t.n.A tova 4e sam pravila na pove4eta mom4eta svirki lo6o taka li...Ako pak ne pravi6 svirki "Pfu taq pak e bati zadrastenata".Stiga s tova konservativno mislene neka kakvoto e za ednite tova i za drugite.I prestanete ve4e da izpozvate konteksta na onq smotan laf "Ako edno momi4e e psalo s mnogo mom4eta e kurva , a edno mom4e ako e spalo s mnogo momi4eta e pi4"Tva e nelepo!!!
Виж кво ще ти кажа, малка лигличке - преди да пишеш мнение, чети хората какво са писали в темата. Защото аз съм момиче първо , и второ не съм консервативна . Живеем в свободна държава , можеш на правиш каквото си искаш . Проблемът е твой . Но с колкото и души да си спала , на колкото и момчета да си правила френска , не е етично да се хвалиш . И бтв бройката не е гаранция за качеството на секса , който правиш . Не само ти , ами и всички ние .
ne sam se hvalila a prosto otgovirih na temata..a ti 4e se zaqjda6 s mene e drug vapros.Foruma e "SEX" temata e otnosno "SEX-a" tai 4 ene vijdam kakvo se zqjda6 s mene.Mislq 4e ima dosta drugi s koito da go pravi6 osobeno tezis temite ebavki.
s dve momcheta,ot koito vtoroto e segashniq mi myj i sme si zaedno veche godina i 2 mes![]()
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo!)
http://178342.Sladur.com
Stiga ste se karali i ste si ''merili pi6kite''Az ne sum spala o6te s mom4e,no 6te go napravq,kogato az namerq za dobre. I ne smqtam sled vreme,4e 6te se fukam,kogato prespa s pove4e ot 3ma ili,4e 6te se sramuvam,ako sum spala samo s 1 !
спала съм само с 1 и ходиме ве4е близо година.....относно връзките ми не са били мн дълги,ходила съм с мн мом4ета,но нищо сериозно нооооо най сетне срещнах мом4ето,което заслужава любовта ми
ЩаСтИеТо ПрИ МеН ДоЛеТя С БоТиЛка ВоДкА И ТрЕВа.ЖиВоТа МоИ Ще ПрОмЕнЯ! По КлУбОвЕтЕ ВеЧнО Ще ВиСя Ще БъДа ДоЛнА КуЧкА БеЗ ДуШа!!! Да РаЗбИвАм МъЖкИтЕ СъРцА Ми Е СтРаСтА, ЗаЩоТо МрАзЯ ЛюБоВтА!!!:P