.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Тема: Iam kamerka no...

ZiZu`toooo
    Guest

Iam kamerka no...

Iam dva vuprosa... Kupih si web kamerka no:
    1) neznam kude da opravq nastroikite za skype taka 4e drygite da mogat da me vidqt;
    2) kato se snimam suhranqva izobrajeniqta kato bitmap image a az iskam da gi prevurna v jpg... S koq programa stava tova?

6te sum blagodarna da mi otgovorite ako ne na dvata to pone na eidniq vupros blagodarq predvaritelno [-o<

Голям фен Аватара на moncho
    Град
    Истината е някъде там.
    По втория въпрос с Paint

Guest
    Hm.. e da ama ot koq opciq ?

Повече от фен
    разгледай го малко тоя скайп, то всичко си пише, при тва на бг..... и все пак ако ти е на английски: tools-> options -> video-> otmetki slaga6 na enable my video i na when i'm in call start my video automatically

за втория въпрос- сериозно ли може с paint да променяш формата на картинките с photoshop иначе става

Голям фен
    Град
    Велико Търново
    Може я. Save as и си избирате формата от падащото меню. Няма смисъл да инсталира фотошоп за единия формат.

Forslor
    Guest
    Iam kamerka ... Ако беше сложила и един апостроф щеше да е екстра... "Аз съм камерка "
    За да тестваш дали скайпа ще ти разпознае камерата му даваш
    Инструменти -->Настройки --> Видео (БЕТА) на входно видеоустройство си избираш камерата и даваш тест. Това е.

Повече от фен
    Град
    О.С. , гр. Карнобат
    Значи като си инсталиращ драйверите и то като дадеш на настройки(в скайп)=>видео=>тествай или нещо от сорта е и така.Ако ти излезе картина и другите ше те виждат.
    За втория вепрос-най лесно става със Пейнт както казаха и другите. Отваряш снимката,даваш пак на Сейв ас->Пишеш името и отдолу сменяш формата.Най-лесната работа
    За да излизам с друг значи не си ме канил, за да лягам в леглото на друг значи в твоето ми е било студено, за да обичам друг значи не съм била обичанa!!! I lOVe YoU B...

Може ли въпрос пак по темата....ако е във формата на фотошоп изображение,как да го обърна в jpg?Питам щото съм с фотошоп цс2 и като дам сейф ас...си го сейфва без да ме пита в къв формат?Плс хелп!!
    Take this broken wings and learn to fly again and learn to live so free
    and when we here the voices sing the book of love will open up and let us in
    so take these broken wings!

Forslor
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от rubi
    Може ли въпрос пак по темата....ако е във формата на фотошоп изображение,как да го обърна в jpg?Питам щото съм с фотошоп цс2 и като дам сейф ас...си го сейфва без да ме пита в къв формат?Плс хелп!!
    File > Save as.. и под където вписваш името на картинката има FORMAT ..избираш JPEG и си готова.

пиши си драйвери и отиди на скъпе на video хастройки "входно видеоустройство" и там от падащото менУ си избери от сички и при всяко избиране натисни на тестване на устойството

Цитирай Първоначално написано от Forslor
    Цитирай Първоначално написано от rubi
    File > Save as.. и под където вписваш името на картинката има FORMAT ..избираш JPEG и си готова.
    TNX i sorry....грешката е моя...натискала съм без да искам save
    Take this broken wings and learn to fly again and learn to live so free
    and when we here the voices sing the book of love will open up and let us in
    so take these broken wings!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си