.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 50 от общо 50
    Супер фен
    Pogovori s nego i go pitai zashto e napravil taka,shtom tolkova te pritesnqva storenoto ot nego.No spored men nqma nishto neredno v tova,keoto e pravil.Nito q e celuval nito pregryshtal.Prosto sa si govorili ... neshto normalno.Nqma nujda da go revnuvash chak tolkova pyk i toi ima nujda malko ot svoboa i lichno prostranstvo,kydeto da ne se byrkash ti.
    Обичам те <3 !!!

Град
    Нови Искър
    Това,че е седнал с друга нищо е означава!майко,добре,че аз не бях момче на 13 и да си имам гадже!Ужас!Щях да изкукам!Пиленце малко дай свобода на гаджето ти,че току виж му омръзнало да ти ходи по гъза!!!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Lady Death
    Това онова момче ли е , което те е нарекло 'тъпа курва' или нещо такова?
    /беше го споменала в друга тема/
    da tova e....sashtoto

ama mnogo si revniva,edno momi4e ot moq klas si ima gadje a se natiska na vseki,a drugo momi4e pak ot moq klas si se zaka4a s mom4etata,biqt se,govorqt si puk kakvo v tova nqma ni6to lo6o
    Никой не е перфектен,докато не се влюбиш в него!

Град
    Sofia
    poprincip spored men ne stra6no 4e sqda do neq, no tva 4e predpo4ita da si hodi s neq ne mi se struva hubavo.

Град
    ..във един измислен свят..
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    Какво лошо има гаджето ти да си говори с момичета?Нали е с теб?Той забранява ли ти да си говориш с момчета?

Цитирай Първоначално написано от DqVoLcHe_Ot_RaQ
    Какво лошо има гаджето ти да си говори с момичета?Нали е с теб?Той забранява ли ти да си говориш с момчета?
    хора аз какво ви казвам аз ако седна с друго мом4е ще има такъв як скандал той ме ревнува като говоря с някой пак за сядане да не говорим....а кама ли ако аз си тръгна с друго мом4е а не с него...както той направи..но както и да е оправих ме се...темата може да бъде заклю4ена

Град
    In`my`dreamzZzZ
    хаха дай по спокойно малко Тва че е седнал с друга нищо не означава все пак и приятелки момичета тряа да има а и може да е добра по тоя предмет и толкова
    JiVeq KaKtO IsKam..Obi4am KoGoTo IsKam I PrAvQ KaKvOtO IsKaM..4uJdOtO MnEnIe...SleD MoItO PoGreBeNie!!!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от bqsna_teenagerka
    хора аз какво ви казвам аз ако седна с друго мом4е ще има такъв як скандал той ме ревнува като говоря с някой пак за сядане да не говорим....а кама ли ако аз си тръгна с друго мом4е а не с него...както той направи..но както и да е оправих ме се...темата може да бъде заклю4ена
    Ами тогава сложи си едно фередже случайно някой да не те погледне хаха а и как някой си ще ти каже "тъпа курва" и ти после ще си с него че даже и ще се терзаеш за него ц-ц-ц...

еваларката на пича...така треа си прай квот си иска...ама шото така ше го гониш супер яко, а иначе ше ти омръзне след време...
    ахахха...кво прай женската ревност самооо
    чисто и просто...що е то?
    -къпан полицай!

Re: гушка ме и после в 4аса сяда с друга?

хора днес...в едно между4асие аджето ми беше с мен и ме гушна и в следващото време го гледам сяда с друга по англииски език! как да приемам това? това моми4е никой не я харесва...но пък той дали би й се хвърлил? или просто е седнал до нея за да преписва? ама като гледах как салдко и си говорят и споделят!!! нещо не знам акк да го приемам това..и после вместо да си ходи с мен той тръгна с нея!!! ...много странно а днеска ми каза 4е ме оби4а...старшно много и 4е неиска пове4е да с екараме не знам объркана сам помогнете ми моля ви
    Не се безпокой това не е нищо.Бифшото ми гадже я видях как се е*е с един в кенефите ма кво дреме ми заебах я а оня го очистих Не е толко голяма философията

Мега фен
    Няма нищо лошо да общува с други момичета, лошото е, че на теб не го позволява. Във връзките има 1 много важно нещо - когато изискваш нещо от другия, и ти трябва да го изпълняваш.

spodeliam mneniata na drygite! moje da sa si nai-dobri fr i da si spodeliat i da si iskat saveti NO NI6TO POVE4E!ostavi go da si govori s koito iska tova nezna4i 4e ia hareva to potaia logiga si haresvam vsi4ki poznati 6tot si govoria s tiah
    Любовта не е да си намериш някой, с когото да живееш, а някой без когото не можеш да живееш.
    skape-nikolai_garvanki1
    pi6ete mii

Guest
    Не се безпокой това не е нищо.Бифшото ми гадже я видях как се е*е с един в кенефите ма кво дреме ми заебах я а оня го очистих Не е толко голяма философията Я пак кажи кво било станало?

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Не се безпокой това не е нищо.Бифшото ми гадже я видях как се е*е с един в кенефите ма кво дреме ми заебах я а оня го очистих Не е толко голяма философията Я пак кажи кво било станало?
    Що интересно ли ти стана

Дам много честно казано и на мен!
    Let the beats control your soul...

Цитирай Първоначално написано от shivacheva
    Дам много честно казано и на мен!

Град
    The Hell

хора днес...в едно между4асие аджето ми беше с мен и ме гушна и в следващото време го гледам сяда с друга по англииски език! как да приемам това? това моми4е никой не я харесва...но пък той дали би й се хвърлил? или просто е седнал до нея за да преписва? ама като гледах как салдко и си говорят и споделят!!! нещо не знам акк да го приемам това..и после вместо да си ходи с мен той тръгна с нея!!! ...много странно а днеска ми каза 4е ме оби4а...старшно много и 4е неиска пове4е да с екараме не знам объркана сам помогнете ми моля ви
    tova ne e ni6to .Na men edno mom4e mi se obqsnqva6e v ljubov.Nakraq po vreme na 4as minapravi smy4ka.I kakvo se okaza nakraq.Sled kato poly4i kakvoto iska se okaza,4e se zanimava s dryga i sq strani ot men.E kakvo my se vika na tva?
    записване на поредната бройка или спечелен бас не че го одобрявам де не ме разбирай погрешно
    Няма никой до теб, сам си през нощта мечтаеш да си навън, мечтаеш за крила. Няма никой до теб, сам си през нощта мечтаеш да си навън, мечтаеш свобода.

Град
    The Hell
    така се прави- поздравления
    Няма никой до теб, сам си през нощта мечтаеш да си навън, мечтаеш за крила. Няма никой до теб, сам си през нощта мечтаеш да си навън, мечтаеш свобода.

Ми зарежи го тва е тъпо да те ревнува при разговор с други момчета,а той да си позволява да говори с други и да си ходи с тях!В една връзка и двамата трябва да си имат доверие и единия да не задушава другия Как ще го оставяш да властва над теб????Божеее аз съм такава свободна и независима натура,че въобще не позволявам някав да ме притиска и задушава,ако някой се опита-червен картон!!!

Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
    свършват.

Цитирай Първоначално написано от ChRiSTiaNo_07
    Не се безпокой това не е нищо.Бифшото ми гадже я видях как се е*е с един в кенефите ма кво дреме ми заебах я а оня го очистих Не е толко голяма философията
    как сте се биячи-плейбои в тоя форум бе...се такива се въдите...брей брей....май само на изус приказвате ми се ще на мене...
    чисто и просто...що е то?
    -къпан полицай!

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Виж ся кажи на тоя лигльо ,че сам не знае какво прави и ако не се държи мъжки и не реши с коя от Вас двете да е ,по-добре да забрави за теб

лоло

mi az trqbva da ti kaja 4e mislq 4e toi prosto taka si e sednal s neq te sa si takiva mom4etata obi4at da si imat priqteli a gajetata gi ostavqt nqkade izvun priqtelite.nz za6to ama ne muse kosi

Мега фен Аватара на sasha_90
    revnost revnost ma 4ak pak tolkoz
    P.P. i az na tvoe mqsto 6tqh da revnuvam,no po malko

D1vPEtel
    Guest
    АХахААХах ее това ме разби... ми и ти седни до друг да му е гадно...
    Лелей опасна младеж , опасно нещо

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си