.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 50

гушка ме и после в 4аса сяда с друга?

хора днес...в едно между4асие аджето ми беше с мен и ме гушна и в следващото време го гледам сяда с друга по англииски език! как да приемам това? това моми4е никой не я харесва...но пък той дали би й се хвърлил? или просто е седнал до нея за да преписва? ама като гледах как салдко и си говорят и споделят!!! нещо не знам акк да го приемам това..и после вместо да си ходи с мен той тръгна с нея!!! ...много странно а днеска ми каза 4е ме оби4а...старшно много и 4е неиска пове4е да с екараме не знам объркана сам помогнете ми моля ви

Голям фен
    Ох,щях да се учудя точно ти ако не си объркана. Остави гаджето си да диша малко,бе,какъв е проблема?Че си говори с някое друго момиче ли?И не сте ли достатъчно близки,за да говорите за въпросната?
    I like to watch you sleep at night
    To hear you breathe by my side..

Guest

Re: гушка ме и после в 4аса сяда с друга?

Цитирай Първоначално написано от bqsna_teenagerka
    хора днес...в едно между4асие аджето ми беше с мен и ме гушна и в следващото време го гледам сяда с друга по англииски език! как да приемам това? това моми4е никой не я харесва...но пък той дали би й се хвърлил? или просто е седнал до нея за да преписва? ама като гледах как салдко и си говорят и споделят!!! нещо не знам акк да го приемам това..и после вместо да си ходи с мен той тръгна с нея!!! ...много странно а днеска ми каза 4е ме оби4а...старшно много и 4е неиска пове4е да с екараме не знам объркана сам помогнете ми моля ви
    tova ne e ni6to .Na men edno mom4e mi se obqsnqva6e v ljubov.Nakraq po vreme na 4as minapravi smy4ka.I kakvo se okaza nakraq.Sled kato poly4i kakvoto iska se okaza,4e se zanimava s dryga i sq strani ot men.E kakvo my se vika na tva?

Цитирай Първоначално написано от Kianna
    Ох,щях да се учудя точно ти ако не си объркана. Остави гаджето си да диша малко,бе,какъв е проблема?Че си говори с някое друго момиче ли?И не сте ли достатъчно близки,за да говорите за въпросната?
    Ами да , така си е ... не се паткай чак толкова ,сега сигурно и ще ми кажеш че ти не говориш с момчета ?
    - Келнер, в супата ми има пирон! - вика недоволен клиент. - Че ти за таз цена перлена огърлица ли искаш да намериш - отговаря келнера

...."Преди ми тежеше, сега вече никак да бъда руган от хора без ум..." ...

Мега фен Аватара на koalka
    Какво лошо има гаджето ти да си говори с момичета?Нали е с теб?Той забранява ли ти да си говориш с момчета?

бтв от колко време сте заедно с въпросния .. ?
    - Келнер, в супата ми има пирон! - вика недоволен клиент. - Че ти за таз цена перлена огърлица ли искаш да намериш - отговаря келнера

...."Преди ми тежеше, сега вече никак да бъда руган от хора без ум..." ...

Супер фен
    Град
    Навсякъде и по всяко време!
    Споко бе мацка,остави му малко свобода,имай му доверие.Мисля че преувеличаваш.

Цитирай Първоначално написано от koalka
    Какво лошо има гаджето ти да си говори с момичета?Нали е с теб?Той забранява ли ти да си говориш с момчета?
    моето е нищо с сравнения с тва което ртой прави...аз ако седна с някое мом4е ще има СКАНДАЛ И СЛЕД ТОВА КРЪЦ!!!! ......ина4е прави сте преувели4авам...беше тъпо да си мисля 4е може да я харесва

Guest

Цитирай Първоначално написано от ATAKABG
    Не знам дали си бясна тийнейджърка,но си бясно ТЪПА...
    Съгласен съм !

mdammmm tva sa te majete

Голям фен
    Град
    Варна

Цитирай Първоначално написано от Елин-ТопузакоВ(Топчо)
    Цитирай Първоначално написано от ATAKABG
    Не знам дали си бясна тийнейджърка,но си бясно ТЪПА...
    Съгласен съм !
    +1

bambinka
    Guest
    Sega mi kaji,4e mom4eto ti se zaglejda po dr momi4eta!? Axx tragediq,tova ne moje da bade! O6te malko 6te mi kaje6 i 4e si bie 4ikii,misleiki za druga! I 4e ti izneverqva misleno!?
    I 4e e dokosnal onazi,sedeeiki do neq!? KRAI,zareji go,tova ne e rabota !
    Haha awe momi4e,horata si izneverqvat i si pro6tavat ti za kvi prostotii mi sa obqsnqq6 tuka

Slez na zemqta i spri da du6i6 okolko nego kato hratka , ostavi mom4eto da di6a i se vzemi v race!!!!!!!!!

Голям фен
    Град
    _SilencE_
    пишеш глупости! ама то какво може да се очаква от една 13годишна хлапачка сядал с друга?! ми че длъжен ли е да е до гъза ти 24 часа?!
    In black and white I read the screen, all your lines and in-between.
    Then your message on the phone, I save to hear when I'm all alone...

http://pics.perfekten.com/pics/494/8...6aa6ed4d05.jpg

И какво като си говори с друга.Има си правото на лична свобода момчето,айде ся...А и щом те обича значи не би направил нещо,с което да те нарани,като да се хвърли на друга,както ти каза
    Rosjanin-twoi brat,
    Amerikanin-twoi wrog,
    Kurva-twoja jena

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Цитирай Първоначално написано от svetoslava_sliven
    Slez na zemqta i spri da du6i6 okolko nego kato hratka , ostavi mom4eto da di6a i se vzemi v race!!!!!!!!!

мацка от класа
    Guest
    Аре стига бе Вие сте гаджета и той те гушка,не думай! Още повече,че сяда до друга,безсрамник! Хаха айде стига с лапешките прозрения,бе,дете Всичко това е нормално,а ти го правиш на проблем-повярвай ми,не е,той е само в главата ти

Град
    Там, където е сърцето...
    Това че ходите не означава, че неможе да говори с други момичета. ти не говориш ли с момчета. Според мен това е ненужна ревност
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

Град
    Там, където е сърцето...
    Абе тва че ходите не значи че немиже да говори с др момичета, ти да не би да си спряла да говориш, с други освен него.Сперед мен това е ненужна ревност
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

Guest
    Понякога доста хора от този форум сте доста груби!

По темата,не се притеснявай.Просто може би му е станало приятно да си говори с момичето.Седнете и поговорете и го попитай защо си е тръгнал с онова другото девойче.Имай му повече доверие.

В това, че има контакти с други момичета няма лошо. Все пак това че сте заедно не означава да не говорите с други хора. Ако наистина се притесняваш толкова много поговори с него и го попитай.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Това онова момче ли е , което те е нарекло 'тъпа курва' или нещо такова?
    /беше го споменала в друга тема/
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Цитирай Първоначално написано от sexy_small_lady
    Понякога доста хора от този форум сте доста груби!

По темата,не се притеснявай.Просто може би му е станало приятно да си говори с момичето.Седнете и поговорете и го попитай защо си е тръгнал с онова другото девойче.Имай му повече доверие.
    Какъв е смисълът да говорят?

Повече от фен
    Град
    sofia
    dobre momi4eto ve4e razbra nqma nujda da pi6ete pak edni i su6ti ne6ta

Бясна тийнейджърка,ти верно си много зле Докато ти четох първия пост сълзи ми потекоха от смях

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си