- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- гушка ме и после в 4аса сяда с друга?
Pogovori s nego i go pitai zashto e napravil taka,shtom tolkova te pritesnqva storenoto ot nego.No spored men nqma nishto neredno v tova,keoto e pravil.Nito q e celuval nito pregryshtal.Prosto sa si govorili ... neshto normalno.Nqma nujda da go revnuvash chak tolkova pyk i toi ima nujda malko ot svoboa i lichno prostranstvo,kydeto da ne se byrkash ti.
Това,че е седнал с друга нищо е означава!майко,добре,че аз не бях момче на 13 и да си имам гадже!Ужас!Щях да изкукам!Пиленце малко дай свобода на гаджето ти,че току виж му омръзнало да ти ходи по гъза!!!
Първоначално написано от Lady Death
da tova e....sashtoto
ama mnogo si revniva,edno momi4e ot moq klas si ima gadje a se natiska na vseki,a drugo momi4e pak ot moq klas si se zaka4a s mom4etata,biqt se,govorqt si puk kakvo v tova nqma ni6to lo6o![]()
Никой не е перфектен,докато не се влюбиш в него!
poprincip spored men ne stra6no 4e sqda do neq, no tva 4e predpo4ita da si hodi s neq ne mi se struva hubavo.
Първоначално написано от koalka
Първоначално написано от DqVoLcHe_Ot_RaQ
хора аз какво ви казвам аз ако седна с друго мом4е ще има такъв як скандал той ме ревнува като говоря с някой пак за сядане да не говорим....а кама ли ако аз си тръгна с друго мом4е а не с него...както той направи..но както и да е оправих ме се...темата може да бъде заклю4ена
хаха дай по спокойно малкоТва че е седнал с друга нищо не означава все пак и приятелки момичета тряа да има а и може да е добра по тоя предмет и толкова
![]()
JiVeq KaKtO IsKam..Obi4am KoGoTo IsKam I PrAvQ KaKvOtO IsKaM..4uJdOtO MnEnIe...SleD MoItO PoGreBeNie!!!
Ами тогава сложи си едно фередже случайно някой да не те погледне хаха а и как някой си ще ти каже "тъпа курва" и ти после ще си с него че даже и ще се терзаеш за негоПървоначално написано от bqsna_teenagerka
![]()
ц-ц-ц...
еваларката на пича...така треа си прай квот си иска...ама шото така ше го гониш супер яко, а иначе ше ти омръзне след време...
ахахха...кво прай женската ревност самооо![]()
чисто и просто...що е то?
-къпан полицай!
Не се безпокой това не е нищо.Бифшото ми гадже я видях как се е*е с един в кенефите ма кво дреме ми заебах я а оня го очистихПървоначално написано от bqsna_teenagerka
Не е толко голяма философията
![]()
Няма нищо лошо да общува с други момичета, лошото е, че на теб не го позволява. Във връзките има 1 много важно нещо - когато изискваш нещо от другия, и ти трябва да го изпълняваш.
spodeliam mneniata na drygite! moje da sa si nai-dobri fr i da si spodeliat i da si iskat saveti NO NI6TO POVE4E!ostavi go da si govori s koito iska tova nezna4i 4e ia hareva to potaia logiga si haresvam vsi4ki poznati 6tot si govoria s tiah
Любовта не е да си намериш някой, с когото да живееш, а някой без когото не можеш да живееш.
skape-nikolai_garvanki1
pi6ete mii
Не се безпокой това не е нищо.Бифшото ми гадже я видях как се е*е с един в кенефите ма кво дреме ми заебах я а оня го очистих Не е толко голяма философията Я пак кажи кво било станало?
Първоначално написано от Анонимко
Що интересно ли ти стана
![]()
Дам много честно казано и на мен!![]()
![]()
Let the beats control your soul...
записване на поредната бройка или спечелен басПървоначално написано от Анонимко
![]()
не че го одобрявам де не ме разбирай погрешно
![]()
Няма никой до теб, сам си през нощта мечтаеш да си навън, мечтаеш за крила. Няма никой до теб, сам си през нощта мечтаеш да си навън, мечтаеш свобода.
така се прави- поздравленияПървоначално написано от Анонимко
![]()
Няма никой до теб, сам си през нощта мечтаеш да си навън, мечтаеш за крила. Няма никой до теб, сам си през нощта мечтаеш да си навън, мечтаеш свобода.
Първоначално написано от bqsna_teenagerka
Ми зарежи го тва е тъпо да те ревнува при разговор с други момчета,а той да си позволява да говори с други и да си ходи с тях!В една връзка и двамата трябва да си имат доверие и единия да не задушава другияКак ще го оставяш да властва над теб????Божеее аз съм такава свободна и независима натура,че въобще не позволявам някав да ме притиска и задушава,ако някой се опита-червен картон!!!
![]()
![]()
Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
свършват.
как сте се биячи-плейбои в тоя форум бе...се такива се въдите...брей брей....май само на изус приказвате ми се ще на мене...Първоначално написано от ChRiSTiaNo_07
![]()
![]()
чисто и просто...що е то?
-къпан полицай!
Виж ся кажи на тоя лигльо ,че сам не знае какво прави и ако не се държи мъжки и не реши с коя от Вас двете да е ,по-добре да забрави за теб![]()
![]()
![]()
![]()
mi az trqbva da ti kaja 4e mislq 4e toi prosto taka si e sednal s neq te sa si takiva mom4etata obi4at da si imat priqteli a gajetata gi ostavqt nqkade izvun priqtelite.nz za6to ama ne muse kosi
revnost revnost ma 4ak pak tolkoz
P.P. i az na tvoe mqsto 6tqh da revnuvam,no po malko
АХахААХах ее това ме разби... ми и ти седни до друг да му е гадно...
Лелей опасна младеж , опасно нещо![]()
![]()